• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágóeszközök- háztartási

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási - Import export

 1. SARL REFICO

  Franciaország

  Verified by europages badge

  REFICO, a company based in Neuilly-sur-Seine near to Paris, specialises in the import-export of cookware and bakeware. We have been wholesalers since 2001. We work around the world. We deliver all over France and to many countries of Europe. Our business is changing all the time, helping us to satisfy a large number of clients in many different business sectors.Our products are tailored to match your needs and are of very good quality, with a 5-year guarantee under the BLAUPUNKT brand name. Our experience has led many hundreds of clients to trust us, working with us extremely closely. Have you found a product in our catalogue (documents section) that you like the look of, and do you want to know if it is still in stock? You can find all our products in our catalogue. Feel free to contact us for more details!

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HERBERT MAIR GES.M.B.H, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Telfes Im Stubai, Ausztria.

 3. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Törökország

  A SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, pressure cooker, Box makers, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 4. YOURKITCHEN.EU

  Belgium

  A YOURKITCHEN.EU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cserép - asztali edények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, pots, Expresso machines for cafés, Vágóeszközök, háztartási, és kitchen accessories for decorations. Székhelye Erembodegem, Belgium.

 5. WILHELM EICKER E.K.

  Németország

  A WILHELM EICKER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Solingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EMIL SCHMIDT GMBH

  Németország

  A EMIL SCHMIDT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Solingen, Németország.

 2. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Franciaország

  A COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Evőeszközök, corkscrews, és flick-knives. Székhelye Laguiole, Franciaország.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugália

  A CUTAL EXPORT LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Caldas Das Taipas, Portugália.

 4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Olaszország

  A GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Premana, Olaszország.

 5. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanyolország

  A MARTÍNEZ ALBAINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Knives, penknives, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye ALBACETE, Spanyolország.

 1. CHEF & KNIFE

  Belgium

  A CHEF & KNIFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is knife restoration, kitchen knives, és kitchen accessories. Székhelye Brakel, Belgium.

 2. SUER KOZMETIK

  Törökország

  A SUER KOZMETIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Serdivan, Törökország.

 1. LUSINI.DE

  Németország

  A LUSINI.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye München, Németország.

 2. LECOM PROJECTS

  Spanyolország

  A LECOM PROJECTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Németország

  A WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, Evőeszközök fémből, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, és Evőeszközök fémből. Székhelye Geislingen/steige, Németország.

 4. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Lengyelország

  A FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyag tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, pots, chopping-boards, és carafes. Székhelye Jasin, Lengyelország.

 5. MASTRAD

  Franciaország

  A MASTRAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, Kitchenware, mussels, és kitchen knives. Székhelye Paris, Franciaország.

 6. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  Belgium

  A ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, és meat knives. Székhelye Merksem, Belgium.

 7. COUTELLERIE DU ROI

  Belgium

  A COUTELLERIE DU ROI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, wide-blade knives, sports knives, és knife restoration. Székhelye Brussel, Belgium.

 8. NESMUK GMBH & CO. KG

  Németország

  A NESMUK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is knives, professional knives, és Utensils, kitchen - knives. Székhelye Solingen, Németország.

 1. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franciaország

  A SARL COUTELLERIE JEAN NERON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye Chabreloche, Franciaország.

 2. HPCMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A HPCMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Holding, Ipari berendezések javítása, Vágóeszközök, háztartási, Holding, Ipari berendezések javítása, és Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Neusäß, Németország.

 3. OTTER MESSER GMBH

  Németország

  A OTTER MESSER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Solingen, Németország.

 4. JOSEF OBERBAUER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A JOSEF OBERBAUER MASCHINENBAU GMBH, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Import / export - textíliák és ruházat, Orvosi és sebészeti műszerek, Ipari berendezések javítása, Import / export - textíliák és ruházat, és Orvosi és sebészeti műszerek. Székhelye Peiting, Németország.

 5. W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE

  Németország

  A W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Háztartási cikkek alumíniumból, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solingen, Németország.

 6. KARL ROBERT KÜLLER STAHLWAREN VERWALTUNGS-GMBH

  Németország

  A KARL ROBERT KÜLLER STAHLWAREN VERWALTUNGS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Solingen, Németország.

 7. BÖWA GMBH

  Németország

  A BÖWA GMBH, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Vágóeszközök, háztartási, Ipari berendezések javítása, és Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Aschau a. Inn, Németország.

 8. MESSERJOKER.DE

  Németország

  A MESSERJOKER.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Frankfurt, Németország.

 9. GERO-METALL

  Németország

  A GERO-METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vágóeszközök, háztartási, Szeméttartályok és -konténerek, Nemes- és különleges fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vágóeszközök, háztartási, és Szeméttartályok és -konténerek. Székhelye Warstein, Németország.

 10. NORIS BLATTGOLD GMBH

  Németország

  A NORIS BLATTGOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Arany- és ezüstműves munkák, Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Schwabach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási - Import export

Találatok száma

717 Vállalat