• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vésőgépek fémmegmunkálásra

A keresés eredménye

Vésőgépek fémmegmunkálásra - Import export

 1. CHRISTIAN GIERTH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CHRISTIAN GIERTH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Sundern, Németország.

 2. MASCHINENFABRIK FRÖMAG GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MASCHINENFABRIK FRÖMAG GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Fröndenberg, Németország.

 3. YÜCESAN MACHINE

  Törökország

  A YÜCESAN MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Gaziemir/izmir, Törökország.

 4. SAYGILI SHOTBLASTING MACHINERY- KUMLAMA MAKINELERI

  Törökország

  A SAYGILI SHOTBLASTING MACHINERY- KUMLAMA MAKINELERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sand blasters, stainless steel pickling, és industrial sandblasting. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. ELMASS PRODUCTION

  Belgium

  A ELMASS PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőgépek, fémmegmunkálás, Key-way cutting and slotting machines, slotting machines, Üregelőgépek, fémmegmunkálás, és broaching machines. Székhelye HALLE, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METAALBEWERKING.NL

  Hollandia

  A METAALBEWERKING.NL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vésőgépek fémmegmunkálásra, metalworking, Polishing beds - metalworking, Metal processing, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Den Haag, Hollandia.

 2. PRECITOOL.BE

  Belgium

  A PRECITOOL.BE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, nem motoros, barkácsolók számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Vésőgépek fémmegmunkálásra, milling tools, Fúrás - szerszámgépek, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Saive, Belgium.

 3. STARBURST SVERIGE

  Svédország

  A STARBURST SVERIGE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vésőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is casinos, és slot machines. Székhelye Göteborg, Svédország.

 4. BROUWERS SLEUVENHAKBEDRIJF

  Belgium

  A BROUWERS SLEUVENHAKBEDRIJF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonacélfúrás és -vágás, Vésőgépek fémmegmunkálásra, Betonacélfúrás és -vágás, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Stabroek, Belgium.

 5. DORADZTWO INWESTYCYJNO-GOSPODARCZE

  Lengyelország

  A DORADZTWO INWESTYCYJNO-GOSPODARCZE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ollók, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Vésőgépek fémmegmunkálásra, Gépek, műanyagok vágására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Krostoszowice, Lengyelország.

 1. VSK KENTAVAR EOOD

  Bulgária

  A VSK KENTAVAR EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Vésőgépek fémmegmunkálásra, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Sofia, Bulgária.

 2. FORMETAL, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FORMETAL, S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Vésőgépek fémmegmunkálásra, Import-export - gépipar, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Praha 18, Cseh Köztársaság.

 1. C.O.TILNEY LTD

  Egyesült Királyság

  A C.O.TILNEY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vésőgépek fémmegmunkálásra, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Harlow, Egyesült Királyság.

 2. WIEMERS KG NORMAT-MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU

  Németország

  A WIEMERS KG NORMAT-MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vésőgépek fémmegmunkálásra, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Hövelhof, Németország.

 3. GEMAMEX ET

  Bulgária

  A GEMAMEX ET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vésőgépek fémmegmunkálásra, és Vésőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. M & H KFT

  Magyarország

 5. ZOLD-FOLD 2001 KFT

  Magyarország

 6. TIEGEINDUSTRIA - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugália