• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • varrat nélküli csövek - vasfémek

A keresés eredménye

Varrat nélküli csövek - vasfémek - Import export

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litvánia

  A BALTIC TUBE SERVICE, UAB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tömlők - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Németország

  A BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless-steel pipe bends, stainless-steel pipes, Pipes made from stainless steel sheeting, és Stainless steel unions. Székhelye Bremen, Németország.

 3. CYBERSTEEL

  Oroszország

  A CYBERSTEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Ipari csövek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Ipari csövek, stainless steel, és Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Székhelye Pervouralsk, Oroszország.

 4. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Kína

  A NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Yinzhou, Ningbo, Kína.

 5. STEEL GATE

  Románia

  A STEEL GATE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Bucuresti, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DYLAN BELGIE

  Belgium

  A DYLAN BELGIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Acélcsövek, stainless steel valves, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Lint, Belgium.

 2. OOO KRANMETIZ

  Ukrajna

  A OOO KRANMETIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of made-to-measure steel pipes, rainwater downpipes, cold-drawn steel pipes, és precision steel pipes. Székhelye Nikopol, Ukrajna.

 3. OTRISH GMBH

  Ausztria

  A OTRISH GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Linz, Ausztria.

 4. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Spanyolország

  A TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, steel pipes without welds, precision steel pipes, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Arenys De Mar, Barcelona, Spanyolország.

 5. VAN LEEUWEN GMBH

  Németország

  A VAN LEEUWEN GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Moers, Németország.

 1. ENGIC (PTE.) LTD.

  Szingapúr

  A ENGIC (PTE.) LTD., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Pipeline construction and installation, industrial valves, manufacturing of flanges, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 2. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ukrajna

  A UGTRANSSTROYKOMPLEKT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, steel pipes without welds, Varrat nélküli csövek - vasfémek, steel tubes, és tubes without metal welding. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 1. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Németország

  A DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Acélcsövek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 2. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Belorusszia

  A ODO BELAUTOZAPCHAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seamless pipes, és cold-drawn steel pipes. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 3. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Ausztria

  A ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood cut, Metallurgy, iron and steel - import-export, és import-export assistance. Székhelye St. Georgen Im Attergau, Ausztria.

 4. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  India

  A MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Gurgaon, India.

 5. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Németország

  A BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bushings, stainless-steel pipes, precision steel pipes, és Pipe processing. Székhelye Solingen, Németország.

 6. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Németország

  A ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Aluminium tubes, welded, brass pipes, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és working of brass pipes. Székhelye Dortmund, Németország.

 7. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Jiaxing, Kína.

 8. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Németország

  A SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Stainless steel wires, precision steel pipes, steel tubes, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Emmingen-Liptingen, Németország.

 1. HONE ALL PRECISION LTD.

  Egyesült Királyság

  A HONE ALL PRECISION LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Gépgyártás, általában - bérmunka, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Fúrási szolgáltatások, machining jobs to drawing, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 2. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egyiptom

  A EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, metal pipe fittings, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 3. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Kína

  A XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Dainan, Kína.

 4. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Románia

  A TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Rozsdamentes acél, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Bucuresti, Románia.

 5. RBR INTERNATIONAL

  Olaszország

  A RBR INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, flanges, Petrokémia - berendezések és eszközök, és valves. Székhelye Arese, Olaszország.

 6. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Amerikai Egyesült Államok

  A ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas pipes, és forged fittings. Székhelye Chesterfield, Amerikai Egyesült Államok.

 7. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  India

  A SUNFLEX METAL INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel pipe collars, és carbon steel flanges - tuv tectubi. Székhelye Mumbai, India.

 8. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  Kína

  A OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, steel pipes, Acélcsövek, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Shanghai, Kína.

 9. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Algéria

  A PETRO-INDUSTRIE SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések, check valve, butterfly valves, és Tömítések. Székhelye Oran, Algéria.

 10. CRON METALS

  Ukrajna

  A CRON METALS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és Forged steel bars. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes