• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vasforgács

A keresés eredménye

Vasforgács - Import export

 1. ELOONA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As an innovative, dynamic and ecologically oriented company, eloona drahtgestrick GmbH is characterised by its aim to protect the environment and to work in an environmentally friendly and philanthropic manner in every respect. The latest technology and unbeatable support for your orders and projects are the guiding force behind our philosophy. Our commitment to continuous development guarantees that the challenges of ever-increasing technological demands are met. When it comes to filter, environmental and process engineering, we manufacture technical knitted mesh filters, demisters and complete separation cartridges for practically every branch of separation and filtering technology. Our main fields of application are dust removal, supply and exhaust air filtration, air-conditioning systems, flue gas separation, demisters, oil and emulsion mist collectors and grease filters, as well as baffle plates and flame protection filters in commercial kitchen technology.

 2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  DEUTSCHES METALLFASERWERK has been a successful family-run company since 1951 – and we are now in our third generation. Our experience in developing and manufacturing STAX metal fibres covers a wide range of different materials and delivery forms such as continuous fibres, short fibres and non-wovens. As specialists, we are now one of the world's leading companies in this sector. At our sites in Neidenstein (Germany) and Dasnice (Czech Republic), we produce STAX metal fibres from non-alloy steel, stainless steels 1.4113 and 1.4841, copper Cu99, brass MS67 and aluminium AlMg5. A new material for your application could be among these.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Székhelye Spalt, Németország.

 4. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 5. LLC TD BLESK

  Ukrajna

  A LLC TD BLESK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Székhelye Kherson, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Olaszország

  A GREEN STEEL SOLANA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel wool, steel fibres, és copper fibres. Székhelye Oggiono, Olaszország.

 2. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Németország

  A STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vasforgács, Szaniter szerelvények, ipari, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vasforgács, és Szaniter szerelvények, ipari. Székhelye Arnsberg, Németország.

 3. EKKSOL V.O.F.

  Hollandia

  A EKKSOL V.O.F., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vasforgács. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, surface treatment, és Rovarírtószerek. Székhelye Hardenberg, Hollandia.

 4. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Németország

  A ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Haslach, Németország.

 5. OVERBECK & CO. GMBH

  Németország

  A OVERBECK & CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Vasforgács, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Langwedel, Németország.

 1. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Németország

  A NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hangvédő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, Szövetek, nem font, Vasforgács, Szövetek, nem font, Fibreglass needle mats, és vehicle mufflers. Székhelye Waibstadt, Németország.

 2. PIWEL

  Luxemburg

  A PIWEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, Vasforgács, és Abrasive sponges. Székhelye Bertrange, Luxemburg.

 1. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, Drótok és kábelek - vasfémek, Vasforgács, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Malsch, Németország.

 2. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugália

  A FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, Tisztítási és ápolási cikkek, Vasforgács, és Tisztítási és ápolási cikkek. Székhelye Vimieiro Scd, Portugália.

 3. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Románia

  A CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasforgács. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás - anyagok, és Sörétszórás - anyagok. Székhelye Bucharest, Románia.

 4. GÉFI-RAAB KFT.

  Magyarország

  A GÉFI-RAAB KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Vasforgács, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Vasforgács. Székhelye Gyor, Magyarország.

 5. INM PARTNER KFT.

  Magyarország

  A INM PARTNER KFT., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, és Vasforgács. Székhelye Debrecen, Magyarország.

 6. ACEROS DEL TEA SA

  Spanyolország

  A ACEROS DEL TEA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasforgács, és Vasforgács. Székhelye Ponteareas, Spanyolország.

 7. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Írország

 8. LUNIK STAR S.R.L.

  Olaszország

 1. OKUB LTD

  Egyesült Királyság

 2. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgária

 3. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Németország

 4. BARLESA SL

  Spanyolország

 5. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Cseh Köztársaság