• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vörösréz kazánok

A keresés eredménye

Vörösréz kazánok - Import export

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Acél, Vörösréz kazánok, Ipari csövek, Acél, és Vörösréz kazánok. Székhelye Rhinau, Franciaország.

 2. SCHMELZMETALL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A SCHMELZMETALL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Székhelye Steinfeld, Németország.

 3. EZKIO-RHEIN INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Németország

  A EZKIO-RHEIN INDUSTRIEVERTRETUNGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Székhelye Köln, Németország.

 4. SARL GOLLEAU

  Franciaország

  A SARL GOLLEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, Kazán- és tartályépítés, Precíziós kazángyártás, Vörösréz kazánok, Épületasztalos- és ácsmunkák, Kazán- és tartályépítés, Precíziós kazángyártás, és Vörösréz kazánok. Székhelye Chevrainvilliers, Franciaország.

 5. AEMN

  Franciaország

  A AEMN, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, és tig welding. Székhelye Cordemais, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ONEX

  Franciaország

  A ONEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Kazán- és tartályépítés, Vörösréz kazánok, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Kazán- és tartályépítés, metal boilerwork, és Vörösréz kazánok. Székhelye Parthenay Cedex, Franciaország.

 2. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz kazánok, Vörösréz kazánok, Industry, copper pots, és industrial boilermaking. Székhelye Mazères-Sur-Salat, Franciaország.

 3. ELETTROMECCANICA LEDA

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA LEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, electric construction, metal punching, Lemezek és szalagok vörösrézből, és non-ferrous metal and alloy machining. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 4. MCDONALD WATER STORAGE

  Egyesült Királyság

  A MCDONALD WATER STORAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Székhelye Glenrothes, Egyesült Királyság.

 5. CFB SRL

  Olaszország

  A CFB SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Székhelye Arcisate, Olaszország.

 1. FGGRONDA

  Olaszország

  A FGGRONDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinwork accessories, és gutters. Székhelye villapiana, Olaszország.

 2. ATELIERS TUYAUTERIE ELECTRICITE CHAUDRONNERIE

  Franciaország

  A ATELIERS TUYAUTERIE ELECTRICITE CHAUDRONNERIE, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Vörösréz kazánok, Rozsdamentes kazánok, Ipari csövek, Vörösréz kazánok, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Marseille, Franciaország.

 1. LIHD CHAUDRONNERIE

  Franciaország

  A LIHD CHAUDRONNERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz kazánok, Könnyűfém kazánok, Vörösréz kazánok, és Könnyűfém kazánok. Székhelye Amiens, Franciaország.

 2. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Spanyolország

  A TALLERES GANOMAGOGA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Vörösréz kazánok, Nehézkazángyártás, Rozsdamentes kazánok, Vörösréz kazánok, és Nehézkazángyártás. Székhelye Ponteareas, Spanyolország.

 3. GD SRL UNIPERSONALE

  Olaszország

  A GD SRL UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet turning, és tinwork accessories. Székhelye Dovadola, Olaszország.

 4. STAMPAGGI IANNIELLO SRL

  Olaszország

  A STAMPAGGI IANNIELLO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Székhelye Santi Cosma E Damiano, Olaszország.

 5. MASKINFABRIKKEN FAUST APS

  Dánia

  A MASKINFABRIKKEN FAUST APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz kazánok, Könnyűfém kazánok, Vörösréz kazánok, és Könnyűfém kazánok. Székhelye Storvorde, Dánia.

 6. ORTEC INDUSTRIE SAS

  Franciaország

  A ORTEC INDUSTRIE SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz kazánok, és Vörösréz kazánok. Székhelye Aix-En-Provence Cedex 3, Franciaország.

 7. BOILER SPARES LTD

  Egyesült Királyság

  A BOILER SPARES LTD, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 8. HK GLOBAL

  Törökország

  A HK GLOBAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. KOLB APPARATEBAU GMBH

  Németország