• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágóborjúk és vágómarhák

A keresés eredménye

Vágóborjúk és vágómarhák - Import export

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Törökország

  A EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is breeding cattle, és Cattle import export. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Németország

  A IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, és Fejőstehenek. Székhelye Duesseldorf, Németország.

 3. PRO DESOSSA

  Portugália

  A PRO DESOSSA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef. Székhelye Vila Nova De Famalição, Portugália.

 4. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spanyolország

  A MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale meats, artistic stationery, chipboard, és cattle for slaughter. Székhelye Almacellas, Spanyolország.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Franciaország

  A EURL LE LIEVRE LUC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Fejőstehenek, cattle for slaughter, breeding cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, és Fejőstehenek. Székhelye Le Roc Saint Andre, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. J.W. EIKELENBOOM

  Hollandia

  A J.W. EIKELENBOOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pork processing, frozen beef, frozen pork, és ORGANIC beef. Székhelye Lith, Hollandia.

 2. GREEN FIELD

  Ukrajna

  A GREEN FIELD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Nikolaev, Ukrajna.

 3. WEGER ITALY GMBH

  Olaszország

  A WEGER ITALY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cattle import export. Székhelye Sand In Taufers, Olaszország.

 4. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Románia

  A MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cattle for slaughter. Székhelye Apoldu De Sus, Románia.

 5. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spanyolország

  A SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Barros, Spanyolország.

 1. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Románia

  A EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - import / export, Vágóborjúk és vágómarhák, Juh és kecske, livestock, Állattenyésztés - import / export, Vágóborjúk és vágómarhák, és Juh és kecske. Székhelye Bucharest, Románia.

 2. GEORGITZIKIS FARM

  Görögország

  A GEORGITZIKIS FARM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, calves for slaughter, és Szarvasmarha. Székhelye Veroia, Görögország.

 1. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Románia

  A INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Juh és kecske, Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Juh és kecske. Székhelye Pascani, Románia.

 2. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef, és Cattle import export. Székhelye Palermo, Olaszország.

 3. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Franciaország

  A FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef, Lamb, ritual slaughter, és halal. Székhelye Marseille, Franciaország.

 4. QUALITYEXPORT

  Spanyolország

  A QUALITYEXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is complete animal feeds for all breeds. Székhelye Lerida, Spanyolország.

 5. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Cseh Köztársaság

  A CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, Cattle import export, és livestock. Székhelye Rudolfov, Cseh Köztársaság.

 6. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanyolország

  A AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, és Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Castigaleu, Spanyolország.

 7. JAKUB SZCZEPANSKI

  Lengyelország

  A JAKUB SZCZEPANSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Opatów, Lengyelország.

 8. AMO

  Franciaország

  A AMO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Montpellier, Franciaország.

 1. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Törökország

  A BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal breeding, és construction of buildings. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  Belgium

  A COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pork, és abattoirs. Székhelye Leuven, Belgium.

 3. LA FERME O'LIMOUSINE

  Franciaország

  A LA FERME O'LIMOUSINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic farming. Székhelye Flagey Les Auxonne, Franciaország.

 4. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cattle, és pets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldávia

  A GOLDEN-GARDEN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Borjú - Hentesáru, Gabona és szemes termékek, Tojástermékek, Vágóborjúk és vágómarhák, Borjú - Hentesáru, Gabona és szemes termékek, és Tojástermékek. Székhelye Falesti, Moldávia.

 6. COBOULUX

  Luxemburg

  A COBOULUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Vágóborjúk és vágómarhák, és abattoirs. Székhelye Wecker, Luxemburg.

 7. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, cattle for slaughter, purebred cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, és cattle-breeding. Székhelye Santa Sofia D'epiro, Olaszország.

 8. ROBERTS

  Egyesült Királyság

  A ROBERTS, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Vágóborjúk és vágómarhák, Szarvasmarha, és Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Rhyl, Egyesült Királyság.

 9. DRAYNES FARMS

  Egyesült Királyság

  A DRAYNES FARMS, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Vágóborjúk és vágómarhák, Szarvasmarha, és Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Lisburn, Egyesült Királyság.

 10. J & M COLWELL

  Egyesült Királyság

  A J & M COLWELL, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Vágóborjúk és vágómarhák, Szarvasmarha, és Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Redruth, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes