• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vas- és acélpántok

A keresés eredménye

Vas- és acélpántok - Import export

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 2. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fastening clamp, Ear clamps, Hose clips, Screw clamps, Universal clamps, Tape clamp, Multi crimp rings, Quick connectors, és SMILe® compact quick connectors. Székhelye Endingen, Németország.

 3. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, pipe fittings, és Valves. Székhelye Inverurie, Egyesült Királyság.

 4. OLIMPIACCIAI SRL

  Olaszország

  A OLIMPIACCIAI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profillemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Perforált lemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Vas- és acélpántok, Acél, Perforált lemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Vas- és acélpántok. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. TATA STEEL

  Egyesült Királyság

  A TATA STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Olaszország

  A AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, és copper strips. Székhelye Quargnento, Olaszország.

 2. ASCARRIER OTOMOTIV

  Törökország

  A ASCARRIER OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Düzce, Törökország.

 3. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Egyesült Királyság

  A FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Suzhou, Egyesült Királyság.

 4. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Olaszország

  A FIGLI DI E. CAVALLI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel tape, iron and steel strips, galvanized ribbons, és chrome-plated tape. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 5. MARMARA FERFORJE

  Törökország

  A MARMARA FERFORJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Konya, Törökország.

 1. METALECO

  Franciaország

  A METALECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Vas- és acélpántok, knick-knacks, Sheet metalwork, és Stretched metal. Székhelye Riscle, Franciaország.

 2. BERNDORF BAND GROUP

  Ausztria

  A BERNDORF BAND GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Vas- és acélpántok, steel tape, és machine building. Székhelye Berndorf, Ausztria.

 1. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Olaszország

  A INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Forlì, Olaszország.

 2. FLEJES VIÑAS

  Spanyolország

  A FLEJES VIÑAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. TEXEL INDUSTRY

  Románia

  A TEXEL INDUSTRY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is round metal bars, és drawn metal sheets. Székhelye Iernut, Románia.

 4. OLMAT S.R.L.

  Olaszország

  A OLMAT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Vas- és acélpántok, Acélok és fémek, és Vas- és acélpántok. Székhelye Sarcedo, Olaszország.

 5. RETORAS

  Litvánia

  A RETORAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Profillemezek - vasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Vas- és fémáruk, Profillemezek - vasfémek, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Mazeikiai, Litvánia.

 6. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanyolország

  A FLEJES Y ACEROS RUBIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 7. R2M LTD

  Egyesült Királyság

  A R2M LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Accrington, Egyesült Királyság.

 8. BSS

  Egyesült Királyság

  A BSS, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Lincoln, Egyesült Királyság.

 1. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Olaszország

  A DUE EFFE ACCIAI S.R.L., tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Castelliri, Olaszország.

 2. BSS

  Egyesült Királyság

  A BSS, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Peterborough, Egyesült Királyság.

 3. EUROPIPES UK LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPIPES UK LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Shipston-On-Stour, Egyesült Királyság.

 4. TENARIS GLOBAL SERVICES

  Egyesült Királyság

  A TENARIS GLOBAL SERVICES, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. TEEKAY LTD

  Egyesült Királyság

  A TEEKAY LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Beaconsfield, Egyesült Királyság.

 6. SNAP RING JOINT LTD

  Egyesült Királyság

  A SNAP RING JOINT LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Jersey, Egyesült Királyság.

 7. BSS

  Egyesült Királyság

  A BSS, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Poole, Egyesült Királyság.

 8. PLASSON (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A PLASSON (UK) LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Burgess Hill, Egyesült Királyság.

 9. WALTHER COUPLINGS

  Egyesült Királyság

  A WALTHER COUPLINGS, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Tring, Egyesült Királyság.

 10. SARONNO METALLI S.R.L.

  Olaszország

  A SARONNO METALLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Saronno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes