• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vetőgépek és eszközök

A keresés eredménye

Vetőgépek és eszközök - Import export

 1. S&M AGRICOLE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A S&M AGRICOLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Vetőgépek és eszközök, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, Talajművelő gépek és eszközök, spare parts, wholesale, production of agricultural machinery, Mezőgazdaság, és scrub-clearers for large areas. Székhelye Ingwiller, Franciaország.

 2. SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL

  Franciaország

  A SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőgépek és eszközök. Székhelye Saramon, Franciaország.

 3. TRAX TRADER

  Egyesült Királyság

  A TRAX TRADER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőgépek és eszközök. Székhelye Cardiff, Egyesült Királyság.

 4. BROVIG MASKINER APS

  Dánia

  A BROVIG MASKINER APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lánctalpas traktorok, mezőgazdasági, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Lánctalpas traktorok, mezőgazdasági, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Tinglev, Dánia.

 5. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Ausztria

  A MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, és Permetezőgépek, mezőgazdasági. Székhelye Liezen, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LANDTECHNIK VILLACH GMBH

  Ausztria

  A LANDTECHNIK VILLACH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőgépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Villach, Ausztria.

 2. AGROLION

  Ukrajna

  A AGROLION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Bila Tserkva, Ukrajna.

 3. DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI

  Olaszország

  A DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Molinella, Olaszország.

 4. AGROTECNICA PATRUNO S.R.L.

  Olaszország

  A AGROTECNICA PATRUNO S.R.L., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Lucera, Olaszország.

 5. BOLEK I LOLEK

  Lengyelország

  A BOLEK I LOLEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clothing accessories in mother of pearl, 3D controls, acoustic diffusers, és all-purpose vacuum cleaners for institutions. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. WILFRED SCRUTON LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WILFRED SCRUTON LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aratógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőgépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Driffield, Egyesült Királyság.

 2. PIERI RIMORCHI S.R.L.

  Olaszország

  A PIERI RIMORCHI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Vallefoglia, Olaszország.

 1. INDUSTRIA FALCONERO S.R.L.

  Olaszország

  A INDUSTRIA FALCONERO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Faenza, Olaszország.

 2. ALPEGO S.R.L.

  Olaszország

  A ALPEGO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Gambellara, Olaszország.

 3. CIFARELLI S.P.A.

  Olaszország

  A CIFARELLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Voghera, Olaszország.

 4. O.M.A.DI PASSARELLI GIULIANO

  Olaszország

  A O.M.A.DI PASSARELLI GIULIANO, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Castrovillari, Olaszország.

 5. GEIER GMBH

  Olaszország

  A GEIER GMBH, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Marlengo, Olaszország.

 6. ZAGO S.R.L.

  Olaszország

  A ZAGO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Campo San Martino, Olaszország.

 7. C.S.F. S.R.L.

  Olaszország

  A C.S.F. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Grumolo Delle Abbadesse, Olaszország.

 8. SUPERTINO S.R.L.

  Olaszország

  A SUPERTINO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Saluzzo, Olaszország.

 1. BIO MECCANICA

  Olaszország

  A BIO MECCANICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Scandiano, Olaszország.

 2. OLEODINAMICA VACCARI S.N.C. DI VA CCARI ALESSANDRO & C.

  Olaszország

  A OLEODINAMICA VACCARI S.N.C. DI VA CCARI ALESSANDRO & C., tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Modena, Olaszország.

 3. URBINATI S.R.L.

  Olaszország

  A URBINATI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye San Mauro Pascoli, Olaszország.

 4. AGRICOLA ITALIANA OFFICINA MECCANICA

  Olaszország

  A AGRICOLA ITALIANA OFFICINA MECCANICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Massanzago, Olaszország.

 5. CAVALLI S.R.L.

  Olaszország

  A CAVALLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Cazzago San Martino, Olaszország.

 6. NEGRIZZOLO S.A.S. DI NEGRIZZOLO PAOLO & C.

  Olaszország

  A NEGRIZZOLO S.A.S. DI NEGRIZZOLO PAOLO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Grisignano Di Zocco, Olaszország.

 7. ASA-LIFT A/S

  Dánia

  A ASA-LIFT A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aratógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőgépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Soroe, Dánia.

 8. RELCOM DI LUPARIA ALESSANDRO E SIMONA E C. S.N.C.

  Olaszország

  A RELCOM DI LUPARIA ALESSANDRO E SIMONA E C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Casale Monferrato, Olaszország.

 9. BERNARDI

  Olaszország

  A BERNARDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Pieve Di Soligo, Olaszország.

 10. CASELLA MACCHINE AGRICOLE S.R.L.

  Olaszország

  A CASELLA MACCHINE AGRICOLE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és Vetőgépek és eszközök. Székhelye Carpaneto Piacentino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes