• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • turbinafúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Turbinafúrási szolgáltatások - Import export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WERNER MITSCHELE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Pleidelsheim, Németország.

 2. ZW HYDRAULIK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A ZW HYDRAULIK AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Rümlingen, Svájc.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Merkers, Németország.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Németország

  A SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Murr, Németország.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Németország

  A PFLEGHAR GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Baienfurt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Ausztria

  A PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Hordozható köszörűgépek, Turbinafúrási szolgáltatások, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Hordozható köszörűgépek, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Matera, Olaszország.

 3. PILU PIETRINO

  Olaszország

  A PILU PIETRINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Padru, Olaszország.

 4. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Olaszország

  A TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. MIRA SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A MIRA SERVICE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Mogliano, Olaszország.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Olaszország

  A M.C.S. S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A LUMA PERFORAZIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montorio Al Vomano, Olaszország.

 1. GEOCIPO S.R.L.

  Olaszország

  A GEOCIPO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Solbiate Con Cagno, Olaszország.

 2. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Olaszország

  A LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Rio Saliceto, Olaszország.

 3. PROSPEZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A PROSPEZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montalto Uffugo, Olaszország.

 4. BOTTI ELIO

  Olaszország

  A BOTTI ELIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Adria, Olaszország.

 5. FORMATO ERNESTO

  Olaszország

  A FORMATO ERNESTO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Velletri, Olaszország.

 6. OBERTO S.R.L.

  Olaszország

  A OBERTO S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Savigliano, Olaszország.

 7. GE.LA.MO.

  Olaszország

  A GE.LA.MO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Villar San Costanzo, Olaszország.

 8. PIGLI

  Olaszország

  A PIGLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Calenzano, Olaszország.

 1. TRANZA GINO

  Olaszország

  A TRANZA GINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Marrubiu, Olaszország.

 2. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Olaszország

  A SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Farigliano, Olaszország.

 3. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Olaszország

  A PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Barletta, Olaszország.

 4. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Olaszország

  A IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Lamezia Terme, Olaszország.

 5. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Olaszország

  A MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajvizsgálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Altopascio, Olaszország.

 6. I.GE.M. S.R.L.

  Olaszország

  A I.GE.M. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Prisco, Olaszország.

 7. MARCHESELLI DANIELE

  Olaszország

  A MARCHESELLI DANIELE, tevékenységi ágazata Domotika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, Turbinafúrási szolgáltatások, Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Crevalcore, Olaszország.

 8. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Olaszország

  A EUROSONDA 2 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Spresiano, Olaszország.

 9. SIGECO S.R.L.

  Olaszország

  A SIGECO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Nuoro, Olaszország.

 10. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Olaszország

  A SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Alghero, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes