• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vas- és acélpántok

A keresés eredménye

Vas- és acélpántok - Import export

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 2. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fastening clamp, Ear clamps, Hose clips, Screw clamps, Universal clamps, Tape clamp, Multi crimp rings, Quick connectors, és SMILe® compact quick connectors. Székhelye Endingen, Németország.

 3. OLIMPIACCIAI SRL

  Olaszország

  A OLIMPIACCIAI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profillemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Perforált lemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Vas- és acélpántok, Acél, Perforált lemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Vas- és acélpántok. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Olaszország

  A AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, és copper strips. Székhelye Quargnento, Olaszország.

 5. ASCARRIER OTOMOTIV

  Törökország

  A ASCARRIER OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Düzce, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, pipe fittings, és Valves. Székhelye Inverurie, Egyesült Királyság.

 2. TATA STEEL

  Egyesült Királyság

  A TATA STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

 3. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Olaszország

  A INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Forlì, Olaszország.

 4. MARMARA FERFORJE

  Törökország

  A MARMARA FERFORJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Konya, Törökország.

 5. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Olaszország

  A FIGLI DI E. CAVALLI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel tape, iron and steel strips, galvanized ribbons, és chrome-plated tape. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 1. BERNDORF BAND GROUP

  Ausztria

  A BERNDORF BAND GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Vas- és acélpántok, steel tape, és machine building. Székhelye Berndorf, Ausztria.

 2. METALECO

  Franciaország

  A METALECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Vas- és acélpántok, knick-knacks, Sheet metalwork, és Stretched metal. Székhelye Riscle, Franciaország.

 1. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Egyesült Királyság

  A FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Suzhou, Egyesült Királyság.

 2. RETORAS

  Litvánia

  A RETORAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Profillemezek - vasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Vas- és fémáruk, Profillemezek - vasfémek, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Mazeikiai, Litvánia.

 3. OLMAT S.R.L.

  Olaszország

  A OLMAT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Vas- és acélpántok, Acélok és fémek, és Vas- és acélpántok. Székhelye Sarcedo, Olaszország.

 4. FLEJES VIÑAS

  Spanyolország

  A FLEJES VIÑAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. TEXEL INDUSTRY

  Románia

  A TEXEL INDUSTRY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is round metal bars, és drawn metal sheets. Székhelye Iernut, Románia.

 6. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Olaszország

  A FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Vas- és acélpántok, Acélok és fémek, és Vas- és acélpántok. Székhelye Lumezzane, Olaszország.

 7. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Olaszország

  A FONDERIE ZERBETTO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Vas- és acélpántok, Acélok és fémek, és Vas- és acélpántok. Székhelye Lessona, Olaszország.

 8. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Olaszország

  A GAMMA ACCIAI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Vas- és acélpántok, Rozsdamentes acél, és Vas- és acélpántok. Székhelye Lainate, Olaszország.

 1. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanyolország

  A FLEJES Y ACEROS RUBIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. ENGINEERING & PIPELINE SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A ENGINEERING & PIPELINE SUPPLIES, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 3. ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD

  Kína

  A ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel strips. Székhelye Anshan, Kína.

 4. INDUSTRIAL HOSE & PIPE FITTINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A INDUSTRIAL HOSE & PIPE FITTINGS LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. BSS

  Egyesült Királyság

  A BSS, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Carlisle, Egyesült Királyság.

 6. PRECISION PIPE SUPPORTS LTD

  Egyesült Királyság

  A PRECISION PIPE SUPPORTS LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 7. TUFFPIPES

  Egyesült Királyság

  A TUFFPIPES, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Burnley, Egyesült Királyság.

 8. FULL SUPPLY LTD

  Egyesült Királyság

  A FULL SUPPLY LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Kingswinford, Egyesült Királyság.

 9. MIDLAND FITTINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A MIDLAND FITTINGS LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Rowley Regis, Egyesült Királyság.

 10. HYDROLINE SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A HYDROLINE SOLUTIONS LTD, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, és Vas- és acélpántok. Székhelye Martock, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes