• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vaskohászati termékek kereskedelme

A keresés eredménye

Vaskohászati termékek kereskedelme - Import export

 1. TRIBEL METALS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A TRIBEL METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Vaskohászati termékek kereskedelme, Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Attendorn, Németország.

 3. AG METALS RECYCLING

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AG METALS RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vaskohászati termékek kereskedelme, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Székhelye Lot, Belgium.

 4. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VHW-METALLPRESSWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Spaichingen, Németország.

 5. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Törökország

  A MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Adana, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HIRT-LINE EUROPE

  Svájc

  A HIRT-LINE EUROPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Mannenbach-Salenstein, Svájc.

 2. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Németország

  A HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC 5-axis milling work, Machining of metals, metal boring, és Band saws - cutting. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Ausztria

  A STEEL LINE HANDELSGMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  A HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 5. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Németország

  A STEEL SERVICE KREFELD GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámacél, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, és Szerszámacél. Székhelye Krefeld, Németország.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Németország

  A STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Holzwickede, Németország.

 2. MEGACITY

  Ukrajna

  A MEGACITY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen-coated roof tile, tiles, és grit covered tile. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 1. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Omán

  A ARIJ GLOBAL TRADING CO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Muscat, Omán.

 2. EXOBUYER.COM

  Amerikai Egyesült Államok

  A EXOBUYER.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel trading, és Oil & Gas procurement. Székhelye Miami, Amerikai Egyesült Államok.

 3. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Lengyelország

  A CAT SPÓŁKA Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Chorzów, Lengyelország.

 4. PARASKEVAIDIS SA

  Görögország

  A PARASKEVAIDIS SA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Giannitsa, Görögország.

 5. G METAL

  Törökország

  A G METAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carbon steel, és beams. Székhelye istanbul, Törökország.

 6. FRAME FACTORY

  Hollandia

  A FRAME FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Almere, Hollandia.

 7. MARINHO STEEL TRADING

  Luxemburg

  A MARINHO STEEL TRADING, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasipar és fémipar - import / export, Acéllemez és szalagacél, Vasipar és fémipar - import / export, Steel girders, Acéllemez és szalagacél, és rolled iron sections. Székhelye Sanem, Luxemburg.

 8. RESOURCEGROUP

  Ukrajna

  A RESOURCEGROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szén, Acél, Vaskohászati termékek kereskedelme, Fuels, Szén, Acél, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 1. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belorusszia

  A PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Vaskohászati termékek kereskedelme, Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés, conveyor belts, Fémkonténerek, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés. Székhelye MINSK, Belorusszia.

 2. RECYMONTANE

  Franciaország

  A RECYMONTANE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycled materials. Székhelye Schiltigheim, Franciaország.

 3. GLOCON METALS LTD.

  Egyesült Királyság

  A GLOCON METALS LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Ólomlemezek és szalagok, és Titanium bars. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. PE SICA TATA

  Ukrajna

  A PE SICA TATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénszármazékok, graphite, Ferrosilicon, Szénszármazékok, és fireproof products. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 5. PESEN GALVANIZE

  Törökország

  A PESEN GALVANIZE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Istanbul / Kartal, Törökország.

 6. ÇEZIKLER KESKINLER METAL

  Törökország

  A ÇEZIKLER KESKINLER METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawn metal sheets, iron processing, metal sheets, és Metals. Székhelye Osmaniye, Törökország.

 7. HARDOXGENTR

  Törökország

  A HARDOXGENTR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, wear-resistant steel, és Acél. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Törökország

  A KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxemburg

  A INFINITE STEELS & ALLOYS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welded pipes, és seamless pipes. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 10. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Kína

  A NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Zhejiang, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vaskohászati termékek kereskedelme - Import export

Találatok száma

208 Vállalat