• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vasércek

A keresés eredménye

Vasércek - Import export

 1. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Spanyolország

  A ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Huelva, Spanyolország.

 2. PLUTO METAL

  Törökország

  A PLUTO METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferrous and non-ferrous metals - mining. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. METALIMEX, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A METALIMEX, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vasércek, Épületszerkezeti acél, Réz és rézötvözetek, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vasércek, és Épületszerkezeti acél. Székhelye Praha 1 , Cseh Köztársaság.

 4. BCMI RESOURCES

  Indonézia

  A BCMI RESOURCES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal, és Nickel ores. Székhelye Sangatta, Indonézia.

 5. MIMETEX

  Amerikai Egyesült Államok

  A MIMETEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron ores, copper ores, lead ores, és manganese ores. Székhelye San Francisco, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Törökország

  A KAZDAGI MINING LTD.CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Balikesir, Törökország.

 2. BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD

  Kína

  A BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Nanjing,jiangsu,china, Kína.

 3. VICINI S.P.A.

  Olaszország

  A VICINI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Vasércek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Vasércek. Székhelye Firenze (Fi), Olaszország.

 4. SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA

  Tunézia

  A SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Jerissa, Tunézia.

 5. ECOCEMENTO S.A.C.

  Peru

  A ECOCEMENTO S.A.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Lima, Peru.

 1. HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kína

  A HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  Kína

  A SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 1. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Görögország

  A STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycling, és metal treatments. Székhelye Mesogaia, Görögország.

 2. ARPZ GMBH

  Németország

  A ARPZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papír - alapanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Seefeld, Németország.

 3. HENAN YUANLONG AL. CO., LTD

  Kína

  A HENAN YUANLONG AL. CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sale of aluminium sheets. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 4. NUDANT JEAN RENE

  Franciaország

  A NUDANT JEAN RENE, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, Borok - Franciaország, Vasércek, és Borok - Franciaország. Székhelye Ladoix Serrigny, Franciaország.

 5. MINERA DE ROCAS SL

  Spanyolország

  A MINERA DE ROCAS SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, Márvány és természetes kő, Vasércek, és Márvány és természetes kő. Székhelye A Cañiza, Spanyolország.

 6. GRUPO GLOBUS CA

  Venezuela

  A GRUPO GLOBUS CA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Maracaibo, Venezuela.

 7. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

  Hollandia

  A VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Tilburg, Hollandia.

 8. ONSHOREMINERALS

  India

  A ONSHOREMINERALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron ores, és manganese ores. Székhelye Ahmedabad, India.

 1. JERNSTOEBERIET DANIA A/S

  Dánia

  A JERNSTOEBERIET DANIA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Aars, Dánia.

 2. POLISI CHRYSOU

  Görögország

  A POLISI CHRYSOU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Athens, Görögország.

 3. THE EGREMONT MINING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE EGREMONT MINING CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Egremont, Egyesült Királyság.

 4. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norvégia

  A RANA GRUBER MINERAL AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Mo I Rana, Norvégia.

 5. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Franciaország

  A SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Revel, Franciaország.

 6. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Szlovákia

  A INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Bratislava 25 , Szlovákia.

 7. EGAMIN MINERAL

  Törökország

  A EGAMIN MINERAL, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. DRENICA

  Németország

  A DRENICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Berlin, Németország.

 9. POSTALLI MINING

  Törökország

  A POSTALLI MINING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Kayseri, Törökország.

 10. WELLINGTON LLC

  Svájc

  A WELLINGTON LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Ulisbach, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes