• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vörösrézcsövek

A keresés eredménye

Vörösrézcsövek - Import export

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  For us, certification in accordance with the DIN EN ISO 9001: 2008 quality management system is not enough. To provide you with consistently high quality, we begin by ensuring the quality of the semi-finished product and its manufacturing process, and finish with modern measuring equipment in order to make working with our products easier for you. It is not just the alloy components that are essential for a high level of process reliability in the soldering process, but specifically the surface purity of the products. We rely on qualified employees, successful quality assurance methods and the latest test systems to meet our customers' expectations and guarantee consistently high quality. We are aware of our ecological responsibility in terms of sustainability, which is why we go beyond the legal regulations for ensuring environmental protection.

 2. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Berlin, Németország.

 3. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Plettenberg, Németország.

 4. INNOVARIA - H.E.P.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A INNOVARIA - H.E.P., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, Hőcserélők, air conditioning, Installation design, movable tube-type heat exchangers for civil and industrial use, Vörösrézcsövek, Y connectors, industrial refrigeration, és Hőcserélők. Székhelye San Vito Al Torre, Olaszország.

 5. U-VERAL AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A U-VERAL AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Hori, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZETAESSE SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ZETAESSE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok kezelése, Vörösrézcsövek, extruders for plastics, connectors, CUPEX, pipes for water systems, Műanyagok kezelése, iso9001, és FEINROHREN. Székhelye Vedelago, Olaszország.

 2. LEBRONZE ALLOYS

  Franciaország

  A LEBRONZE ALLOYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Vörösrézcsövek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Vörösrézcsövek, copper alloys, és brass pipes. Székhelye Suippes, Franciaország.

 3. BRISCOOL HVAC

  Törökország

  A BRISCOOL HVAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper pipes, air conditioner, és covered and insulated copper pipes. Székhelye Çukurova, Törökország.

 4. BIROL INTERNATIONAL

  Törökország

  A BIROL INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper pipes, és covered and insulated copper pipes. Székhelye Adana, Törökország.

 5. HANDELSPAUL GMBH

  Németország

  A HANDELSPAUL GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Berlin, Németország.

 1. PROMETALL HANDEL AG

  Svájc

  A PROMETALL HANDEL AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Kestenholz, Svájc.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Németország

  A MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Alumínium és ötvözetek, Vörösrézcsövek, sheet metal, Réz és rézötvözetek, Alumínium és ötvözetek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Andernach, Németország.

 1. HUMBACH GMBH & CO. KG

  Németország

  A HUMBACH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Vörösrézcsövek, copper tube bending, és Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Székhelye Schmallenberg, Németország.

 2. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Szerbia

  A COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Tömlők - nemvasfémek, Réz és rézötvözetek, és Tömlők - nemvasfémek. Székhelye Majdanpek, Szerbia.

 3. COPPER COM

  Szerbia

  A COPPER COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Uzice, Szerbia.

 4. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Franciaország

  A CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, finishing work for copper pipes, galvanised threaded pipes, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Saint-Péray, Franciaország.

 5. CETINKAYA METAL

  Törökország

  A CETINKAYA METAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Bakirkoy Istanbul, Törökország.

 6. TUSTA TRADING S.L.

  Spanyolország

  A TUSTA TRADING S.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, Vörösrézcsövek, Ferrochrome, Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. GROSCLAUDE ROBIN

  Franciaország

  A GROSCLAUDE ROBIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Santeny, Franciaország.

 8. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexikó

  A TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, Vörösrézcsövek, construction material, High pressure flexible pipes, és copper pipes. Székhelye Ciudad De Mexico, Mexikó.

 1. LESAGE INDUSTRIES

  Belgium

  A LESAGE INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, Vörösrézcsövek, stainless-steel pipes, és stainless steel connections. Székhelye Gullegem, Belgium.

 2. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Törökország

  A ANADOLU BAKIR A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  Kína

  A JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Anzhen Town Wuxi City, Kína.

 4. ADLER ROHRVERARBEITUNG

  Németország

  A ADLER ROHRVERARBEITUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision turning, Pipes and tubes, precision - non-ferrous metal, brass pipes, és industrial production prototypes. Székhelye Großbeeren, Németország.

 5. SARL ACR

  Algéria

  A SARL ACR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper pipes, heating radiators, welding rods, és burner. Székhelye Boumerdes, Algéria.

 6. FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD

  Kína

  A FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Fuzhou, Kína.

 7. WILHELM ZULTNER & CO

  Ausztria

  A WILHELM ZULTNER & CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Vörösrézcsövek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Graz, Ausztria.

 8. ÇAPARLAR ŞAP

  Törökország

  A ÇAPARLAR ŞAP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tuna botargo, és 1-module coffeemaker. Székhelye Bingöl, Törökország.

 9. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Dél-Korea

  A BOMYUNG METAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 10. MOPAC

  Belgium

  A MOPAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gutter channels, és gutter installation. Székhelye Louvain-La-Neuve, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes