• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágóeszközök- háztartási és ipari használatra

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási és ipari használatra - Import export

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A U-W-T STUMPFOLL GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Wels, Ausztria.

 2. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reklámajándékok, knife sharpeners, gift items, és Reklámajándékok. Székhelye Deizisau, Németország.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanyolország

  A CUCHILLERÍA JOKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, sports knives, flick-knives, Sportfegyverek, és defence weapons. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 4. VAUZY-CHASSANGUE

  Franciaország

  A VAUZY-CHASSANGUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, és meat knives. Székhelye Thiers, Franciaország.

 5. FRATELLI RIZZI SNC

  Olaszország

  A FRATELLI RIZZI SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Premana, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanyolország

  A MARTÍNEZ ALBAINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Knives, penknives, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye ALBACETE, Spanyolország.

 2. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Olaszország

  A GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Premana, Olaszország.

 3. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Németország

  A JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is penknives. Székhelye Winnenden, Németország.

 4. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugália

  A VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is knives, és penknives. Székhelye Relvas, Portugália.

 5. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Olaszország

  A COLTELLERIE MASERIN SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sports knives, cutlery, hunting knives, és kitchen accessories. Székhelye Maniago, Olaszország.

 1. COUTELLERIE GLANDIERES

  Franciaország

  A COUTELLERIE GLANDIERES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Knives, table ornaments, és knife sharpening. Székhelye Laguiole, Franciaország.

 2. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spanyolország

  A CUCHILLERIA BARCELONA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. CAPDECO

  Franciaország

  A CAPDECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Thiers, Franciaország.

 2. NOGENT 3 ETOILES

  Franciaország

  A NOGENT 3 ETOILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervnyitók, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Konzervnyitók, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, cutlery, és non-powered hand cutters. Székhelye Biesles, Franciaország.

 3. HORECASHOP - JACOBY

  Belgium

  A HORECASHOP - JACOBY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Liège, Belgium.

 4. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanyolország

  A CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franciaország

  A SARL COUTELLERIE JEAN NERON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, és hunting knives. Székhelye Chabreloche, Franciaország.

 6. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Németország

  A ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Evőeszközök, stainless steel knives, Kanalak, villák, kések, és manicure scissors. Székhelye Solingen, Németország.

 7. C-URT GMBH

  Németország

  A C-URT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters, és Industrial blades. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 8. GEMEA

  Lengyelország

  A GEMEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, és serrated bread knives. Székhelye Krasocin, Lengyelország.

 1. OPINEL

  Franciaország

  A OPINEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök ipari célokra, knives, stainless steel knives, és knife sharpening. Székhelye Chambéry Cedex, Franciaország.

 2. FISCHER-BARGOIN

  Franciaország

  A FISCHER-BARGOIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, knife sharpening, és Acélok és fémek hőkezelése. Székhelye Thiers Cedex, Franciaország.

 3. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ollók, háztartási és ipari használatra, Ollók, háztartási és ipari használatra, Knives, stainless steel knives, és industrial knives. Székhelye Thiers, Franciaország.

 4. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanyolország

  A CUCHILLOSYMENAJE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, és professional knives. Székhelye Cartagena ( Murcia ), Spanyolország.

 5. ROUSSELON DUMAS SABATIER

  Franciaország

  A ROUSSELON DUMAS SABATIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek hőkezelése, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és knife sharpening. Székhelye Thiers Cedex, Franciaország.

 6. MASTRAD

  Franciaország

  A MASTRAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Vágóeszközök, háztartási, Kitchenware, mussels, és kitchen knives. Székhelye Paris, Franciaország.

 7. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Törökország

  A ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden shears, butcher cleavers, és cleavers. Székhelye Denizli, Törökország.

 8. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

  Németország

  A BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Tuttlingen, Németország.

 9. MSJ INDUSTRIE

  Franciaország

  A MSJ INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Sheet metalwork, laser cutting units, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és welding. Székhelye Thiers, Franciaország.

 10. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spanyolország

  A CUCHILLERÍA SÁEZ, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen knives, knife sharpening, penknives, és stainless steel table knives. Székhelye Minglanilla, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vágóeszközök- háztartási és ipari használatra - Import export

Találatok száma

750 Vállalat