• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vegyi maró- és csiszolószerek

A keresés eredménye

Vegyi maró- és csiszolószerek - Import export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Németország

  Verified by europages badge

  Production of deburring brushes, cylindrical brushes, tube brushes, technical brushes, wire brushes, nylon brushes, twisted brushes, brushes for washing systems, truck wash brushes, car wash brushes. The Fridolin Müller company was founded in 1952 under the name of Tierhaarverwertung Fridolin Müller. It worked with cattle hair, some of which came from German cattle. Most of it, however, was imported from America. These hairs were processed in four working operations to create the so-called "bakers' bundles". The working operations included: Loosening the hairs using a so-called "hair-wolf", heckling them (which means combing them into one direction), "pulling" the hairs to different lengths and then binding the different lengths to make "bakers' bundles". Those bundles were then delivered to the paint brush factories. Machines were used for some of the individual working operations. From about 1969, brushes for carwashes were also produced. 1972 was the beginning of the production of technical brushes. In that year, a company that mainly made powdering systems for confectioneries was taken over. Occasionally, that company also produced technical brushes. Over the years, powdering systems were marketed less, and they focused more and more on the production and marketing of technical brushes as well as car wash brushes and rollers for cleaning machines. The range includes a wide choice of cylindrical brushes.

 2. BB RESINS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A BB RESINS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet - alaptermékek és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi csiszolószerek, Vegyi szűrés, Vegyi maró- és csiszolószerek, chemical preservatives for the food industry, industrial chemicals trade, chemical product, Vegyi csiszolószerek, Glues and adhesives, és industrial chemical products. Székhelye Mortara, Olaszország.

 3. TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI K.G.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI K.G., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dressing tools, Drill bits, CBN grinding wheels, Diamond drill bits, Diamond cutting discs, Diamond tools, Serrated washers, Joint cutters, és Precision tools. Székhelye Schwaz, Ausztria.

 4. HYGIÈNE ET NATURE

  Franciaország

  A HYGIÈNE ET NATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fertőtlenítőszerek, nem orvosi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegtisztítószerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Üvegtisztítószerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, és detergents. Székhelye Longvic, Franciaország.

 5. MICROMETAL GMBH

  Németország

  A MICROMETAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Machining of metals, razor blades, scalpels, és load grippers. Székhelye Müllheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECPRO S.L.

  Spanyolország

  A TECPRO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is self-polishing waxes, floor polishing, és crystallizers. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. SCHWARZHAUPT GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHWARZHAUPT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 3. BÄRHAUSEN GMBH U. CO. KG

  Németország

  A BÄRHAUSEN GMBH U. CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Lauterbach, Németország.

 4. FLEXING LTD

  Szerbia

  A FLEXING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Csiszolókorongok, Összekapcsolás, acélok és fémek, Csiszoló szerkezetek, Csiszolókorongok, Összekapcsolás, acélok és fémek, és grinding wheel. Székhelye Ada, Szerbia.

 5. AM CHEMIE GMBH / PLS-GRUPPE

  Németország

  A AM CHEMIE GMBH / PLS-GRUPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is inorganic acids, Surface coating - steels and metals, industrial chemical products, és chemical degreasers. Székhelye Altenberg, Németország.

 1. INDUSTRIAL BOLBAITE FABRICA DE ARTICULOS PARA EL PULIDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAL BOLBAITE FABRICA DE ARTICULOS PARA EL PULIDO SOCIEDAD LIMITADA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting disks, sanding machines, és systems and machinery for lapping metals. Székhelye Bolbaite, Spanyolország.

 2. ECODENIMSTONE EDS

  Törökország

  A ECODENIMSTONE EDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sizing fabrics and textile products, chemicals for the textile industry, raw materials for the textile industry, és pumice stone. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. CLEAN COMPANY OOD

  Bulgária

  A CLEAN COMPANY OOD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Sofia, Bulgária.

 2. 1A-ABRASIVES GMBH

  Németország

  A 1A-ABRASIVES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Eltmann, Németország.

 3. EMPAS

  Lengyelország

  A EMPAS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemical degreasers, metal phosphatisation, és Pickling - machinery. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. JSR MICRO

  Belgium

  A JSR MICRO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Kenőanyagok, Vízelőkészítő szerek, Kenőanyagok, raw chemicals, és electronics. Székhelye Heverlee, Belgium.

 5. GEB SAS

  Franciaország

  A GEB SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Vegyi maró- és csiszolószerek, PVC Glue, Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Roissy Cdg Cedex, Franciaország.

 6. EMS-CHEMIE (DEUTSCHLAND) GMBH

  Németország

  A EMS-CHEMIE (DEUTSCHLAND) GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Granulátum, műanyaggyártáshoz, Polimerek, Vízelőkészítő szerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Granulátum, műanyaggyártáshoz, és Polimerek. Székhelye Groß-Umstadt, Németország.

 7. DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH

  Németország

  A DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Polimerek, Vízelőkészítő szerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Polimerek, és Chemical products. Székhelye Premnitz, Németország.

 8. ZSCHIMMER & SCHWARZ MOHSDORF GMBH & CO KG

  Németország

  A ZSCHIMMER & SCHWARZ MOHSDORF GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Vegyi maró- és csiszolószerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gépek és eszközök, vegyipari, Vegyi maró- és csiszolószerek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Burgstädt, Németország.

 1. VSM IMPAVIDE

  Franciaország

  A VSM IMPAVIDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi csiszolószerek, Vegyi csiszolószerek, abrasives, paint strippers, és pickling agents for stainless steel. Székhelye Tremblay-En-France, Franciaország.

 2. SOCOMORE

  Franciaország

  A SOCOMORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi maró- és csiszolószerek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, industrial chemical products, Vegyi maró- és csiszolószerek, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Vannes, Franciaország.

 3. MOLYDAL - SOLUTIONS DE LUBRIFICATION

  Franciaország

  A MOLYDAL - SOLUTIONS DE LUBRIFICATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi maró- és csiszolószerek, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Saint Maximin Cedex, Franciaország.

 4. DEUTSCHE DERUSTIT GMBH

  Németország

  A DEUTSCHE DERUSTIT GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and machinery for pickling metals, stainless steel electropolishing, surface treatment of metals, és industrial washing. Székhelye Dietzenbach, Németország.

 5. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugália

  A INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Csiszoló szerkezetek, abrasives, tools, és sanders. Székhelye Aveiro, Portugália.

 6. NOUVELLES TECHNIQUES CHIMIQUES DE LA MAINTENANCE

  Belgium

  A NOUVELLES TECHNIQUES CHIMIQUES DE LA MAINTENANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi maró- és csiszolószerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, dielectric fluids, wholesale industrial detergents, és decalcifiers. Székhelye Theux, Belgium.

 7. DIAMANTBOHR- & SÄGETECHNIK HARALD ROPPEL E.K.

  Németország

  A DIAMANTBOHR- & SÄGETECHNIK HARALD ROPPEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi maró- és csiszolószerek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Vegyi maró- és csiszolószerek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Gettorf, Németország.

 8. VERONIKA TINKL

  Ausztria

  A VERONIKA TINKL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Vegyi maró- és csiszolószerek, Műkertészet, faiskola és erdészet, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Wien, Ausztria.

 9. MAYER DIAMANT-BOHR SÄGETECHNIK

  Németország

  A MAYER DIAMANT-BOHR SÄGETECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gyémántszerszámok, Vegyi maró- és csiszolószerek, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gyémántszerszámok, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Lauffen, Németország.

 10. EPIFORM E.K.

  Németország

  A EPIFORM E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyanták, Kenőanyagok, Vízelőkészítő szerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Gyanták, Kenőanyagok, Vízelőkészítő szerek, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Radebeul, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vegyi maró- és csiszolószerek - Import export

Találatok száma

1 241 Vállalat