• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vaskohászati termékek kereskedelme

A keresés eredménye

Vaskohászati termékek kereskedelme - Import export

 1. TRIBEL METALS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A TRIBEL METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Vaskohászati termékek kereskedelme, Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. AG METALS RECYCLING

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AG METALS RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vaskohászati termékek kereskedelme, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Székhelye Lot, Belgium.

 3. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Attendorn, Németország.

 4. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VHW-METALLPRESSWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Spaichingen, Németország.

 5. HIRT-LINE EUROPE

  Svájc

  A HIRT-LINE EUROPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Mannenbach-Salenstein, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Németország

  A HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC 5-axis milling work, Machining of metals, metal boring, és Band saws - cutting. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 2. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Törökország

  A MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Adana, Törökország.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Ausztria

  A STEEL LINE HANDELSGMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  A HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 5. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Németország

  A STEEL SERVICE KREFELD GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámacél, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, és Szerszámacél. Székhelye Krefeld, Németország.

 1. MEGACITY

  Ukrajna

  A MEGACITY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen-coated roof tile, tiles, és grit covered tile. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Németország

  A STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Holzwickede, Németország.

 1. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Omán

  A ARIJ GLOBAL TRADING CO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Muscat, Omán.

 2. EXOBUYER.COM

  Amerikai Egyesült Államok

  A EXOBUYER.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel trading, és Oil & Gas procurement. Székhelye Miami, Amerikai Egyesült Államok.

 3. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Lengyelország

  A CAT SPÓŁKA Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Chorzów, Lengyelország.

 4. YILMAZ GRUP

  Törökország

  A YILMAZ GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen equipment. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. RESOURCEGROUP

  Ukrajna

  A RESOURCEGROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szén, Acél, Vaskohászati termékek kereskedelme, Fuels, Szén, Acél, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 6. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET

  Lengyelország

  A PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vaskohászati termékek kereskedelme, Wholesale production and sales, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Kolno, Lengyelország.

 7. G METAL

  Törökország

  A G METAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carbon steel, és beams. Székhelye istanbul, Törökország.

 8. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Hollandia

  A ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is storage shelves. Székhelye Terwolde, Hollandia.

 1. ASTOR SAC ISLEME MERKEZI

  Törökország

  A ASTOR SAC ISLEME MERKEZI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. MARINHO STEEL TRADING

  Luxemburg

  A MARINHO STEEL TRADING, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasipar és fémipar - import / export, Acéllemez és szalagacél, Vasipar és fémipar - import / export, Steel girders, Acéllemez és szalagacél, és rolled iron sections. Székhelye Sanem, Luxemburg.

 3. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belorusszia

  A PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Vaskohászati termékek kereskedelme, Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés, conveyor belts, Fémkonténerek, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés. Székhelye MINSK, Belorusszia.

 4. DANIEL

  Franciaország

  A DANIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Vaskohászati termékek kereskedelme, Vas- és fémáruk, industrial supplies, iron materials, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Jaux, Franciaország.

 5. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Kína

  A NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Zhejiang, Kína.

 6. RECYMONTANE

  Franciaország

  A RECYMONTANE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycled materials. Székhelye Schiltigheim, Franciaország.

 7. DEKUR AE

  Görögország

  A DEKUR AE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pig iron, és alumina. Székhelye Peiraias, Görögország.

 8. HARDOXGENTR

  Törökország

  A HARDOXGENTR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, wear-resistant steel, és Acél. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. DAMESA

  Spanyolország

  A DAMESA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Castellar Del Vallès, Spanyolország.

 10. THREEWAY STEEL CO.,LTD

  Kína

  A THREEWAY STEEL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Changsha, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vaskohászati termékek kereskedelme - Import export

Találatok száma

205 Vállalat