• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vályúk és etetőpadok

A keresés eredménye

Vályúk és etetőpadok - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GAUN

  Spanyolország

  A GAUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Vályúk és etetőpadok, troughs for poultry, és troughs for rabbits. Székhelye Librilla-Murcia, Spanyolország.

 3. NOVITAL S.R.L.

  Olaszország

  A NOVITAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keltetőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Itatók, Vályúk és etetőpadok, Itatók, Vályúk és etetőpadok, és farm grinding machinery. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 4. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Franciaország

  A SARL ALBOUY EQUIPEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Vályúk és etetőpadok, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, és ovine feed. Székhelye Baraqueville, Franciaország.

 5. ACO FUNKI

  Németország

  A ACO FUNKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Istálló berendezések, chutes, Vályúk és etetőpadok, és Istálló berendezések. Székhelye Büdelsdorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Spanyolország

  A INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Vályúk és etetőpadok, fencing, silos, Kerítések, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Sanfelismo (valdefresno)-León, Spanyolország.

 2. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgária

  A TYCOON SERVICES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Fémkésztermékek, Vályúk és etetőpadok, és Fémkésztermékek. Székhelye Troyan, Bulgária.

 3. TOPTRAN MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A TOPTRAN MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vályúk és etetőpadok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeder. Székhelye Taoyuan County, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. KOVINOPLASTIKA LOZ D.D.

  Szlovénia

  A KOVINOPLASTIKA LOZ D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ajtók és kapuk lakóházakhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, Vályúk és etetőpadok, Kaucsuk és műanyag perforálása, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Loz, Szlovénia.

 5. YOUNGRIM

  Dél-Korea

  A YOUNGRIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vályúk és etetőpadok. Székhelye Gyeonggi-do, Dél-Korea.

 1. EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH

  Németország

  A EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Betontermékek és -idomkövek, Vályúk és etetőpadok, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Hellenthal, Németország.

 2. SANTAMARIA MAURO

  Olaszország

  A SANTAMARIA MAURO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vályúk és etetőpadok. Székhelye Licata, Olaszország.

 1. CITECHMA HETEREN B.V.

  Hollandia

  A CITECHMA HETEREN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Heteren, Hollandia.

 2. DAAB GMBH

  Németország

  A DAAB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Reinheim, Németország.

 3. TUMMERS MACHINEBOUW B.V.

  Hollandia

  A TUMMERS MACHINEBOUW B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Hoogerheide, Hollandia.

 4. JAN KRAJCOVIC

  Cseh Köztársaság

  A JAN KRAJCOVIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Brno-Stred, Cseh Köztársaság.

 5. REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vályúk és etetőpadok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Istálló berendezések, és Istálló berendezések. Székhelye Recke, Németország.

 6. PETER MARTINKA - MP SERVIS

  Szlovákia

  A PETER MARTINKA - MP SERVIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, és Vályúk és etetőpadok. Székhelye Bratislava-Nove Mesto, Szlovákia.

 7. ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE

  Szlovénia

  A ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vályúk és etetőpadok. Székhelye Petrovce, Szlovénia.

 8. YEMMAK MAKINA SANAYI VE TICARET A S

  Törökország

 1. LST LANDWIRTSCHAFTL. ANLAGEN GMBH

  Németország