• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • univerzális csuklószerkezetek

A keresés eredménye

Univerzális csuklószerkezetek - Import export

 1. ROTAFLEX GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ROTAFLEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Mötz, Ausztria.

 2. AMECANIC

  Törökország

  A AMECANIC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chocolate pots, Machined parts, Seafood and shellfish, és Vacuum toilets. Székhelye Sakarya, Törökország.

 3. MONTERO FYE

  Spanyolország

  A MONTERO FYE, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszigetelések, high temperature air-tight seals, seals, Hőszigetelések, és binders for packaging. Székhelye Barakaldo-Vizcaya, Spanyolország.

 4. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Egyesült Királyság

  A FIROW PROPSHAFTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cardan shafts, propeller shafts, és cardan transmissions. Székhelye Holmes Chapel, Egyesült Királyság.

 5. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Németország

  A WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Essen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Törökország

  A EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HYDRO-COS SNC

  Olaszország

  A HYDRO-COS SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disassembly joints for aquaducts. Székhelye Castellaneta, Olaszország.

 3. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Törökország

  A HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts, és spare parts for farm tractors. Székhelye Yozgat, Törökország.

 4. AMADOR RIVAS

  Spanyolország

  A AMADOR RIVAS, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is couplers, industrial gaskets, metal-plastic gaskets, és Water jet cutting. Székhelye VIGO - PONTEVEDRA, Spanyolország.

 5. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Tuzla, Törökország.

 1. POMIER JOINTS

  Portugália

  A POMIER JOINTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of seals. Székhelye Braga, Portugália.

 2. ATA FORM CNC LTD.

  Törökország

  A ATA FORM CNC LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. GTS TRASMISSIONI

  Olaszország

  A GTS TRASMISSIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is all-metal couplings, és flexible couplings. Székhelye Cologno Monzese, Olaszország.

 2. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Törökország

  A AG GÖRGÜLÜ MAKINA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rental of spare parts for construction machinery and equipment. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. ARCANSAS SRL

  Olaszország

  A ARCANSAS SRL, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, expansion joints, Univerzális csuklószerkezetek, aluminium profiles, és edge protectors. Székhelye Piagge (Pu), Olaszország.

 4. RSA DIS TICARET A.S

  Törökország

  A RSA DIS TICARET A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fittings, és Elbow pipes. Székhelye istanbul, Törökország.

 5. SERVOTECNICA

  Olaszország

  A SERVOTECNICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Nova Milanese, Olaszország.

 6. OPRUGA D.D.

  Horvátország

  A OPRUGA D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Huzalrúgók, Univerzális csuklószerkezetek, Csapok, facsavarok, anyák, Mechanikus sebességváltók, Huzalrúgók, Univerzális csuklószerkezetek, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Varazdinske Toplice, Horvátország.

 7. CARDYFREN S.L.

  Spanyolország

  A CARDYFREN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cardan shafts, és cardan transmissions. Székhelye Ribarroja Del Turia (valencia), Spanyolország.

 8. NANOPRODUCTS.DE

  Németország

  A NANOPRODUCTS.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Faanyagok és lakberendezés - kezelés és védelem, Univerzális csuklószerkezetek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Faanyagok és lakberendezés - kezelés és védelem. Székhelye Heppenheim, Németország.

 1. RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Törökország

  A RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for the production of chewing gum. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. ZUNT ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A ZUNT ITALIANA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus tömítések, Univerzális csuklószerkezetek, Hidraulikus tömítések, és Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Seriate, Olaszország.

 3. IB BLUMENAUER KG

  Németország

  A IB BLUMENAUER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, és Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Székhelye Frasdorf, Németország.

 4. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Olaszország

  A TOR.MEC AMBROSI SRL, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, modular structures, Univerzális csuklószerkezetek, és precision mechanics. Székhelye Santa Maria Di Zevio (Vr), Olaszország.

 5. LACMAN S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A LACMAN S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Anyacsavar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, Hajtóműalkatrészek, Csapok, facsavarok, anyák, Univerzális csuklószerkezetek, Hajtóműalkatrészek, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Chotebor, Cseh Köztársaság.

 6. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Hollandia

  A REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Elsloo Lb, Hollandia.

 7. MARIO FERRI

  Olaszország

  A MARIO FERRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gimbals, és universal joints. Székhelye Cr, Olaszország.

 8. SAPITFLEX S.R.L.

  Olaszország

  A SAPITFLEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus tömítések, Univerzális csuklószerkezetek, Hidraulikus tömítések, és Univerzális csuklószerkezetek. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 9. DIN.AL. S.R.L.

  Olaszország

  A DIN.AL. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Univerzális csuklószerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexible couplings for transmissions. Székhelye Monza, Olaszország.

 10. IR - FEINWERKTECHNIK UND GERÄTEBAU GMBH

  Németország

  A IR - FEINWERKTECHNIK UND GERÄTEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Univerzális csuklószerkezetek, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Garching, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes