• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágott virágok

A keresés eredménye

Vágott virágok - Import export

 1. FLORADOR

  Spanyolország

  A FLORADOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok és üvegházi növények, import/export service, Virágok és üvegházi növények, roses for sale, és cut roses. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Olaszország

  A ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, articles for florists, florists' accessories, Vágott virágok, és distribution of cut flowers. Székhelye Ercolano, Olaszország.

 3. FRANCE FLEURS

  Franciaország

  A FRANCE FLEURS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, Virágok, wholesale flowers, fresh flowers, Vágott virágok, és Virágok. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 4. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Lengyelország

  A EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Gorzow Wielkopolski, Lengyelország.

 5. TURKUAZ FLOWER

  Törökország

  A TURKUAZ FLOWER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAGIC FLORA

  Ukrajna

  A MAGIC FLORA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale flowers, cut flowers, és indoor and outdoor plants. Székhelye Donetsk, Ukrajna.

 2. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Olaszország

  A ASPIDISTRACOOPERATIVA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Angri, Olaszország.

 3. FLORA 24, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FLORA 24, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut roses. Székhelye Praha 9-Černý Most, Cseh Köztársaság.

 4. FLORABEL CHIPIONA

  Spanyolország

  A FLORABEL CHIPIONA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, és fresh flowers. Székhelye Chipiona, Spanyolország.

 5. LE MIMOSA

  Belgium

  A LE MIMOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Vágott virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Vágott virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, és creation of brides' bouquets. Székhelye Queue-Du-Bois, Belgium.

 1. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Németország

  A NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, és Vágott virágok. Székhelye Burgdorf, Németország.

 2. MAGIC OF FLOWERS

  Ukrajna

  A MAGIC OF FLOWERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 1. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Németország

  A PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Berendezési tárgyak és dekorációk, Művirág, -növény és -gyümölcs, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Berendezési tárgyak és dekorációk, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Berlin, Németország.

 2. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Książenice, Lengyelország.

 3. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanyolország

  A ROSES SANT JORDI GIRONA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Vilassar De Mar, Spanyolország.

 4. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Cseh Köztársaság

  A KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut roses, artificial flower handicraft workshop, és cut flowers. Székhelye Bečváry, Cseh Köztársaság.

 5. FLOWERS BY POST UK

  Egyesült Királyság

  A FLOWERS BY POST UK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. GORI SRL

  Olaszország

  A GORI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, cut flowers, Vágott virágok, bouquets and floral compositions, és cut roses. Székhelye Piano Di Mommio-Massarosa, Olaszország.

 7. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Hollandia

  A MONTFLEURY SELECTION B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut flowers, és flower boxes. Székhelye De Kwakel, Hollandia.

 8. HENDRIK LEHMANN UND SIGRID LEHMANN

  Németország

  A HENDRIK LEHMANN UND SIGRID LEHMANN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Doberlug-Kirchhain, Németország.

 1. BLUMEN OBERKOXHOLT

  Németország

  A BLUMEN OBERKOXHOLT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Herne, Németország.

 2. EXKLUSIVER-BLUMENVERSAND.DE CLAUDIA SCHMIDT

  Németország

  A EXKLUSIVER-BLUMENVERSAND.DE CLAUDIA SCHMIDT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

 3. FLEURS ANDRÉ & CIE

  Svájc

  A FLEURS ANDRÉ & CIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Porrentruy, Svájc.

 4. RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH

  Svájc

  A RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Basel, Svájc.

 5. BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER

  Németország

  A BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műanyag termékek, ipari célokra, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Bad Krozingen, Németország.

 6. WALTER HEERMANN GMBH

  Németország

  A WALTER HEERMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Stuttgart, Németország.

 7. ROSENHANDEL AG BREMGARTEN

  Svájc

  A ROSENHANDEL AG BREMGARTEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Bremgarten, Svájc.

 8. FIOROSA SA

  Svájc

  A FIOROSA SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Lugano, Svájc.

 9. ANDREAS KRAFT

  Németország

  A ANDREAS KRAFT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Waldbronn, Németország.

 10. A + S BLUMEN-LADEN GMBH

  Németország

  A A + S BLUMEN-LADEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Biedenkopf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: