• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • uszodakarbantartási cikkek

A keresés eredménye

Uszodakarbantartási cikkek - Import export

 1. MICRO STAR S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Micro Star is an Italian company that works in the water, air and industrial fluid filtration sector offering different types of filtering elements made from different materials. Although the company is relatively new, it enjoys the benefit of the know-how of some of its directors who have been experts in the industrial filtration sector for more than 50 years and whose main role was to resolve problems and industrial requirements.

 2. GESTIÓN PISCINAS

  Spanyolország

  A GESTIÓN PISCINAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is swimming pool accessories, furnishings for pools, pumps for pools, és swimming pool design. Székhelye Derio, Spanyolország.

 3. LODA

  Belgium

  A LODA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Maintenance products, bleaches, sodium hyplochlorite, és demineralised water. Székhelye Beerse, Belgium.

 4. ZWEMLAND.NL

  Hollandia

  A ZWEMLAND.NL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Waalre, Hollandia.

 5. UKKO BY UKKO

  Spanyolország

  A UKKO BY UKKO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of pools, és swimming-pool maintenance. Székhelye Colmenar Viejo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  Belgium

  A BIO SERVICES INTERNATIONAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodakarbantartási cikkek, Környezetbarát tisztítószerek, liquid fertilizer, pest control treatment, Uszodakarbantartási cikkek, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Vichte, Belgium.

 2. HEBEI JIHENG CHEMICAL CO., LTD

  Kína

  A HEBEI JIHENG CHEMICAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Hengshui, Kína.

 3. BAVARIA CHEMIE HANDELS GMBH

  Németország

  A BAVARIA CHEMIE HANDELS GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodakarbantartási cikkek, swimming pool accessories, Uszodakarbantartási cikkek, accessories for saunas, és sun loungers. Székhelye Haag I.obb, Németország.

 4. ZWEMBADCOMPLEET

  Hollandia

  A ZWEMBADCOMPLEET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic cleaners for pools, swimming pool chemicals, pumps for pools, és swimming-pool maintenance. Székhelye Schijndel, Hollandia.

 5. INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Manufacturer of chemical products, és swimming pool chemicals. Székhelye Estivella-Valencia, Spanyolország.

 1. TENDONIFICIO SENESE

  Olaszország

  A TENDONIFICIO SENESE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Monteroni D'arbia, Olaszország.

 2. PISCINAS GÉISER

  Spanyolország

  A PISCINAS GÉISER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye San Agustín Del Guadalix, Spanyolország.

 1. CENTRALPLAST S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CENTRALPLAST S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodai berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodakarbantartási cikkek, swimming pool chemicals, hotel pools, Uszodakarbantartási cikkek, és sanitizers for pools. Székhelye Prepychy, Cseh Köztársaság.

 2. FIBALON GMBH

  Németország

  A FIBALON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelvezetés - berendezések és eszközök, aquarium filters, pool filters, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, és pond filters. Székhelye Neumarkt, Németország.

 3. CAVALLARI PISCINE S.N.C.

  Olaszország

  A CAVALLARI PISCINE S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunken pools, swimming pool construction, és installation of pools. Székhelye Montano Lucino, Olaszország.

 4. FORGE LEISURE LTD

  Egyesült Királyság

  A FORGE LEISURE LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Uszodai berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodakarbantartási cikkek, Uszodakarbantartási cikkek, swimming pool accessories, és Swimming pool automatic covers. Székhelye Ashington, Egyesült Királyság.

 5. HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL

  Belgium

  A HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste water disinfection. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 6. POOL GARDEN SHOP

  Spanyolország

  A POOL GARDEN SHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye San Vicente Del Raspeig, Spanyolország.

 7. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Törökország

  A ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodatechnika - felszerelések és Berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodai berendezések és felszerelések, Uszodakarbantartási cikkek, Uszodai berendezések és felszerelések, Uszodakarbantartási cikkek, és furnishings for pools. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 8. CHIM 2000

  Franciaország

  A CHIM 2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Uszodakarbantartási cikkek, Gépek és eszközök, vegyipari, Packaging of chemical products, industrial chemical products, és Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Saint Lys, Franciaország.

 1. SETAM

  Belgium

  A SETAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter felszerelések, Uszodakarbantartási cikkek, Szaniter felszerelések, és Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Manage, Belgium.

 2. POOL SAFETY SPAIN

  Spanyolország

  A POOL SAFETY SPAIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is safety equipment, és heat pumps. Székhelye Alhaurín El Grande, Spanyolország.

 3. SPA ESPANA LTD

  Spanyolország

  A SPA ESPANA LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 4. SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O

  Spanyolország

  A SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Swimming pools - water treatment, swimming-pool maintenance, private pools, és swimming pools for institutions and residences. Székhelye Boadilla Del Monte, Spanyolország.

 5. WATER WORLD WINDOW LLC

  Ukrajna

  A WATER WORLD WINDOW LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water ph level regulators, swimming pool chemicals, swimming pool water regulators, és algicides. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 6. HOT TUB WORKS

  Egyesült Királyság

  A HOT TUB WORKS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Wallasey, Egyesült Királyság.

 7. AQUA THERM CO SRL

  Románia

  A AQUA THERM CO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Uszodai berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőerőművek, Uszodakarbantartási cikkek, Szivattyúk, Automatizálás - berendezések, Hőerőművek, Uszodakarbantartási cikkek, Szivattyúk, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Bucuresti, Románia.

 8. RENOVA PISCINAS

  Spanyolország

  A RENOVA PISCINAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Bigues i Riells, Spanyolország.

 9. DEKOBO

  Spanyolország

  A DEKOBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is photovoltaic solar energy. Székhelye Pedreguer, Spanyolország.

 10. NOVERO MANUTENZIONE GIARDINI

  Olaszország

  A NOVERO MANUTENZIONE GIARDINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Ciriè, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes