• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vágás és sajtolás- gumi és műanyag

A keresés eredménye

Vágás és sajtolás- gumi és műanyag - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

 2. DOREY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DOREY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi- és műanyaghegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, ultrasound welding equipment, Hot air thermowelding machine, Hydraulic cutting press, Rotary cutting machine, Automatic sawing machine, Semi-automatic machine for resawing, Digital cutting plotter, és Flexible and semi-rigid material cutting. Székhelye Chatillon St-Jean, Franciaország.

 3. DEME

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, gas seals, plumbing connector seals, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, joints for gas valves, gas fittings and seals, joints for water valves, punching tool for packing, és tap gaskets. Székhelye Beauchamps, Franciaország.

 4. STANZA DIE MAKING NV

  Belgium

  Verified by europages badge

  A STANZA DIE MAKING NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Oekene, Belgium.

 5. FRIMO GROUP GMBH

  Németország

  A FRIMO GROUP GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, moulds for plastic materials, thermoformed, és laminating plastic materials. Székhelye Lotte, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AJTM

  Franciaország

  A AJTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is o-rings, és sheared gaskets. Székhelye Mandres Les Roses, Franciaország.

 2. ROLF SCHLICHT GMBH

  Németország

  A ROLF SCHLICHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Gépek, műanyagok vágására, és Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Reinfeld/holstein, Németország.

 3. FOAMTEC ADHESIVE, S.L.

  Spanyolország

  A FOAMTEC ADHESIVE, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is weather strips, adhesive tapes, seals, és Plastic, expanded. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. USIPLAST COMPOSITES

  Franciaország

  A USIPLAST COMPOSITES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye LA SEGUINIERE, Franciaország.

 5. LE PAC DECOUPE

  Franciaország

  A LE PAC DECOUPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polystyrene foam packaging materials. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 1. FUSTELLATURA ELLEESSE

  Olaszország

  A FUSTELLATURA ELLEESSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting and folding textiles and textile products, paper punching, slicing expanded polyethylene, és blanking. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 2. LDSA

  Franciaország

  A LDSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, water jet cutting, és Acélok és fémek - darabolás. Székhelye Bar Le Duc, Franciaország.

 1. SIKORSKI INDUSTRIE

  Franciaország

  A SIKORSKI INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial technical gaskets, és industrial gaskets. Székhelye Briare, Franciaország.

 2. OERLIKON BALZERS COATING BENELUX

  Belgium

  A OERLIKON BALZERS COATING BENELUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, spreading machines, coating, epoxy polyurethane covers, és Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Sint-Truiden, Belgium.

 3. LENZKES SPANNTECHNIK GMBH

  Németország

  A LENZKES SPANNTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feszültségstabilizátorok, Feszültségstabilizátorok, pressure moulding, forming machines, és stirrup machines. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 4. GECAM SRL

  Olaszország

  A GECAM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flat joints, Asbestos-free joints, technical articles in plastic, és Rubber items for industry. Székhelye Minerbio, Olaszország.

 5. BLUEMAY WESTON LIMITED

  Egyesült Királyság

  A BLUEMAY WESTON LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber gaskets, plastic washers, ptfe washers, és custom gaskets to design. Székhelye South Molton, Egyesült Királyság.

 6. MAJICAP-SHOP

  Franciaország

  A MAJICAP-SHOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Cernay, Franciaország.

 7. ECO GREEN EQUIPMENT

  Amerikai Egyesült Államok

  A ECO GREEN EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Salt Lake City, Amerikai Egyesült Államok.

 8. ATLANTIC JOINT

  Franciaország

  A ATLANTIC JOINT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi és műanyag - feldolgozás, Elastomer seals, Elastomer shock-absorbers, és Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Saint Aignan De Grandlieu, Franciaország.

 1. MULTIJOINT SA

  Svájc

  A MULTIJOINT SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter felszerelések, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtés - berendezések és készülékek, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Szaniter felszerelések, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtés - berendezések és készülékek, és Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Székhelye Meyrin, Svájc.

 2. ATLANTIC AQUA DECOUPE

  Franciaország

  A ATLANTIC AQUA DECOUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, és Acélok és fémek - darabolás. Székhelye Aizenay, Franciaország.

 3. INDUSTRIAL SERVICE

  Belgium

  A INDUSTRIAL SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Aalst, Belgium.

 4. NAVEIRA BARCELONA,S.A.

  Spanyolország

  A NAVEIRA BARCELONA,S.A., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Sant Fost De Campsentelles, Spanyolország.

 5. TB & C OUTSERT CENTER GMBH

  Németország

  A TB & C OUTSERT CENTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Padlóburkolatok műanyagból, Műanyagok - háztartási cikkek, Műanyag termékek, ipari célokra, Padlóburkolatok műanyagból, Műanyagok - háztartási cikkek, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Herborn, Németország.

 6. FLEXPACK AUTOMATION S.A.

  Svájc

  A FLEXPACK AUTOMATION S.A., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Delémont, Svájc.

 7. A-TORCHMOULD LIMITED

  Kína

  A A-TORCHMOULD LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulds. Székhelye Dongguan, Kína.

 8. OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI, tevékenységi ágazata Műanyagipar - termékek a gépipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, és Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Agrate Brianza (Mb), Olaszország.

 9. QINGDAO XINCHENGYIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO XINCHENGYIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Shandong, Kína.

 10. XL PLASTICS

  India

  A XL PLASTICS, tevékenységi ágazata Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic bags. Székhelye Vadodara, India.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes