• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vörösrézláncok

A keresés eredménye

Vörösrézláncok - Import export

 1. MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH

  Németország

  A MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Vörösrézláncok, bucket elevators, és Chain conveyors. Székhelye Korschenbroich, Németország.

 2. TECHNE S.R.L.

  Olaszország

  A TECHNE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Vörösrézláncok, Gépgyártás, általában - bérmunka, Vörösrézláncok, Valves, és valves. Székhelye Erba, Olaszország.

 3. BOLLANI MINUTERIE METALLICHE TRANCIATE

  Olaszország

  A BOLLANI MINUTERIE METALLICHE TRANCIATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézláncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small parts, eyelets, és moulds. Székhelye Vimercate, Olaszország.

 4. MOSCOLARI RICCARDO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A MOSCOLARI RICCARDO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Arcene, Olaszország.

 5. C.A.M. S.R.L.

  Olaszország

  A C.A.M. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, Vörösrézláncok, Rugók, és Vörösrézláncok. Székhelye Cornate D'adda, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. F.LLI BACCEGA

  Olaszország

  A F.LLI BACCEGA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Vörösrézláncok, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, és Vörösrézláncok. Székhelye Loria, Olaszország.

 2. METALLURGICA VIRO S.R.L.

  Olaszország

  A METALLURGICA VIRO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Vörösrézláncok, Csapok, facsavarok, anyák, és Vörösrézláncok. Székhelye Rosa', Olaszország.

 3. BILMECC

  Olaszország

  A BILMECC, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Gardone Val Trompia, Olaszország.

 4. L.A.R. S.R.L.

  Olaszország

  A L.A.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Vörösrézláncok, Láncok, és Vörösrézláncok. Székhelye Greve In Chianti, Olaszország.

 5. SCILM S.P.A.

  Olaszország

  A SCILM S.P.A., tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Cittadella, Olaszország.

 1. MAMI S.R.L.

  Olaszország

  A MAMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Calenzano, Olaszország.

 2. O.M.I.P. S.N.C. DI MACCHI MARIA GIUSEPPINA & C.

  Olaszország

  A O.M.I.P. S.N.C. DI MACCHI MARIA GIUSEPPINA & C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Vörösrézláncok, Láncok, és Vörösrézláncok. Székhelye Caronno Varesino, Olaszország.

 1. CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC

  Olaszország

  A CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok, műanyagból, Vörösrézláncok, és Láncok, műanyagból. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. ANTONIANA MINUTERIE S.R.L.

  Olaszország

  A ANTONIANA MINUTERIE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 3. FORDEM DI FORNER PIETRO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A FORDEM DI FORNER PIETRO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Malnate, Olaszország.

 4. MAVEA

  Olaszország

  A MAVEA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Trezzano Sul Naviglio, Olaszország.

 5. AERTEKNO S.R.L.

  Olaszország

  A AERTEKNO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Pomezia, Olaszország.

 6. EUROMID S.R.L.

  Olaszország

  A EUROMID S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 7. EUGANEA MINUTERIE

  Olaszország

  A EUGANEA MINUTERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Ponte San Nicolo', Olaszország.

 8. FORLINI A. & C.

  Olaszország

  A FORLINI A. & C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Vörösrézláncok, Láncok, és Vörösrézláncok. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 1. FAMA INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A FAMA INTERNATIONAL S.R.L., tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, Vörösrézláncok, Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, és Vörösrézláncok. Székhelye Vobarno, Olaszország.

 2. T.C. S.R.L.

  Olaszország

  A T.C. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Pontassieve, Olaszország.

 3. FLORENCE CHIUSURE S.R.L.

  Olaszország

  A FLORENCE CHIUSURE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Firenze, Olaszország.

 4. COLOMBO FREDIANO

  Olaszország

  A COLOMBO FREDIANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Galbiate, Olaszország.

 5. EUROACCESSORIO S.R.L.

  Olaszország

  A EUROACCESSORIO S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 6. STIL-GROUP SOCIETA' CONSORTILE ARL

  Olaszország

  A STIL-GROUP SOCIETA' CONSORTILE ARL, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Porto Mantovano, Olaszország.

 7. LA TECNICA

  Olaszország

  A LA TECNICA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Mirano, Olaszország.

 8. A.F.C. S.R.L.

  Olaszország

  A A.F.C. S.R.L., tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Calalzo Di Cadore, Olaszország.

 9. RAM INDUSTRIE S.R.L.

  Olaszország

  A RAM INDUSTRIE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Lainate, Olaszország.

 10. TECNO SERVICE

  Olaszország

  A TECNO SERVICE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézláncok, Láncok vasból és acélból, Vörösrézláncok, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Cimadolmo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes