• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízinövények

A keresés eredménye

Vízinövények - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, fruit plants, flower-stands, Műkertészet, faiskola és erdészet, és garden plants. Székhelye Saonara, Olaszország.

 2. AQUAPLANTA PT

  Portugália

  A AQUAPLANTA PT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye Valongo, Portugália.

 3. AQUAFISHSTORE

  Franciaország

  A AQUAFISHSTORE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye Voreppe, Franciaország.

 4. RAVEX D.O.O.

  Szerbia

  A RAVEX D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water filters, és strainers. Székhelye Vrbas, Szerbia.

 5. PLANTASCORUNNA

  Spanyolország

  A PLANTASCORUNNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Olaszország

  A COOPERATIVA P. G. FRASSATI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ornamental plants, watering system installation, tree felling, és grass cutting works. Székhelye Canneto Sull'oglio, Olaszország.

 2. EFEKT ROMAN BARTNICKI

  Lengyelország

  A EFEKT ROMAN BARTNICKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye Mińsk Mazowiecki, Lengyelország.

 3. GEOTEST, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A GEOTEST, A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajvizsgálatok, Talajvizsgálatok, és hydrogeology. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 4. GARNELEN-GUEMMER

  Németország

  A GARNELEN-GUEMMER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye Berlin-Steglitz, Németország.

 5. PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial water softeners, samples of supply water and waste water, reverse osmosis equipment, és Water Treatment Equipment. Székhelye Tonbridge, Egyesült Királyság.

 1. PLANTEDBOX

  Belgium

  A PLANTEDBOX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aquarium accessories, és aquariums. Székhelye Velm, Belgium.

 2. DE STEXHE

  Belgium

  A DE STEXHE, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különböző vízi termékek, Különböző vízi termékek, és garden pond liner. Székhelye Omal, Belgium.

 1. WEB ACUARIOS

  Spanyolország

  A WEB ACUARIOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aquarium plants, Aquatic plant culture, és aquarium accessories. Székhelye Cuenca, Spanyolország.

 2. AQUA KOI

  Belgium

  A AQUA KOI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Viváriumi halak, Vízinövények, Viváriumi halak, és Vízinövények. Székhelye Balen, Belgium.

 3. WITTERS

  Belgium

  A WITTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, Vízinövények, és Water cress. Székhelye Rumst, Belgium.

 4. AQUA PRODUCTION

  Belgium

  A AQUA PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Akvakultúra és haltenyésztés, és Aquatic plant culture. Székhelye Limal, Belgium.

 5. C&G IBÉRICA

  Spanyolország

  A C&G IBÉRICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. AQUA GREEN CONSULT

  Belgium

  A AQUA GREEN CONSULT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különböző vízi termékek, Akvakultúra és haltenyésztés, Különböző vízi termékek, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Limal, Belgium.

 7. ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Olaszország

  A ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aquatic and marsh plants, és phyto- purification. Székhelye Istrana, Olaszország.

 8. WATERPLANT.EU

  Hollandia

  A WATERPLANT.EU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Székhelye handel, Hollandia.

 1. UAE-HYDROPONICS FARM

  Egyesült Arab Emírségek

  A UAE-HYDROPONICS FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízinövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lettuce. Székhelye Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek.

 2. D&E BROAD

  Egyesült Királyság

  A D&E BROAD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdőgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, Gyümölcsfák, Vízinövények, és Gyümölcsfák. Székhelye Launceston, Egyesült Királyság.

 3. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

  Hollandia

  A AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Pijnacker, Hollandia.

 4. ZAHRADNICTVÍ U BENESU

  Cseh Köztársaság

  A ZAHRADNICTVÍ U BENESU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Bechyne , Cseh Köztársaság.

 5. ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V.

  Hollandia

  A ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Ede Gld, Hollandia.

 6. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

  Hollandia

  A AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Maasland, Hollandia.

 7. STOFFELS INTERNATIONAL B.V.

  Hollandia

  A STOFFELS INTERNATIONAL B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Belfeld, Hollandia.

 8. FIRST HYDRO COMPANY

  Egyesült Királyság

  A FIRST HYDRO COMPANY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 9. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

  Hollandia

  A AQUAFLORA AQUARIUM B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Vinkeveen, Hollandia.

 10. HYDRO HUISMAN B.V.

  Hollandia

  A HYDRO HUISMAN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízinövények, és Vízinövények. Székhelye Bemmel, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes