• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vetőmag és ültetés - eszközök

A keresés eredménye

Vetőmag és ültetés - eszközök - Import export

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Törökország

  Verified by europages badge

  Welcome to AGRI SECA Agriculture Machinery, a premier manufacturer of high-quality agricultural machinery since 1976, based in Turkey. Our extensive range of top-tier planting machines, including onion and garlic planting machines, caters to the diverse needs of farmers worldwide. Explore our cutting-edge lineup: •Broad Bean Seed Planter •Garlic Planter Machine •Onion Planter Machine •Tillage Machine •Universal Seed Planter •Vegetable Planter At AGRI SECA, we're dedicated to driving innovation in agriculture through the integration of technology and traditional craftsmanship. Each machine is meticulously crafted to ensure reliability, efficiency, and maximum performance in the field. Our mission is to empower farmers with the tools they need to succeed in today's ever-changing agricultural landscape. Whether you're a small-scale farmer or managing large agricultural operations, AGRI SECA Agriculture Machinery is your trusted partner for sustainable growth and prosperity. With a steadfast commitment to excellence and customer satisfaction, we're revolutionizing farming practices one machine at a time. Partner with AGRI SECA Agriculture Machinery and experience the difference in quality, performance, and reliability. Join us in cultivating success and shaping the future of agriculture.

 2. COSERWA

  Franciaország

  A COSERWA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Vetőmag és ültetés - eszközök, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Hagenbach, Franciaország.

 3. AGASAAT® GMBH

  Németország

  A AGASAAT® GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, food industry, és sorghum. Székhelye Neukirchen-Vluyn, Németország.

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Románia

  A SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, Gyümölcsfák, Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, és Gyümölcsfák. Székhelye Girov, Románia.

 5. DOM W OGRODZIE

  Lengyelország

  A DOM W OGRODZIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Vetőmag és ültetés - eszközök, Növények, shrubbery, Vetőmag és ültetés - eszközök, és irrigation. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OASEEDS

  Spanyolország

  A OASEEDS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Benidorm, Spanyolország.

 2. POZITIF TOHUM

  Törökország

  A POZITIF TOHUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tomatoes, melon, és eggplant. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Spanyolország

  A LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seeds, organic seeds, Seeds for market gardeners, és hemp. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. Q-AGRO GMBH

  Németország

  A Q-AGRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is export, seeds, fertilizer, és Professional advisory services. Székhelye Quedlinburg, Németország.

 5. SANTA FE 420 SC

  Spanyolország

  A SANTA FE 420 SC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hemp, gardening articles, lighting equipment, és food for tortoises. Székhelye Santa Fe, Spanyolország.

 1. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MTD POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Orle, Lengyelország.

 2. IGEA PRO SRL

  Olaszország

  A IGEA PRO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Perugia, Olaszország.

 1. VERDALIA

  Spanyolország

  A VERDALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Sant Feliu De Llobregat, Spanyolország.

 2. VAN DER AUWERA

  Belgium

  A VAN DER AUWERA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Vetőmag és ültetés - eszközök, és pots. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 3. SAALET APS

  Dánia

  A SAALET APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sowing machines. Székhelye Ulstrup, Dánia.

 4. SCARYBIRD

  Franciaország

  A SCARYBIRD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pest removal products. Székhelye Saint Berain, Franciaország.

 5. CESPLAY

  Spanyolország

  A CESPLAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic grass. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 6. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Dánia

  A TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Faáruk, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Faáruk. Székhelye Odense S, Dánia.

 7. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti bútorok és kerti díszek, Vetőmag és ültetés - eszközök, Kerti bútorok és kerti díszek, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Trier, Németország.

 8. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A VREDO DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Vetőmag és ültetés - eszközök, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Evessen, Németország.

 1. SKLEP OGRODNICZY

  Lengyelország

  A SKLEP OGRODNICZY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional shop, és seeds. Székhelye Krosno Odrzańskie, Lengyelország.

 2. LELY NEDERLAND

  Hollandia

  A LELY NEDERLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőmag és ültetés - eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Maassluis, Hollandia.

 3. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Németország

  A REBSCHULE STEINMANN E.K, tevékenységi ágazata Oktatási szervezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Sommerhausen, Németország.

 4. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Németország

  A GGG DÜSING GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Vetőmag és ültetés - eszközök, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 5. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Belfast, Egyesült Királyság.

 6. SEDOS, S.R.O.

  Szlovákia

  A SEDOS, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Krakovany, Szlovákia.

 7. PRODANA SEEDS A/S

  Dánia

  A PRODANA SEEDS A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Odense Sv, Dánia.

 8. L. DAEHNFELDT A/S

  Dánia

  A L. DAEHNFELDT A/S, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Odense Sv, Dánia.

 9. EASIGRASS LIVERPOOL

  Egyesült Királyság

  A EASIGRASS LIVERPOOL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 10. FLEURALIA SA

  Spanyolország

  A FLEURALIA SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, és Vetőmag és ültetés - eszközök. Székhelye Vilassar De Mar, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes