• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízgazdálkodás

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Alling, Németország.

 3. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Olaszország

  A CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mineral waters, carbonated water with low mineral content, és oligo-mineral waters. Székhelye Casamassima, Olaszország.

 4. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Németország

  A NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Baden-Baden, Németország.

 5. BRUMAZUR

  Franciaország

  A BRUMAZUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, treatment of smells, Misting for dust control, és ecological air conditioning units. Székhelye Bourgoin-Jallieu, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Németország

  A STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízgazdálkodás, checking pipe seals, industrial plant safety advice, és remote control equipment for closing rolling shutters and sluice-gates. Székhelye Speyer, Németország.

 2. AKATJA GMBH

  Németország

  A AKATJA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Oberhausen-Kreut, Németország.

 3. BEVY EXPRESS

  Olaszország

  A BEVY EXPRESS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Alkoholmentes, szénsavas italok, sparkling water, Vízgazdálkodás, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. LPW SERVICES GMBH

  Németország

  A LPW SERVICES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Erlangen, Németország.

 5. GALASA

  Spanyolország

  A GALASA, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste water purification, water purifiers, urban solid waste collection, és hardening and tempering. Székhelye Vera-Almería, Spanyolország.

 1. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Olaszország

  A SICIL ACQUE MINERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Modica, Olaszország.

 2. ECOFINCONCEPT GMBH

  Németország

  A ECOFINCONCEPT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Hückelhoven, Németország.

 1. HYDROTEC T.P. FRANCE SAS

  Franciaország

  A HYDROTEC T.P. FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízgazdálkodás, és Street furniture. Székhelye Digoin, Franciaország.

 2. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Németország

  A SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Tűzoltás - eszközök és berendezések, Műanyag termékek, ipari célokra, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Tűzoltás - eszközök és berendezések, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Neuried, Németország.

 3. SOLER ET PALAU

  Belgium

  A SOLER ET PALAU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, wall sconces, és aerating. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 4. AQUALOGIC

  Lengyelország

  A AQUALOGIC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi szűrés, Vízgazdálkodás, waste water purification, Vegyi szűrés, Vízgazdálkodás, és coffee-makers. Székhelye Tychy, Lengyelország.

 5. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Németország

  A GREEN-ECOPOWER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vízgazdálkodás, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, és Épületvasalások. Székhelye Balingen, Németország.

 6. SCHICK TECHNIK GMBH

  Németország

  A SCHICK TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Hőcserélők, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légkondicionáló berendezések, Vízgazdálkodás, Hőcserélők, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, és Légkondicionáló berendezések. Székhelye Vaihingen/enz, Németország.

 7. SMART WINS

  Németország

  A SMART WINS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Berlin, Németország.

 8. KLIMAPROFI24.DE

  Németország

  A KLIMAPROFI24.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Steinebach/sieg, Németország.

 1. FUNKE FRANCE

  Franciaország

  A FUNKE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Vízellátás, waterproofing, és water pumps. Székhelye Caluire Et Cuire, Franciaország.

 2. AIRKAN

  Belgium

  A AIRKAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, air ducting, és filtering hoses for air purification. Székhelye Leupegem, Belgium.

 3. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgium

  A INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatirányítási tanácsadás, optimisation of financial results, recreational facility construction, scientific laboratory, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Mouscron, Belgium.

 4. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Németország

  A INNOWATT24 GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Napenergia - berendezések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, és Napenergia - berendezések. Székhelye Berlin, Németország.

 5. HÖLSCHER WASSERBAU GMBH

  Németország

  A HÖLSCHER WASSERBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, és Kútfúrás. Székhelye Haren, Németország.

 6. PIDPA

  Belgium

  A PIDPA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, drinking water supply, Ipari szennyvíz - feldolgozás, Sanitation, és groundwater purification services. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 7. KRAMMER & MAHL GMBH

  Németország

  A KRAMMER & MAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Heidelberg, Németország.

 8. FONTAINE JOLIVAL

  Franciaország

  A FONTAINE JOLIVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spring water. Székhelye Vœuil-Et-Giget, Franciaország.

 9. ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  Lengyelország

  A ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is product for athletes. Székhelye Lowicz, Lengyelország.

 10. STE LEVEQUE FLUIDES

  Franciaország

  A STE LEVEQUE FLUIDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Lille, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

Találatok száma

30 783 Vállalat