• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • turbinaerőműi berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Turbinaerőműi berendezések és felszerelések - Import export

 1. TECHDO GMBH

  Németország

  A TECHDO GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Herten, Németország.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Németország

  A E-THERM GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Kleve, Németország.

 3. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Ausztria

  A GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízerőműi berendezések és felszerelések, Hidraulikus szabályozástechnika - készülékek és műszerek, Vízerőműi berendezések és felszerelések, és Hidraulikus szabályozástechnika - készülékek és műszerek. Székhelye Niederranna, Ausztria.

 4. KUMA BRAKES

  Kanada

  A KUMA BRAKES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake pads, brake pad replacement, és sintered metal products. Székhelye Gaspe, Kanada.

 5. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Németország

  A ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wind power, transmission bearings, Vibration absorbers, és flexible couplings for transmissions. Székhelye Heppenheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Németország

  A ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Elektromos áram termelés, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Elektromos áram termelés. Székhelye München, Németország.

 2. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Törökország

  A TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémipar és vasipar- gépek és berendezések, Kazánok, ipari fűtéshez, assembly of steel structural metalwork for construction, Fémipar és vasipar- gépek és berendezések, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Spanyolország

  A METALÚRGICA RIBA, S.L, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turbine repairs, Motor repair, cogeneration units, és Combined electricity generator. Székhelye Santpedor, Spanyolország.

 4. COMELF S.A.

  Románia

  A COMELF S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Szivattyús energiatározó-berendezések és felszerelések, Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Szivattyús energiatározó-berendezések és felszerelések. Székhelye Bistrita, Románia.

 5. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Törökország

  A KOC YIGIT UZ TEKNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Duzce, Törökország.

 1. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Olaszország

  A VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Schio, Olaszország.

 2. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Olaszország

  A C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Maniago, Olaszország.

 1. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Franciaország

  A VENDEE FLUIDES ENERGIES, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Dompierre Sur Yon, Franciaország.

 2. CAR & MORE S.R.L.

  Olaszország

  A CAR & MORE S.R.L., tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Varese, Olaszország.

 3. O.T.M.

  Olaszország

  A O.T.M., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Turbinák, és Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Villanova Mondovi', Olaszország.

 4. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Franciaország

  A SDEL CABLES ET AUTOROUTES, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Estrablin, Franciaország.

 5. SA CHATEL GUY

  Franciaország

  A SA CHATEL GUY, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Ayse, Franciaország.

 6. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Franciaország

  A ENTREPRISE GOJON SILETRA, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Tournon Sur Rhone, Franciaország.

 7. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Olaszország

  A NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbókompresszorok, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Turbókompresszorok, és Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Monticello D'alba, Olaszország.

 8. TURBINE S.A.S.

  Olaszország

  A TURBINE S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Como, Olaszország.

 1. PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA

  Indonézia

  A PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Jakarta, Indonézia.

 2. ROPATEC S.R.L.

  Olaszország

  A ROPATEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Bolzano, Olaszország.

 3. STP2R

  Franciaország

  A STP2R, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Meximieux, Franciaország.

 4. SORA' S.R.L.

  Olaszország

  A SORA' S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Chienes, Olaszország.

 5. CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye ChangZhou, Kína.

 6. LRTP

  Franciaország

  A LRTP, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye St Ouen L Aumone, Franciaország.

 7. ETP

  Franciaország

  A ETP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Erőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Montgeron, Franciaország.

 8. EEE ALPES DAUPHINE

  Franciaország

  A EEE ALPES DAUPHINE, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Nagyfeszültségű vezetékek, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye St Egreve, Franciaország.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Erőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Ipari berendezések javítása, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Mikolow, Lengyelország.

 10. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Hollandia

  A THOMASSEN MACHINING B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Turbinaerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Rheden, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Turbinaerőműi berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

22 992 Vállalat