• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • turbinafúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Turbinafúrási szolgáltatások - Import export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WERNER MITSCHELE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Pleidelsheim, Németország.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Merkers, Németország.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Svájc

  A ZW HYDRAULIK AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Rümlingen, Svájc.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Németország

  A PFLEGHAR GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Baienfurt, Németország.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Németország

  A SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Murr, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Ausztria

  A PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Hordozható köszörűgépek, Turbinafúrási szolgáltatások, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Hordozható köszörűgépek, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. ITAL SONDA S.R.L.

  Olaszország

  A ITAL SONDA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Sant'agata Li Battiati, Olaszország.

 3. BOTTI ELIO

  Olaszország

  A BOTTI ELIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Adria, Olaszország.

 4. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Olaszország

  A G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Osimo, Olaszország.

 5. FERRARI SOIL S.R.L.

  Olaszország

  A FERRARI SOIL S.R.L., tevékenységi ágazata Épületbontás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Menconico, Olaszország.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Olaszország

  A M.C.S. S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Matera, Olaszország.

 1. PROSPEZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A PROSPEZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montalto Uffugo, Olaszország.

 2. VENTURA VINCENZO

  Olaszország

  A VENTURA VINCENZO, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Gela, Olaszország.

 3. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Olaszország

  A TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. TRANZA GINO

  Olaszország

  A TRANZA GINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Marrubiu, Olaszország.

 5. SIGECO S.R.L.

  Olaszország

  A SIGECO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Nuoro, Olaszország.

 6. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Olaszország

  A SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Farigliano, Olaszország.

 7. MARCHESELLI DANIELE

  Olaszország

  A MARCHESELLI DANIELE, tevékenységi ágazata Domotika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, Turbinafúrási szolgáltatások, Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Crevalcore, Olaszország.

 8. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A LUMA PERFORAZIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montorio Al Vomano, Olaszország.

 1. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Olaszország

  A PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Barletta, Olaszország.

 2. PILU PIETRINO

  Olaszország

  A PILU PIETRINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Padru, Olaszország.

 3. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Olaszország

  A DELL'ORSO APPALTI S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Camerano, Olaszország.

 4. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Olaszország

  A MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajvizsgálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Altopascio, Olaszország.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Olaszország

  A I.GE.M. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Prisco, Olaszország.

 6. PIGLI

  Olaszország

  A PIGLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Calenzano, Olaszország.

 7. GE.LA.MO.

  Olaszország

  A GE.LA.MO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Villar San Costanzo, Olaszország.

 8. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Olaszország

  A B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajvizsgálatok, Turbinafúrási szolgáltatások, Talajvizsgálatok, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Canicatti', Olaszország.

 9. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Turbinafúrási szolgáltatások, Úszókotrók, és Turbinafúrási szolgáltatások. Székhelye Ripalimosani, Olaszország.

 10. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Olaszország

  A EUROSONDA 2 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Spresiano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes