• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vasércek

A keresés eredménye

Vasércek - Import export

 1. LINOX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LINOX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Import-export – ügynökök, Vasércek, Szerves oxidok és peroxidok, Ásványok, Kvarc és kvarchomok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Dinslaken, Németország.

 2. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Spanyolország

  A ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Huelva, Spanyolország.

 3. PLUTO METAL

  Törökország

  A PLUTO METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferrous and non-ferrous metals - mining. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. METALIMEX, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A METALIMEX, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vasércek, Épületszerkezeti acél, Réz és rézötvözetek, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vasércek, és Épületszerkezeti acél. Székhelye Praha 1 , Cseh Köztársaság.

 5. MINERA DE ROCAS SL

  Spanyolország

  A MINERA DE ROCAS SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, Márvány és természetes kő, Vasércek, és Márvány és természetes kő. Székhelye A Cañiza, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Görögország

  A STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vasércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycling, és metal treatments. Székhelye Mesogaia, Görögország.

 2. NUDANT JEAN RENE

  Franciaország

  A NUDANT JEAN RENE, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, Borok - Franciaország, Vasércek, és Borok - Franciaország. Székhelye Ladoix Serrigny, Franciaország.

 3. ARPZ GMBH

  Németország

  A ARPZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papír - alapanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Seefeld, Németország.

 4. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Törökország

  A KAZDAGI MINING LTD.CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Balikesir, Törökország.

 5. SURUCUOGLU MINING LTD.

  Törökország

  A SURUCUOGLU MINING LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. POSTALLI MINING

  Törökország

  A POSTALLI MINING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. WELLINGTON LLC

  Svájc

  A WELLINGTON LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Ulisbach, Svájc.

 1. POLISI CHRYSOU

  Görögország

  A POLISI CHRYSOU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Athens, Görögország.

 2. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norvégia

  A RANA GRUBER MINERAL AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Mo I Rana, Norvégia.

 3. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Franciaország

  A SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Revel, Franciaország.

 4. FERRAO & GUERRA, LDA

  Portugália

  A FERRAO & GUERRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Agueda, Portugália.

 5. DRENICA

  Németország

  A DRENICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Berlin, Németország.

 6. EGAMIN MINERAL

  Törökország

  A EGAMIN MINERAL, tevékenységi ágazata Vasércek. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. VICINI S.P.A.

  Olaszország

  A VICINI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Vasércek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Vasércek. Székhelye Firenze (Fi), Olaszország.

 8. JERNSTOEBERIET DANIA A/S

  Dánia

  A JERNSTOEBERIET DANIA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Aars, Dánia.

 1. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

  Hollandia

  A VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Tilburg, Hollandia.

 2. FERREIRA & AMERICO, LDA

  Portugália

  A FERREIRA & AMERICO, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Braga, Portugália.

 3. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Szlovákia

  A INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Bratislava 25 , Szlovákia.

 4. UYARLAR DEMIR ÇELIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A UYARLAR DEMIR ÇELIK SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. FERRO FUNCHAL - COMERCIO E INDUSTRIA DE FERNANDO DE PINHO TEIXEIRA, LDA

  Portugália

  A FERRO FUNCHAL - COMERCIO E INDUSTRIA DE FERNANDO DE PINHO TEIXEIRA, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Camacha, Portugália.

 6. IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A S

  Törökország

  A IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY

  Oroszország

  A GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Orenburg Region, Oroszország.

 8. THE EGREMONT MINING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE EGREMONT MINING CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Egremont, Egyesült Királyság.

 9. HIERROS MASAMAGRELL SL

  Spanyolország

  A HIERROS MASAMAGRELL SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasércek, és Vasércek. Székhelye Massamagrell, Spanyolország.

 10. KREMIKOVTZI AD

  Bulgária

  A KREMIKOVTZI AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélredőnyök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Vasércek, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és Vasércek. Székhelye Sofia, Bulgária.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes