• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • traktorok- szőlőműveléshez

A keresés eredménye

Traktorok- szőlőműveléshez - Import export

 1. AGROMEHANIKA D.D.

  Szlovénia

  A AGROMEHANIKA D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, szőlőműveléshez, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Kranj, Szlovénia.

 2. MTD FRANCE

  Franciaország

  A MTD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, szőlőműveléshez, Traktorok, kertészeti, Traktorok, szőlőműveléshez, Traktorok, kertészeti, és forestry tractors. Székhelye St Etienne Du Rouvray, Franciaország.

 3. KLG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KLG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, Hókotrók, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Úttisztítógépek, és Hókotrók. Székhelye Stein, Németország.

 4. BOURGOGNE VITI SERVICE

  Franciaország

  A BOURGOGNE VITI SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, szőlőműveléshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fertilisation. Székhelye Beaune Cedex, Franciaország.

 5. AASE LANDBRUK AS

  Norvégia

  A AASE LANDBRUK AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lánctalpas traktorok, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, szőlőműveléshez, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Keskeny nyomtávú traktorok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, szőlőműveléshez, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Keskeny nyomtávú traktorok, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Sandnes, Norvégia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO

  Olaszország

  A MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Traktorok, szőlőműveléshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is export of agricultrual machinery, és farm machinery repair shops. Székhelye Vittoria, Olaszország.

 2. BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK

  Dánia

  A BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, szőlőműveléshez, és Traktorok, szőlőműveléshez. Székhelye Bredebro, Dánia.

 3. MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH

  Németország

  A MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Traktorok, szőlőműveléshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keskeny nyomtávú traktorok, és Keskeny nyomtávú traktorok. Székhelye Wallertheim, Németország.

 4. WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH

  Németország

  A WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Traktorok, szőlőműveléshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Ochtrup, Németország.

 5. AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT

  Magyarország

  A AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Traktorok, szőlőműveléshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Kecskemet, Magyarország.

 1. MT - MAQUINAS E TRACTORES, S.A.

  Portugália

 2. TRACTO MARCHE CHATELLERAUDAIS ETS BEJENNE

  Franciaország