• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vetőmag és ültetés - eszközök

A keresés eredménye

Vetőmag és ültetés - eszközök - Import export

 1. COSERWA

  Franciaország

  A COSERWA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Vetőmag és ültetés - eszközök, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Hagenbach, Franciaország.

 2. AGASAAT® GMBH

  Németország

  A AGASAAT® GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, food industry, és sorghum. Székhelye Neukirchen-Vluyn, Németország.

 3. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Románia

  A SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, Gyümölcsfák, Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, és Gyümölcsfák. Székhelye Girov, Románia.

 4. POZITIF TOHUM

  Törökország

  A POZITIF TOHUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tomatoes, melon, és eggplant. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. DOM W OGRODZIE

  Lengyelország

  A DOM W OGRODZIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Vetőmag és ültetés - eszközök, Növények, shrubbery, Vetőmag és ültetés - eszközök, és irrigation. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SANTA FE 420 SC

  Spanyolország

  A SANTA FE 420 SC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hemp, gardening articles, lighting equipment, és food for tortoises. Székhelye Santa Fe, Spanyolország.

 2. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Spanyolország

  A LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seeds, organic seeds, Seeds for market gardeners, és hemp. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 3. OASEEDS

  Spanyolország

  A OASEEDS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Benidorm, Spanyolország.

 4. IGEA PRO SRL

  Olaszország

  A IGEA PRO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Perugia, Olaszország.

 5. XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX

  Spanyolország

  A XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is decorative stones. Székhelye Cassa De La Selva, Spanyolország.

 1. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MTD POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Orle, Lengyelország.

 2. VAN DER AUWERA

  Belgium

  A VAN DER AUWERA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Vetőmag és ültetés - eszközök, és pots. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 1. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Dánia

  A TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Faáruk, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Faáruk. Székhelye Odense S, Dánia.

 2. SCARYBIRD

  Franciaország

  A SCARYBIRD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pest removal products. Székhelye Saint Berain, Franciaország.

 3. TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD.

  Kína

  A TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Hangzhou, Kína.

 4. VERDALIA

  Spanyolország

  A VERDALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Sant Feliu De Llobregat, Spanyolország.

 5. SAALET APS

  Dánia

  A SAALET APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sowing machines. Székhelye Ulstrup, Dánia.

 6. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti bútorok és kerti díszek, Vetőmag és ültetés - eszközök, Kerti bútorok és kerti díszek, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Trier, Németország.

 7. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Németország

  A GGG DÜSING GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Vetőmag és ültetés - eszközök, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 8. CESPLAY

  Spanyolország

  A CESPLAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic grass. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A VREDO DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Vetőmag és ültetés - eszközök, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Evessen, Németország.

 2. LELY NEDERLAND

  Hollandia

  A LELY NEDERLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőmag és ültetés - eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Maassluis, Hollandia.

 3. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Németország

  A REBSCHULE STEINMANN E.K, tevékenységi ágazata Oktatási szervezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Sommerhausen, Németország.

 4. SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH

  Németország

  A SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Söllingen, Németország.

 5. L. DAEHNFELDT A/S

  Dánia

  A L. DAEHNFELDT A/S, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Odense Sv, Dánia.

 6. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Belfast, Egyesült Királyság.

 7. SEDOS, S.R.O.

  Szlovákia

  A SEDOS, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Krakovany, Szlovákia.

 8. SKLEP OGRODNICZY

  Lengyelország

  A SKLEP OGRODNICZY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional shop, és seeds. Székhelye Krosno Odrzańskie, Lengyelország.

 9. PRODANA SEEDS A/S

  Dánia

  A PRODANA SEEDS A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Odense Sv, Dánia.

 10. FLEURALIA SA

  Spanyolország

  A FLEURALIA SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Vilassar De Mar, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes