• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vas- és fémáruk

A keresés eredménye

Vas- és fémáruk - Import export

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  CNC turned parts and automatic turned parts made from all machinable materials in accordance with DIN, a drawing or template. Our product range includes everything from simple turned parts to highly complex, ready-to-install components. The parts are used in the automotive, hardware/safety technology, fastening technology and valve sectors as well as the electronics industry. Our machinery creates the optimum preconditions for our customers' wide range of parts. CNC long and short lathes (capacity: 2-65 (175) mm); CNC high-performance milling lathes (capacity: 15-65 mm); Multi-spindle lathes (capacity: 5-35 mm); Single-spindle lathes (capacity: Up to 15/20/26/36/42/65 mm); Our range of services also includes system logistics and finishing of assemblies, e.g. grinding, vibratory grinding, labelling, milling, punching, curing and surface treatments.

 2. SOLUDIAM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SOLUDIAM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántszerszámok, és Gyémántszerszámok. Székhelye Caux, Franciaország.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CIVIC INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Képkeretek és - szegélyek, Képakasztó sínek, Vas- és fémáruk, wall door stops, doorstops, Képkeretek és - szegélyek, Floor door stops, Képakasztó sínek, és Production of moulding rails. Székhelye L'haye Les Roses, Franciaország.

 4. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MORO & SPREAFICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Épületvasalások, zippers, steels and metals converted, Vas- és fémáruk, metal assembly work, customized hinges, bolts, és Épületvasalások. Székhelye Monte Marenzo, Olaszország.

 5. ACTON S.A.

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ACTON S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Hajószerelvények, Anyacsavar, Menetesrudak, Csapok, facsavarok, anyák, wood screws, Vas- és fémáruk, stainless steel nuts & bolts, és Industrial nuts and bolts. Székhelye L' Horme, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BUDMAT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BUDMAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Arnsberg, Németország.

 2. WILHELM STOLLE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WILHELM STOLLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Bonn, Németország.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Rögzítőcsapok, Menetesrudak, Anyacsavar, Hajószerelvények, Metal screws, Wood screws, self-tapping screw, és Stainless steel screw products. Székhelye Saint Priest, Franciaország.

 4. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CONRAD ELECTRONIC ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronikus egységesk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Domotika, domotics, automation, automatic mechanisms, Vas- és fémáruk, batteries, home automation systems, és Domotika. Székhelye Bollate, Olaszország.

 5. PROFI HANDEL UZUN GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A PROFI HANDEL UZUN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Solar mounting systems, Roof hooks, Assembly profiles, PV accessories, Steel mill products, Aluminium products, Customised profiles, és steel poles. Székhelye Feldkirch, Ausztria.

 1. OPTIMA PRECISE

  Cseh Köztársaság

  A OPTIMA PRECISE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kézműipar, Vas- és fémáruk, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kézműipar, Vas- és fémáruk, és Szerszámok, motoros. Székhelye Pardubice, Cseh Köztársaság.

 2. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanyolország

  A MANUFACTURAS MAESTRO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 1. TRINON TITANIUM GMBH

  Németország

  A TRINON TITANIUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Csapok, facsavarok, anyák, titanium and alloys, dentistry items, és water jet cutting systems. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 2. METAL FLY S.R.L.

  Olaszország

  A METAL FLY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, hardware, thermohydraulics, Vas- és fémáruk, és fencing. Székhelye Cartoceto, Olaszország.

 3. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Herdecke, Németország.

 4. DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A.

  Spanyolország

  A DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clamp, Fastener, és industrial supplies. Székhelye Castellar Del Vallès, Spanyolország.

 5. SCHWADERER GMBH

  Németország

  A SCHWADERER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Affalterbach, Németország.

 6. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Németország

  A ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling rods. Székhelye Esslingen, Németország.

 7. SVBI

  Franciaország

  A SVBI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Purchase and sale of metals, cad screws bolts, special steels for mechanical engineering, és ground steel traders. Székhelye Maule, Franciaország.

 8. VYNEX

  Franciaország

  A VYNEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Csapok, facsavarok, anyák, Épületvasalások, Csapok, facsavarok, anyák, fastening articles, és technical fastenings. Székhelye Thelonne, Franciaország.

 1. THOR FRÄSWERKZEUGE

  Németország

  A THOR FRÄSWERKZEUGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Vas- és fémáruk. Székhelye Fridingen An Der Donau, Németország.

 2. EUROTOOLS PRECISION

  Franciaország

  A EUROTOOLS PRECISION, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérő- és ellenőrző eszközök, control gauges, ring gauges, és Mérő- és ellenőrző eszközök. Székhelye Benfeld, Franciaország.

 3. USTUN MACHINERY LIMITED

  Törökország

  A USTUN MACHINERY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is riveting machines, fixed extruders, systems and machines for drawing metal wire, és building products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH

  Németország

  A W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Biztonsági ajtók lakóházakhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Vas- és fémáruk, lock replacement, keys, Épületvasalások, és Vas- és fémáruk. Székhelye Berlin, Németország.

 5. EICHENBERGER GEWINDE AG

  Svájc

  A EICHENBERGER GEWINDE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Burg, Svájc.

 6. NUKON BULGARIA EOOD

  Bulgária

  A NUKON BULGARIA EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Plazmavágó gépek, Laser engraving machines, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Plazmavágó gépek. Székhelye Kuklen, Bulgária.

 7. AKSUN METAL

  Törökország

  A AKSUN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. OMNIPROTECT.DE GMBH

  Németország

  A OMNIPROTECT.DE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Munkabiztonság - felszerelések és eszközök, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, és Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Székhelye Hannover, Németország.

 9. EPMF

  Franciaország

  A EPMF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foundry, equipment tools, és mussels. Székhelye Verneuil-En-Halatte, Franciaország.

 10. DIMATRAP

  Franciaország

  A DIMATRAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyóscsapágyak, Tömítések, Golyóscsapágyak, és Tömítések. Székhelye Floirac, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vas- és fémáruk - Import export

Találatok száma

10 649 Vállalat