• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • víztisztítás - készülékek és berendezések

A keresés eredménye

Víztisztítás - készülékek és berendezések - Import export

 1. FLOTTWEG SE

  Németország

  Verified by europages badge

  Flottweg is one of the worldwide leading solution providers in the field of mechanical separation technology. Our decanters, disc stack centrifuges and belt presses exclusively manufactured in Germany are the preconditions for high efficiency in production and outstanding quality of our customers’ end products. In the petrochemical, chemical, pharmazeutical and the food industry but also in the field of mining as well as in the environmental area for the treatment of waste water or oil sludges – Flottweg’s premium products and systems work successfully everywhere. Thousands of satisfied customers all around the world are our best reference. For more than 60 years Flottweg have been developing and producing decanter centrifuges, separators, belt presses, and systems considered extremely powerful and reliable. In many industrial areas, they handle key functions in the clarification of liquids, separation of liquid mixtures, and concentrating and dewatering.

 2. MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S.

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 1987, Mikropor is a premier manufacturer of atmospheric air filtration solutions and compressed air treatment systems, headquartered in Turkey. Our extensive product range encompasses: •Atmospheric Air Filtration: Ventilation Filters, High-Temperature Filters, EPA, HEPA, and ULPA Filters, LAF Systems, Gas Turbine Air Intake Filters, ATEX Filters, and Oil Mist Collectors. •Compressed Air Treatment: Filtration and Separation Solutions alongside Compressed Air Dryers. •Gas Generation Systems: Nitrogen Generation Systems, Activated Carbon Towers, Breathing Air Systems, and Oxygen Generators. •Water Process Chillers •WEDM Filters: Tailored for a variety of metals including steel, aluminum, stainless steel, copper, and more. •Tank Vent Filtration Mikropor's top-notch products, acclaimed by customers in 100+ countries, reflect our dedication to innovation and quality. With a global reach and 85% of our products exported worldwide, Mikropor is an industry leader. Operating from production plants in the USA (Houston, Michigan, and New Jersey) and Turkey (Bursa, Ankara, and Istanbul), and with offices in Belgium, we guarantee efficient service delivery. Our cutting-edge facilities cover over 3 million square meters, ensuring top-quality production. Mikropor strives to lead as an eco-conscious enterprise, using advanced tech to exceed customer needs and elevate Turkey's standing in global industry. Contact us for more information.

 3. ALMAWATECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALMAWATECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Babenhausen, Németország.

 4. TAMI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TAMI DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Hermsdorf, Németország.

 5. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CARRA DEPURAZIONI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Castelfranco Veneto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SATI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SATI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, Folyadékszűrők, water clarification plants and equipment, purification filters, Vízelőkészítő szerek, drinking water filters, Víztisztító szerek, és activated carbons for water filtering plants. Székhelye Cesena, Olaszország.

 2. GASPAR GABOR EV

  Magyarország

  A desztilláló megnöveli a víz hőmérsékletét és az eközben kilépő illékony gázok egy kis nyíláson át kivezetődnek. Majd a víz hőmérséklete eléri a 100 fokot, és elpusztítja baktériumokat, vírusokat és egyéb csírákat. Tehát a lecsapódó vízpára az, ami a teljes tisztaságú vizet adja. Ha a forró víz elpárolog, a kemikáliák minden fajtája, (pl. peszticidek, gyógyszermaradványok, hormonok, stb.) a vírusok, a sók, és az egyéb szennyeződések visszamaradnak a forraló edényben. Tehát megtisztítja a vizet.

 3. MAX CONSULTING

  Olaszország

  A MAX CONSULTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adagolás - gépek és felszerelések, Sensors, probes, transmitters, Adagolás - gépek és felszerelések, és flow gauges. Székhelye Lavis, Olaszország.

 4. EQUIPWATER

  Franciaország

  A EQUIPWATER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rakes, complete plants for the treatment of industrial waste waters, filtration equipment, és filtration of wastewater. Székhelye Château-Thierry, Franciaország.

 5. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás, household water purifiers, water purifier installation, Víztisztítás, és water purifiers. Székhelye Bagcilar, Törökország.

 1. SWISS COMMISSIONING GMBH

  Svájc

  A SWISS COMMISSIONING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Zug, Svájc.

 2. D&B IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A D&B IMPIANTI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás - készülékek és berendezések, chemical plant building, construction of industrial plants, Víztisztítás - készülékek és berendezések, és systems, machinery and equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Cologno Al Serio, Olaszország.

 1. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szennyvíztisztítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás - készülékek és berendezések, és Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Hilzingen, Németország.

 2. EFA CHEMIE GMBH

  Németország

  A EFA CHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Lügde, Németország.

 3. MRUT GMBH

  Németország

  A MRUT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Pforzheim, Németország.

 4. ECOTECH-ENGINEERING

  Ukrajna

  A ECOTECH-ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is germicide disinfection of buildings, environments and plants, és sanitization. Székhelye Kremenchuk, Ukrajna.

 5. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Olaszország

  A I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, water softening, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és reverse osmosis equipment. Székhelye Trani, Olaszország.

 6. SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L.

  Olaszország

  A SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, Purifiers, és Hőcserélők. Székhelye Santo Stefano Magra, Olaszország.

 7. BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH

  Németország

  A BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water purifying plants. Székhelye Berlin, Németország.

 8. AGUASOL LIFE

  Spanyolország

  A AGUASOL LIFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water conditioning, water purifying plants, reverse osmosis equipment, és water ultra filtration systems. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 1. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

  Németország

  A OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás - készülékek és berendezések, microfiltration, water ultra filtration systems, membrane filters, és Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Korntal-Münchingen, Németország.

 2. LIVAM GMBH

  Németország

  A LIVAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, szeszgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás - készülékek és berendezések, distillers, water purification, Víztisztítás - készülékek és berendezések, és distilling equipment. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 3. B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE

  Olaszország

  A B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Solofra, Olaszország.

 4. DEPURCALABRIA

  Olaszország

  A DEPURCALABRIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Catanzaro, Olaszország.

 5. ORTIMAX

  Törökország

  A ORTIMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water purifiers, household electric water purifiers, és household water purifiers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ANATOLIA KIMYA

  Törökország

  A ANATOLIA KIMYA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Adana, Törökország.

 7. ACQUO

  Olaszország

  A ACQUO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Székhelye Firenze, Olaszország.

 8. WSC WATER AND CLEANING SOLUTION

  Olaszország

  A WSC WATER AND CLEANING SOLUTION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam generators, és assistance for water purification systems. Székhelye Modica, Olaszország.

 9. API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás - készülékek és berendezések, Hőcserélők, Víztisztítás - készülékek és berendezések, energy recovery, és Hőcserélők. Székhelye Bretten, Németország.

 10. BUZSU ARITMA SISTEMLERI

  Törökország

  A BUZSU ARITMA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purifiers for water treatment, és electronic and magnetic anti scale and water treatment systems. Székhelye Bartin, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Víztisztítás - készülékek és berendezések - Import export

Találatok száma

14 218 Vállalat