• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ultrahangos vágóberendezések

A keresés eredménye

Ultrahangos vágóberendezések - Import export

 1. SONOTRONIC NAGEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SONOTRONIC NAGEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Karlsbad, Németország.

 2. WEBER ULTRASONICS AG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WEBER ULTRASONICS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, és Cleaning generators. Székhelye Karlsbad, Németország.

 3. MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Spaichingen, Németország.

 4. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Németország

  A SONIC POWER GMBH CO & KG, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, sonotrodes, ultrasound equipment, Ultrasonic generators, és Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Bredstedt, Németország.

 5. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Németország

  A EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, Ultrasonic generators, Ultrasonic components, Ultrahangos vágóberendezések, és ultrasound welding machines for plastics. Székhelye Keltern, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Törökország

  A SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, Ultrasonic welding services, Ultrasonic generators, Ultrahangos vágóberendezések, és ultrasonic devices. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SODEVA

  Franciaország

  A SODEVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, ultrasound cutting equipment, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, és precision cutting. Székhelye Méry, Franciaország.

 4. MECAPROCESS

  Franciaország

  A MECAPROCESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Purification and disinfection, air - equipment and systems. Székhelye Péronnas, Franciaország.

 5. SONIMAT

  Franciaország

  A SONIMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, ultrasound welding, ultrasound welding machines for plastics, és Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Lencloître, Franciaország.

 1. UNITECH S.R.L.

  Olaszország

  A UNITECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, Ultrahangmérő készülékek, Ultrahangos vágóberendezések, és Ultrahangmérő készülékek. Székhelye Vigonza, Olaszország.

 2. SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, ultrasound welding, és Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Dobel, Németország.

 1. UESSETI 2000 S.R.L.

  Olaszország

 2. STUDIO SACCHETTO S.R.L.

  Olaszország

 3. A M I S.R.L.

  Olaszország

 4. PIEMME SERVICRE DI MAGNAGHI PIETRO

  Olaszország

 5. ULTRATECH S.R.L.

  Olaszország

 6. HERRMANN ULTRASUONI

  Olaszország

 7. HCH. KÜNDIG & CIE AG

  Svájc