• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágóeszközök- háztartási és ipari használatra

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási és ipari használatra - Import export

 1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable chopper, bread knives, Meat industry products, Chef's knife, cheese knives, Sharpening steels, Spatulas, Meat knives (hand knives), és Household knives. Székhelye Winnenden, Németország.

 2. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A U-W-T STUMPFOLL GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Wels, Ausztria.

 3. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reklámajándékok, knife sharpeners, gift items, és Reklámajándékok. Székhelye Deizisau, Németország.

 4. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanyolország

  A CUCHILLERÍA JOKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, sports knives, flick-knives, Sportfegyverek, és defence weapons. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 5. FRATELLI RIZZI SNC

  Olaszország

  A FRATELLI RIZZI SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Premana, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VAUZY-CHASSANGUE

  Franciaország

  A VAUZY-CHASSANGUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, és meat knives. Székhelye Thiers, Franciaország.

 2. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanyolország

  A MARTÍNEZ ALBAINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Knives, penknives, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye ALBACETE, Spanyolország.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Olaszország

  A GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Premana, Olaszország.

 4. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Olaszország

  A COLTELLERIE MASERIN SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sports knives, cutlery, hunting knives, és kitchen accessories. Székhelye Maniago, Olaszország.

 5. CAPDECO

  Franciaország

  A CAPDECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Thiers, Franciaország.

 1. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugália

  A VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is knives, és penknives. Székhelye Relvas, Portugália.

 2. NOGENT 3 ETOILES

  Franciaország

  A NOGENT 3 ETOILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervnyitók, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Konzervnyitók, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, cutlery, és non-powered hand cutters. Székhelye Biesles, Franciaország.

 1. COUTELLERIE DU ROI

  Belgium

  A COUTELLERIE DU ROI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, wide-blade knives, sports knives, és knife restoration. Székhelye Brussel, Belgium.

 2. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Olaszország

  A SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sports knives, cutlery, és diver's knife. Székhelye Maniago, Olaszország.

 3. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Németország

  A ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Evőeszközök, stainless steel knives, Kanalak, villák, kések, és manicure scissors. Székhelye Solingen, Németország.

 4. SARL BASTIDE

  Franciaország

  A SARL BASTIDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök ipari célokra, Mechanized welding, knife sharpening, és stainless steel knives. Székhelye Saint-Roman-De-Tousque, Franciaország.

 5. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Franciaország

  A ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutlery, stainless steel general purpose knives, knives for institutions, és knife restoration. Székhelye Celles-Sur-Durolle, Franciaország.

 6. LORENZIMILANO

  Olaszország

  A LORENZIMILANO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. OPINEL

  Franciaország

  A OPINEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök ipari célokra, knives, stainless steel knives, és knife sharpening. Székhelye Chambéry Cedex, Franciaország.

 8. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Törökország

  A ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden shears, butcher cleavers, és cleavers. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. COUTELLERIE GLANDIERES

  Franciaország

  A COUTELLERIE GLANDIERES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Knives, table ornaments, és knife sharpening. Székhelye Laguiole, Franciaország.

 2. MASTRAD

  Franciaország

  A MASTRAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, Kitchenware, mussels, és kitchen knives. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. MARTOR KG

  Németország

  A MARTOR KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, és Vágóeszközök ipari célokra. Székhelye Solingen, Németország.

 4. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spanyolország

  A CUCHILLERÍA SÁEZ, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, knife sharpening, penknives, és stainless steel table knives. Székhelye Minglanilla, Spanyolország.

 5. GEMEA

  Lengyelország

  A GEMEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, és serrated bread knives. Székhelye Krasocin, Lengyelország.

 6. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franciaország

  A SARL COUTELLERIE JEAN NERON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye Chabreloche, Franciaország.

 7. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanyolország

  A CUCHILLOSYMENAJE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, és professional knives. Székhelye Cartagena ( Murcia ), Spanyolország.

 8. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ollók, háztartási és ipari használatra, Ollók, háztartási és ipari használatra, Knives, stainless steel knives, és industrial knives. Székhelye Thiers, Franciaország.

 9. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spanyolország

  A CUCHILLERIA BARCELONA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 10. FISCHER-BARGOIN

  Franciaország

  A FISCHER-BARGOIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, knife sharpening, és Acélok és fémek hőkezelése. Székhelye Thiers Cedex, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási és ipari használatra - Import export

Találatok száma

749 Vállalat