• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • turbinák

A keresés eredménye

Turbinák - Import export

 1. FINDEVA AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  We have been manufacturing pneumatic vibrators and knockers successfully for over 40 years now. The world over, we are known as a pioneer in the use of aluminium housings. Our highly qualified employees produce more than 40, 000 vibrators a year. Our production facilities are state-of-the-art and environmentally friendly with the very highest safety standards. Optimum materials and state-of-the-art CNC machines guarantee you high quality and renowned Swiss precision. Our pneumatic vibrators offer optimum performance and lower air consumption at the same time. They are easy to install, easy to service and provide a long service life. We have agencies all over the world. Swiss quality and fair trade have led to partnerships with both agencies and customers that have lasted many years.

 2. BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Bremen, Németország.

 3. MUNDRY MACHINING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MUNDRY MACHINING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Limbach-Oberfrohna, Németország.

 4. DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Krefeld, Németország.

 5. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Lengyelország

  A MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, turbosuperchargers, és Turbinák. Székhelye Mielec, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INDUSTRIE-SERVICE STADE

  Németország

  A INDUSTRIE-SERVICE STADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Drochtersen, Németország.

 2. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelés és bontás, ipari berendezések, Megújuló energiák, Erőműi berendezések és felszerelések, Turbinák, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Megújuló energiák, Erőműi berendezések és felszerelések, és Turbinák. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. TURBO-TECH

  Lengyelország

  A TURBO-TECH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Turbókompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Turbinák, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers, Gépkocsialkatrészek, és Turbinák. Székhelye Łódź, Lengyelország.

 4. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Utánfutók személygépkocsikhoz, Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, Turbinák, Utánfutók személygépkocsikhoz, és Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Buchloe, Németország.

 5. G-TEAM A.S.

  Cseh Köztársaság

  A G-TEAM A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, és Turbinák. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 1. HANS EINHELL AG

  Németország

  A HANS EINHELL AG, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Műanyagok - ipari gépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Ipari berendezések javítása, Műanyagok - ipari gépek, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Landau, Németország.

 2. TR EQUIPEMENTS

  Franciaország

  A TR EQUIPEMENTS, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, Belsőégésű motorok, Szivattyúk, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, és Belsőégésű motorok. Székhelye Epernay Cedex, Franciaország.

 1. GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízerőműi berendezések és felszerelések, Turbinák, Szivattyúk, Vízerőműi berendezések és felszerelések, Turbinák, és Szivattyúk. Székhelye Bad Neustadt, Németország.

 2. HERING AG

  Németország

  A HERING AG, tevékenységi ágazata Holding. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Turbinák, Ipari berendezések javítása, Gépek és készülékek - használt és felújított, Turbinák, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Gunzenhausen, Németország.

 3. E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH

  Németország

  A E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Turbinák, Ipari berendezések javítása, Ipari berendezések bérbeadása, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Turbinák, Ipari berendezések javítása, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Bell, Németország.

 4. THERMAL SYSTEMS GMBH

  Németország

  A THERMAL SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Hőcserélők, Fűtés - berendezések és készülékek, Turbinák, Kazán- és tartályépítés, Hőcserélők, Fűtés - berendezések és készülékek, és Turbinák. Székhelye Kassel, Németország.

 5. ART Turbo OÜ

  Észtország

  A ART Turbo OÜ, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Turbinák, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Gépkocsialkatrészek, Hajózás - eszközök és felszerelések, Turbinák, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye TALLINN, Észtország.

 6. RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH

  Németország

  A RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Információs rendszerek - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Programozás és szoftver, Turbinák, Programozás és szoftver, és Turbinák. Székhelye Bobingen, Németország.

 7. EUWE EUGEN WEXLER GMBH

  Németország

  A EUWE EUGEN WEXLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Műanyag csomagolások, Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Turbinák, Műanyag csomagolások, és Műanyagipar - termékek a gépipar számára. Székhelye Lauf, Németország.

 8. VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH

  Németország

  A VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Fűtés - berendezések és készülékek, Turbinák, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Fűtés - berendezések és készülékek, és Turbinák. Székhelye Dinslaken, Németország.

 1. ELECTROPUTERE S C

  Románia

  A ELECTROPUTERE S C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Transzformátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Villamos motorok és alkatrészek, Áramfejlesztők, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Turbinák, Villamos motorok és alkatrészek, Áramfejlesztők, és Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok. Székhelye Craiova, Románia.

 2. PARSEC

  Olaszország

  A PARSEC, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, Szivattyúk, Belsőégésű motorok, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, és Szivattyúk. Székhelye Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Olaszország.

 3. EMCON TECHNOLOGIES GERMANY AUGSBURG GMBH

  Németország

  A EMCON TECHNOLOGIES GERMANY AUGSBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, és Turbinák. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. HIDROTEKNIK SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A HIDROTEKNIK SAN TIC LTD STI, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. INVESTCOM SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A INVESTCOM SP. Z O. O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 6. KOPARAN HIDROLIK KALDIRMA ÜNITELERI LTD STI

  Törökország

  A KOPARAN HIDROLIK KALDIRMA ÜNITELERI LTD STI, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. RUTTEN ELECTROMECANIQUE

  Belgium

  A RUTTEN ELECTROMECANIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shotblasting equipment. Székhelye Herstal, Belgium.

 8. ABC ELEKTRIK SAN VE TIC

  Törökország

  A ABC ELEKTRIK SAN VE TIC, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Turbinák, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Turbinák, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Belsőégésű motorok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. ÖZYURT HIDROLIK VE PNOMATIK SISTEMLERI

  Törökország

  A ÖZYURT HIDROLIK VE PNOMATIK SISTEMLERI, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Szivattyúk, Turbinák, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. AWF

  Franciaország

  A AWF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Turbinák. Székhelye Le Havre, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes