• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízlágyító szerek

A keresés eredménye

Vízlágyító szerek - Import export

 1. SA PIERARD

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SA PIERARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, domestic water softeners, water treatment, anti-corrosion, Vízlágyító szerek, Water Treatment Equipment, Salt-free water softener, Water care, és Ecological water purification. Székhelye Namur, Belgium.

 2. WAG WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A WAG WASSERAUFBEREITUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Székhelye Weigelsdorf, Ausztria.

 3. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Vízlágyító szerek, Természetes polimerek, Ipari szennyvíz - feldolgozás, import-export of raw materials, calcium carbonate producer, supplier of water treatment solution, natural water softening solution, és Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Dinard, Franciaország.

 4. EUROPAZ

  Franciaország

  A EUROPAZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító eszközök és berendezések, domestic water softeners, Vízlágyító eszközök és berendezések, limescale descaler magnets, és tartar removal. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. TRATAWAC

  Spanyolország

  A TRATAWAC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veszélyes anyagok - közúti szállítás, chemical products for water treatment, és Veszélyes anyagok - közúti szállítás. Székhelye Larrabetzu-Vizcaya, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COOLCONCEPT

  Luxemburg

  A COOLCONCEPT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőszekrények, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, electric ice-cube makers for institutional kitchens, Refrigerated freezer cabinets, Cold storage room, és Vízlágyító szerek. Székhelye Steinsel, Luxemburg.

 2. SUZHOU X CHEMICAL CO.,LIMITED

  Amerikai Egyesült Államok

  A SUZHOU X CHEMICAL CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ion exchange resins. Székhelye Suzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 3. HYDRO-BIO

  Belgium

  A HYDRO-BIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bádogos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, domestic water softeners, industrial water softeners, és Vízlágyító szerek. Székhelye Les Bons Villers, Belgium.

 4. TOODO

  Franciaország

  A TOODO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító eszközök és berendezések, Vízlágyító szerek, Vízlágyító eszközök és berendezések, self-cleaning filters, softeners, osmosis, demineralisers, és Vízlágyító szerek. Székhelye Lécousse, Franciaország.

 5. ULTRA SOFT WATER SOFTENERS LTD

  Egyesült Királyság

  A ULTRA SOFT WATER SOFTENERS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is softeners for water treatment, domestic water softeners, industrial water softeners, és drinking water filters. Székhelye Maidstone, Egyesült Királyság.

 1. TRATAMIENTOS DE AGUA VDF

  Spanyolország

  A TRATAMIENTOS DE AGUA VDF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Székhelye Cardedeu, Spanyolország.

 2. ASA SOLUTIONS

  Belgium

  A ASA SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Water Treatment Equipment, industrial water softeners, és domestic water softeners. Székhelye Spiennes, Belgium.

 1. AGUAVIBES

  Belgium

  A AGUAVIBES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Vízlágyító eszközök és berendezések, automatic water softeners, Vízelőkészítő szerek, Vízlágyító eszközök és berendezések, és Water Treatment Equipment. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. HOBART BELGIUM

  Belgium

  A HOBART BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, dish-washer, Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Blenders, electric. Székhelye Kampenhout, Belgium.

 3. GEOENERGIES & AQUAE VISION

  Franciaország

  A GEOENERGIES & AQUAE VISION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Rossfeld, Franciaország.

 4. GH SYSTEMS

  Belgium

  A GH SYSTEMS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító eszközök és berendezések, Vízlágyító eszközök és berendezések, és water softener salt. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 5. MEFA WATER GROUP

  Törökország

  A MEFA WATER GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, pool, dosing pumps, és Vízlágyító szerek. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. ES CREATIVIDAD, INNOVACION Y DESARROLLO S.L.U.

  Spanyolország

  A ES CREATIVIDAD, INNOVACION Y DESARROLLO S.L.U., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Székhelye Callosa Den Sarria, Spanyolország.

 7. SANITAIRE SERVICE

  Franciaország

  A SANITAIRE SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Szivárgásérzékelő szondák, water heater, plumbing, Szakipari munka, és Szivárgásérzékelő szondák. Székhelye Geudertheim, Franciaország.

 8. SOLUCALC

  Belgium

  A SOLUCALC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Vízlágyító szerek, és lime deposit removers. Székhelye Les Bons Villers, Belgium.

 1. HAPPYDROPS BV

  Hollandia

  A HAPPYDROPS BV, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Vízlágyító szerek, antiscale additives, Vízelőkészítő szerek, Vízlágyító szerek, és Anti-scale treatment. Székhelye Malden, Hollandia.

 2. E-PURIFICATEUR

  Spanyolország

  A E-PURIFICATEUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water treatment filter maintenance. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. AQUADOU

  Franciaország

  A AQUADOU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is softeners, és automatic water softeners. Székhelye Rambouillet, Franciaország.

 4. MTV WATER SERVICES

  Ciprus

  A MTV WATER SERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Víztisztítás, water filters, Vízlágyító szerek, és Víztisztítás. Székhelye Limassol, Ciprus.

 5. ES CREATIVIDAD, INNOVACION Y DESARROLLO S.L.U.

  Spanyolország

  A ES CREATIVIDAD, INNOVACION Y DESARROLLO S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Székhelye Callosa, Spanyolország.

 6. DESCALCIFICADORES Y OSMOSIS - NECEN

  Spanyolország

  A DESCALCIFICADORES Y OSMOSIS - NECEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is decalcifiers. Székhelye Viladecans, Spanyolország.

 7. VALECO WATER QUALITY

  Belgium

  A VALECO WATER QUALITY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, water filters, és Vízlágyító szerek. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 8. INDEMANS

  Belgium

  A INDEMANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, és Vízlágyító szerek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 9. SOFT WATER SOLUTIONS

  Belgium

  A SOFT WATER SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szaniter épületgépészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Víztisztítás, salt, Vízlágyító szerek, és Víztisztítás. Székhelye Wevelgem, Belgium.

 10. DECALC

  Franciaország

  A DECALC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Szaniter felszerelések, Vízlágyító szerek, Szaniter felszerelések, és Water softening systems. Székhelye Magalas, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes