• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízgazdálkodás

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Alling, Németország.

 3. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Németország

  A STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízgazdálkodás, checking pipe seals, industrial plant safety advice, és remote control equipment for closing rolling shutters and sluice-gates. Székhelye Speyer, Németország.

 4. BRUMAZUR

  Franciaország

  A BRUMAZUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, treatment of smells, Misting for dust control, és ecological air conditioning units. Székhelye Bourgoin-Jallieu, Franciaország.

 5. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Olaszország

  A CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mineral waters, carbonated water with low mineral content, és oligo-mineral waters. Székhelye Casamassima, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A GUSTI D'ITALIA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, dry pasta, wholesale coffee, Vízgazdálkodás, és wine vinegar. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

 2. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Németország

  A NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Baden-Baden, Németország.

 3. AKATJA GMBH

  Németország

  A AKATJA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Oberhausen-Kreut, Németország.

 4. BEVY EXPRESS

  Olaszország

  A BEVY EXPRESS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Alkoholmentes, szénsavas italok, sparkling water, Vízgazdálkodás, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. LPW SERVICES GMBH

  Németország

  A LPW SERVICES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Erlangen, Németország.

 1. GALASA

  Spanyolország

  A GALASA, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste water purification, water purifiers, urban solid waste collection, és hardening and tempering. Székhelye Vera-Almería, Spanyolország.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Olaszország

  A SICIL ACQUE MINERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Modica, Olaszország.

 1. ECOFINCONCEPT GMBH

  Németország

  A ECOFINCONCEPT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Hückelhoven, Németország.

 2. PIDPA

  Belgium

  A PIDPA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, drinking water supply, Ipari szennyvíz - feldolgozás, Sanitation, és groundwater purification services. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. ORDAL

  Belgium

  A ORDAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcslevek, Vízgazdálkodás, soda, Gyümölcslevek, syrups, és Vízgazdálkodás. Székhelye Ranst, Belgium.

 4. HOOYBERGHS

  Belgium

  A HOOYBERGHS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, heating service, és aerating. Székhelye Turnhout, Belgium.

 5. KLIMAPROFI24.DE

  Németország

  A KLIMAPROFI24.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Steinebach/sieg, Németország.

 6. IWVA

  Belgium

  A IWVA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Ipari szennyvíz - feldolgozás, Vízellátás, sewer draining, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és Refuse drums. Székhelye Oostduinkerke, Belgium.

 7. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Veitsbronn, Németország.

 8. STE LEVEQUE FLUIDES

  Franciaország

  A STE LEVEQUE FLUIDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Lille, Franciaország.

 1. AIRKAN

  Belgium

  A AIRKAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, air ducting, és filtering hoses for air purification. Székhelye Leupegem, Belgium.

 2. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgium

  A INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatirányítási tanácsadás, optimisation of financial results, recreational facility construction, scientific laboratory, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Mouscron, Belgium.

 3. ZORKO GMBH

  Németország

  A ZORKO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, heating components, és Renewable energies. Székhelye Pforzheim, Németország.

 4. VIVAQUA

  Belgium

  A VIVAQUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás, Víztisztítás, drinking water analysis, drinking water supply, és drinking water supply. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. CROWDER & CO LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CROWDER & CO LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, és Vízgazdálkodás. Székhelye Birkenhead, Egyesült Királyság.

 6. GROUPA SAUR

  Franciaország

  A GROUPA SAUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Székhelye Quint-fonsegrives, Franciaország.

 7. ERITEC

  Franciaország

  A ERITEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Központi fűtés berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, Vízgazdálkodás, heating and air conditioning, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, és Boiler plant construction. Székhelye St Orens De Gameville, Franciaország.

 8. ABATI

  Belgium

  A ABATI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Vízgazdálkodás, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, és sanitary fixtures. Székhelye Wilrijk, Belgium.

 9. IDEA

  Belgium

  A IDEA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közgazdaságtan és politika - tanulmányok és kutatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, environmental and territory surveillance systems, Vízgazdálkodás, water purification, és water purification and treatment consulting. Székhelye Mons, Belgium.

 10. ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Németország

  A ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Röthenbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vízgazdálkodás - Import export

Találatok száma

30 783 Vállalat