• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágott virágok

A keresés eredménye

Vágott virágok - Import export

 1. FRANCE FLEURS

  Franciaország

  A FRANCE FLEURS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, Virágok, wholesale flowers, fresh flowers, Vágott virágok, és Virágok. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 2. FLORADOR

  Belgium

  A FLORADOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok és üvegházi növények, import/export service, Virágok és üvegházi növények, roses for sale, és cut roses. Székhelye Brussels, Belgium.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Olaszország

  A ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, articles for florists, florists' accessories, Vágott virágok, és distribution of cut flowers. Székhelye Ercolano, Olaszország.

 4. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

  A SUN HARVEST FLOWERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydrangea, és cut flowers. Székhelye Puerto Varas, Region Los Lagos, Chile.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Lengyelország

  A EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Gorzow Wielkopolski, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ukrajna

  A MAGIC OF FLOWERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 2. FLORABEL CHIPIONA

  Spanyolország

  A FLORABEL CHIPIONA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, és fresh flowers. Székhelye Chipiona, Spanyolország.

 3. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Hollandia

  A MONTFLEURY SELECTION B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut flowers, és flower boxes. Székhelye De Kwakel, Hollandia.

 4. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanyolország

  A ROSES SANT JORDI GIRONA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Vilassar De Mar, Spanyolország.

 5. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Olaszország

  A ASPIDISTRACOOPERATIVA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Angri, Olaszország.

 1. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Cseh Köztársaság

  A KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut roses, artificial flower handicraft workshop, és cut flowers. Székhelye Bečváry, Cseh Köztársaság.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Németország

  A PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Berendezési tárgyak és dekorációk, Művirág, -növény és -gyümölcs, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Berendezési tárgyak és dekorációk, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Berlin, Németország.

 1. FLOWERS BY POST UK

  Egyesült Királyság

  A FLOWERS BY POST UK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. DIVAFLOR

  Ecuador

  A DIVAFLOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Quito, Ecuador.

 3. FLORA 24, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FLORA 24, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut roses. Székhelye Praha 9-Černý Most, Cseh Köztársaság.

 4. GORI SRL

  Olaszország

  A GORI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, cut flowers, Vágott virágok, bouquets and floral compositions, és cut roses. Székhelye Piano Di Mommio-Massarosa, Olaszország.

 5. LE MIMOSA

  Belgium

  A LE MIMOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Vágott virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Vágott virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, és creation of brides' bouquets. Székhelye Queue-Du-Bois, Belgium.

 6. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Németország

  A NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, és Vágott virágok. Székhelye Burgdorf, Németország.

 7. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  A EAGLE-LINK FLOWERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Nairobi, Kenya.

 8. TURKUAZ FLOWER

  Törökország

  A TURKUAZ FLOWER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. MAGIC FLORA

  Ukrajna

  A MAGIC FLORA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale flowers, cut flowers, és indoor and outdoor plants. Székhelye Donetsk, Ukrajna.

 2. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Książenice, Lengyelország.

 3. LOS ROSALES

  Spanyolország

  A LOS ROSALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. FLOWERPOINT GMBH

  Svájc

  A FLOWERPOINT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Belpberg, Svájc.

 5. BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH

  Németország

  A BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Dinslaken, Németország.

 6. RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH

  Svájc

  A RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Basel, Svájc.

 7. GERT HÖFER

  Németország

  A GERT HÖFER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, és Vágott virágok. Székhelye Dresden, Németország.

 8. B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE

  Svájc

  A B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Morges, Svájc.

 9. SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT

  Olaszország

  A SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Székhelye Bresso, Olaszország.

 10. SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA

  Svájc

  A SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Textil növények. Székhelye Lausanne, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes