• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vízellátás

A keresés eredménye

Vízellátás - Import export

 1. NEW TRADE CENTER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A NEW TRADE CENTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfüm, Szépségápoló szerek, Parfümök és szépségápolás, Diétás- és biotáplálékok, Vízellátás, chromium ores, food - import/export, Import-export of cosmetic accessories, és import-export of perfumes. Székhelye Morvillars, Franciaország.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Szivattyúk, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Szűrés - berendezések és tartozékok, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, és Demineralisation systems. Székhelye Kempenich, Németország.

 3. 1RDESIGN

  Franciaország

  A 1RDESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass bottles, water cooler fountains for institutions, és plastic bottles. Székhelye Chambéry, Franciaország.

 4. UWO-WATER GMBH

  Németország

  A UWO-WATER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Mannheim, Németország.

 5. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Németország

  A W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Horrheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOMBAS BALLESTER SL

  Spanyolország

  A BOMBAS BALLESTER SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Megújuló energiák, water pumps, decalcifiers, Szivattyúk, és Megújuló energiák. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Németország

  A BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, process water treatment and recycling, Effluent and wastewater treatment, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és manufacturers of water purification plants. Székhelye Oberndorf A.n., Németország.

 3. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A MFK MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Centrifugális fémöntőgépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Acélok és fémek - marás, Centrifugális fémöntőgépek, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Albstadt, Németország.

 4. FLOWSERVE POMPES SAS

  Franciaország

  A FLOWSERVE POMPES SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Vízellátás, water softeners, accessories, spares for boilers, és pumping stations. Székhelye Arnage, Franciaország.

 5. OPTIM QUALITY, S.L

  Spanyolország

  A OPTIM QUALITY, S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Németország

  A KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Dessau, Németország.

 2. RAMUS INDUSTRIE SA

  Franciaország

  A RAMUS INDUSTRIE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Szaniter szerelvények, ipari, Vízellátás, taps and fittings, plumbing fittings for the building industry, és Szaniter szerelvények, ipari. Székhelye La Motte Servolex, Franciaország.

 1. YDROFORES NEROU

  Görögország

  A YDROFORES NEROU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Koropi, Görögország.

 2. AQUALOGIC

  Lengyelország

  A AQUALOGIC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi szűrés, Vízgazdálkodás, waste water purification, Vegyi szűrés, Vízgazdálkodás, és coffee-makers. Székhelye Tychy, Lengyelország.

 3. STAR HOLDING

  Spanyolország

  A STAR HOLDING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Mataró, Spanyolország.

 4. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Törökország

  A LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szennyvíztisztítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Vízellátás, irrigation equipment, cast iron valves, és pipes. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Németország

  A ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Vízellátás, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, és waste management. Székhelye Sierksdorf, Németország.

 6. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GLOBAL WATER SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vegyi szűrés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyadékszűrők, Vízellátás, ionisers, Folyadékszűrők, Vízellátás, és automatic water softeners. Székhelye Czeladź, Lengyelország.

 7. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Németország

  A APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Kassel, Németország.

 8. KALIMBA

  Belgium

  A KALIMBA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), automatic hot drink dispensers, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, és Chocolate pots. Székhelye Lanaken, Belgium.

 1. ORDAL

  Belgium

  A ORDAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcslevek, Vízgazdálkodás, soda, Gyümölcslevek, syrups, és Vízgazdálkodás. Székhelye Ranst, Belgium.

 2. FUNKE FRANCE

  Franciaország

  A FUNKE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Vízellátás, waterproofing, és water pumps. Székhelye Caluire Et Cuire, Franciaország.

 3. AVK BELGIUM

  Belgium

  A AVK BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tolózárak és szelepek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, design of gas supply pipe networks, és Vízellátás. Székhelye Lokeren, Belgium.

 4. IWVA

  Belgium

  A IWVA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízgazdálkodás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Ipari szennyvíz - feldolgozás, Vízellátás, sewer draining, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és Refuse drums. Székhelye Oostduinkerke, Belgium.

 5. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugália

  A DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Gondomar, Portugália.

 6. CEM WATER METERS

  Törökország

  A CEM WATER METERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Székhelye Trabzon, Törökország.

 7. APK WALLONIE

  Belgium

  A APK WALLONIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földalatti-építő vállalatok, Vízellátás, Áramellátás, Földalatti-építő vállalatok, sewers, Vízellátás, és Áramellátás. Székhelye Saive, Belgium.

 8. SUBSTRATWERK GARTHER HEIDE GBR

  Németország

  A SUBSTRATWERK GARTHER HEIDE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Elektromos áram - termelés és elosztás, Vízellátás, Alapanyagok, építőipari, Gyümölcs, Elektromos áram - termelés és elosztás, Vízellátás, és Alapanyagok, építőipari. Székhelye Emstek, Németország.

 9. GEDIWA MBH

  Németország

  A GEDIWA MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízellátás, Alapmunkálatok, Környezetvédelem, Vízgazdálkodás, Vízellátás, Alapmunkálatok, és Környezetvédelem. Székhelye Magdeburg, Németország.

 10. SUKOLAYMALTEPE ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER

  Törökország

  A SUKOLAYMALTEPE ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carboy, paper cups, wholesale foodstuffs, és rubbish bin bags. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes