• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízsótalanító felszerelések és berendezések

A keresés eredménye

Vízsótalanító felszerelések és berendezések - Import export

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ATMOSFER MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vegyipar - Import/Export, Vegyi trágyázószerek, Vegyészet - alaptermékek és származékok, Kenőzsírok, Víztisztító szerek, Sea water desalinators, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és homogenizers. Székhelye Etimesgut/ankara, Törökország.

 2. SLCE

  Franciaország

  A SLCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reverse osmosis unit, és inverse osmosis. Székhelye Lanester Cedex, Franciaország.

 3. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Ausztria

  A AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Eberschwang, Ausztria.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Olaszország

  A I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, water softening, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és reverse osmosis equipment. Székhelye Trani, Olaszország.

 5. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Németország

  A KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Oederan, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Svájc

  A MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, water conditioning, water purifying plants, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízelvezetés - berendezések és eszközök. Székhelye Reinach Ag, Svájc.

 2. MAGIC DEINAV

  Spanyolország

  A MAGIC DEINAV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízszállító berendezések és felszerelések, Vízszállító berendezések és felszerelések, water treatment, Sea water desalinators, és inverse osmosis. Székhelye Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spanyolország.

 3. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 4. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Hollandia

  A BRUINE DE BRUIN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, waste water purification, water purification and treatment, Vízelőkészítő szerek, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Aalsmeer, Hollandia.

 5. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Németország

  A GROSS WASSERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ion exchange systems for water treatment, ion exchange resins, és assistance for water purification systems. Székhelye Keltern, Németország.

 1. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Olaszország

  A WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial system design, filtering - iron removal, és water purifying plants. Székhelye Padova, Olaszország.

 2. M.E.N

  Tunézia

  A M.E.N, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Uszodatechnika - felszerelések és Berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vízlágyító eszközök és berendezések, installation of pools, filtration equipment, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízlágyító eszközök és berendezések. Székhelye Sousse, Tunézia.

 1. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Portugália

  A AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Torres Novas, Portugália.

 2. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Németország

  A DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízelvezetés - berendezések és eszközök. Székhelye Eisenberg, Németország.

 3. AQUABIT LTD.

  Németország

  A AQUABIT LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Halle, Németország.

 4. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Portugália

  A HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, descaler, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Guimarães, Portugália.

 5. AQUADIS

  Togo

  A AQUADIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alkalides for water treatment, és water treatment filter maintenance. Székhelye Lomé, Togo.

 6. HARTMANN GMBH

  Németország

  A HARTMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Hüttenberg, Németország.

 7. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Németország

  A JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Vízlágyító eszközök és berendezések, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Vízlágyító eszközök és berendezések. Székhelye Winnenden, Németország.

 8. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Németország

  A UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Hainburg, Németország.

 1. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Németország

  A TAPROGGE WATERTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Wetter, Németország.

 2. THE WATERCRESS CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE WATERCRESS CO LTD, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Dorchester, Egyesült Királyság.

 3. JUDO FRANCE

  Franciaország

  A JUDO FRANCE, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Strasbourg, Franciaország.

 4. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Egyesült Királyság

  A SEAFRESH DESALINATORS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Romsey, Egyesült Királyság.

 5. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  Belgium

  A APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, water treatment, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Haccourt, Belgium.

 6. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Franciaország

  A HYDRO ELECTRIQUE MARINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Antibes, Franciaország.

 7. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Észak-Korea

  A SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Kimhea-city, Gyeongnam, Észak-Korea.

 8. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  Kína

  A HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízsótalanító felszerelések és berendezések. Székhelye Beijing, Kína.

 9. EMSIL TECHTRANS SRL

  Románia

  Verified by europages badge

  Emsil was founded in 1995 in Romania with its first activity of designing, manufacturing and selling CNC Machine Tools. The first CNC machine tool was installed in Finland in 1997. The strategy of Emsil was to diversify and expand its capabilities and flexibilities to manufacture a wide range of products in a wide range of industries. Emsil is an open company for taking on engineering challenges, whether in the machine tools business or in the welding and steel fabrications business, becoming a strong supplier and partner for its customers over time. For these reasons, in 2007, Emsil expanded. The focus of Gemil was on welding large steel fabrications to cover the demand for such services. Moreover, Emsil started to shift the production of machine tools' main components from cast iron to carbon steel welded structures. Siltech, the third company, was created in 2007 to consult and ultimately transformed into a steel fabrication company in 2012. Today, Siltech is established in Aiud, the third location. In 2011, Emsil purchased a French engineering company's Romanian subsidiary and entered the aeronautics industry. The main products manufactured are devices and steel structures for airplane components assembly. Today, we are active in 3 Romanian cities, manufacturing high-technology CNC machine tools and steel fabrications in carbon steel and stainless steel. Industries we are present in are: naval, energy, oil&gas, aerospace, transportation, and vacuum.

 10. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  The Lödige Industries Group was founded in 1948 and has independent registered offices in Hong Kong, London, New York and Doha (Qatar), and each office also has numerous subsidiaries. Currently, the family-owned business has over1 000 employees throughout the world. Lödige offers conveyor-technology solutions for a wide range of sectors and specialises in complex material flow systems for logistics tasks. The company is the global leader for cargo handling terminals. The product range includes solutions for barrier-free construction (stair lifts, platform lifts), freight lifts, car elevators, lifting platforms, rack feeders, fully automated car parking systems, air cargo installations and software solutions for warehouse management. Lödige Service includes maintenance, modernisation, repairs and replacement parts for elevators, lifting platforms and industrial systems from Lödige and other manufacturers.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vízsótalanító felszerelések és berendezések - Import export

Találatok száma

22 931 Vállalat