• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízgazdálkodás

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Alling, Németország.

 3. BRUMAZUR

  Franciaország

  A BRUMAZUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, treatment of smells, Misting for dust control, és ecological air conditioning units. Székhelye Bourgoin-Jallieu, Franciaország.

 4. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A GUSTI D'ITALIA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, dry pasta, wholesale coffee, Vízgazdálkodás, és wine vinegar. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

 5. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Németország

  A NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Baden-Baden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Olaszország

  A CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mineral waters, carbonated water with low mineral content, és oligo-mineral waters. Székhelye Casamassima, Olaszország.

 2. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Németország

  A STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízgazdálkodás, checking pipe seals, industrial plant safety advice, és remote control equipment for closing rolling shutters and sluice-gates. Székhelye Speyer, Németország.

 3. AKATJA GMBH

  Németország

  A AKATJA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Oberhausen-Kreut, Németország.

 4. BEVY EXPRESS

  Olaszország

  A BEVY EXPRESS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Alkoholmentes, szénsavas italok, sparkling water, Vízgazdálkodás, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. LPW SERVICES GMBH

  Németország

  A LPW SERVICES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Erlangen, Németország.

 1. GALASA

  Spanyolország

  A GALASA, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste water purification, water purifiers, urban solid waste collection, és hardening and tempering. Székhelye Vera-Almería, Spanyolország.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Olaszország

  A SICIL ACQUE MINERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Modica, Olaszország.

 1. ECOFINCONCEPT GMBH

  Németország

  A ECOFINCONCEPT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Hückelhoven, Németország.

 2. VIVAQUA

  Belgium

  A VIVAQUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás, Víztisztítás, drinking water analysis, drinking water supply, és drinking water supply. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. KLIMAPROFI24.DE

  Németország

  A KLIMAPROFI24.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Steinebach/sieg, Németország.

 4. FUNKE FRANCE

  Franciaország

  A FUNKE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Vízellátás, waterproofing, és water pumps. Székhelye Caluire Et Cuire, Franciaország.

 5. SMART WINS

  Németország

  A SMART WINS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Berlin, Németország.

 6. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgium

  A INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatirányítási tanácsadás, optimisation of financial results, recreational facility construction, scientific laboratory, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Mouscron, Belgium.

 7. ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  Lengyelország

  A ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is product for athletes. Székhelye Lowicz, Lengyelország.

 8. DISTRIBUTION D'EAU DES ARDENNES

  Luxemburg

  A DISTRIBUTION D'EAU DES ARDENNES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking water supply, drinking water supply, union associations, és water conditioning. Székhelye Useldange, Luxemburg.

 1. ORDAL

  Belgium

  A ORDAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcslevek, Vízgazdálkodás, soda, Gyümölcslevek, syrups, és Vízgazdálkodás. Székhelye Ranst, Belgium.

 2. RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L.

  Spanyolország

  A RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Gernika, Spanyolország.

 3. HÖLSCHER WASSERBAU GMBH

  Németország

  A HÖLSCHER WASSERBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, és Kútfúrás. Székhelye Haren, Németország.

 4. ERITEC

  Franciaország

  A ERITEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Központi fűtés berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, Vízgazdálkodás, heating and air conditioning, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, és Boiler plant construction. Székhelye St Orens De Gameville, Franciaország.

 5. NEWTEC WATER SYSTEMS

  Belgium

  A NEWTEC WATER SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, és waste water disinfection. Székhelye Mechelen, Belgium.

 6. KRAMMER & MAHL GMBH

  Németország

  A KRAMMER & MAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Heidelberg, Németország.

 7. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Veitsbronn, Németország.

 8. ZORKO GMBH

  Németország

  A ZORKO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, heating components, és Renewable energies. Székhelye Pforzheim, Németország.

 9. CROWDER & CO LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CROWDER & CO LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, és Vízgazdálkodás. Székhelye Birkenhead, Egyesült Királyság.

 10. RAMUS INDUSTRIE SA

  Franciaország

  A RAMUS INDUSTRIE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Szaniter szerelvények, ipari, Vízellátás, taps and fittings, plumbing fittings for the building industry, és Szaniter szerelvények, ipari. Székhelye La Motte Servolex, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

Találatok száma

30 779 Vállalat