• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • traktorok- kertészeti

A keresés eredménye

Traktorok- kertészeti - Import export

 1. EUROPER KFT.

  Magyarország

  Használt mezőgazdasági gépek és építőipari gépek eladók EUROPER Kft. az Ön világszerte használt mezőgazdasági gépek és építőipari gépek beszállítója. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink a világ minden táján vannak. Gépek importálása és/vagy exportja terén sok éves tapasztalatra számíthat. Minden berendezésünket gondosan és műszaki tudással válogattuk össze. Ellátjuk Önnek a legjobb felszerelést, elfogadható áron, és minden szükséges dokumentumot biztosítunk a célállomásra történő szállításhoz. Saját szállítóflottánknak és számos szállítmányozóval való jó kapcsolatainknak köszönhetően kiváló ajánlatot tudunk tenni a felszerelés bármely célpontra történő szállítására. Műszaki tanácsadásra minden gépünknél számíthat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szükség esetén pótalkatrészeket vagy kiegészítő alkatrészeket és funkciókat biztosítsunk. Konkrét kéréseit jelezze felénk, és megvizsgáljuk a lehetőségeket.

  Minden termék "traktorok- kertészeti"

 2. MTD FRANCE

  Franciaország

  A MTD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, szőlőműveléshez, Traktorok, kertészeti, Traktorok, szőlőműveléshez, Traktorok, kertészeti, és forestry tractors. Székhelye St Etienne Du Rouvray, Franciaország.

 3. LAUWERS

  Belgium

  A LAUWERS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, Műkertészet, faiskola és erdészet, Traktorok, kertészeti, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Staden, Belgium.

 4. DELDAELE GEBROEDERS

  Belgium

  A DELDAELE GEBROEDERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, kertészeti, farm vehicles, supplies for horticulture, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Spiere-Helkijn, Belgium.

 5. VAN DEN BOSSCHE TUINMACHINES

  Belgium

  A VAN DEN BOSSCHE TUINMACHINES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small tractors, bush cutter repair, gardening machines, és gardening machine repairs. Székhelye Lennik, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VAN MELLAERT

  Belgium

  A VAN MELLAERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, lawn-mower, branch choppers, Kerti szerszámok, és garden tractors. Székhelye Jodoigne, Belgium.

 2. KEMPENEER DILBEEK

  Belgium

  A KEMPENEER DILBEEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening articles, gardening machines, lawnmowers, és garden furniture. Székhelye Dilbeek, Belgium.

 3. VANPETEGHEM

  Belgium

  A VANPETEGHEM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, Traktorok, kertészeti, és tonneau covers for vehicles. Székhelye Westrozebeke-Staden, Belgium.

 4. AGS AGRO SORTIMENT

  Cseh Köztársaság

  A AGS AGRO SORTIMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Židlochovice, Cseh Köztársaság.

 5. DALBY MASKINCENTER A/S

  Dánia

  A DALBY MASKINCENTER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Keskeny nyomtávú traktorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, irtási munkákhoz, Traktorok, kertészeti, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Traktorok, irtási munkákhoz, Traktorok, kertészeti, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Jægerspris, Dánia.

 1. VERT SERVICE SA

  Belgium

  A VERT SERVICE SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, vineyard tractors, Traktorok, kertészeti, és garden tractors. Székhelye Herve, Belgium.

 2. LOWETTE AGROTECHNIC

  Belgium

  A LOWETTE AGROTECHNIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, kertészeti, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, kertészeti, és farm vehicles. Székhelye Borgloon, Belgium.

 1. KUHN AUDUREAU SOCIETE ANONYME

  Franciaország

  A KUHN AUDUREAU SOCIETE ANONYME, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, Motoros fűnyírók, tractor, Traktorok, kertészeti, Motoros fűnyírók, és bush shredder for agriculture. Székhelye La Copechagnière, Franciaország.

 2. MINE

  Belgium

  A MINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn-mower, és chain saws. Székhelye Harzé, Belgium.

 3. BERNARD BODART

  Belgium

  A BERNARD BODART, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn-mower, és chain saws. Székhelye Haut-Ittre, Belgium.

 4. HORTIMECA

  Belgium

  A HORTIMECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn-mower, és chain saws. Székhelye Thuin, Belgium.

 5. ROUSSEAU & FILS

  Belgium

  A ROUSSEAU & FILS, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forestry equipment, és forestry mulchers. Székhelye Sinsin, Belgium.

 6. HOUBAGRI

  Belgium

  A HOUBAGRI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn-mower, és branch choppers. Székhelye Beauraing, Belgium.

 7. FOTÓN EUROPA

  Spanyolország

  A FOTÓN EUROPA, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, kertészeti, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok, kertészeti, small farm tractors, és tractor. Székhelye Puebla De Alfinden-Zaragoza, Spanyolország.

 8. GRACEMENG

  Kína

  A GRACEMENG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Székhelye Suzhou, Kína.

 1. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

  Lengyelország

  A SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok, kertészeti, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Kozy, Lengyelország.

 2. DANIŠ DAVAZTECHNIK - ZAHRADNÍ TRAKTORY A DALŠÍ TECHNIKA

  Cseh Köztársaság

  A DANIŠ DAVAZTECHNIK - ZAHRADNÍ TRAKTORY A DALŠÍ TECHNIKA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Székhelye Přerov-Přerov Iii-Lověšice, Cseh Köztársaság.

 3. LESKO D.O.O.

  Horvátország

  A LESKO D.O.O., tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok, kertészeti, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Vratisinec, Horvátország.

 4. GENIN HORTICOLE

  Belgium

  A GENIN HORTICOLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn-mower, és branch choppers. Székhelye Fosses-La-Ville, Belgium.

 5. LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V.

  Hollandia

  A LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Elst Gld, Hollandia.

 6. AGRARISCH LOONBEDRIJF M. KONIJN B.V.

  Hollandia

  A AGRARISCH LOONBEDRIJF M. KONIJN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Sint Maartensvlotbrug, Hollandia.

 7. STARTIN TRACTORS LTD

  Egyesült Királyság

  A STARTIN TRACTORS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Atherstone, Egyesült Királyság.

 8. CHANDLERS (FARM EQUIPMENT) LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CHANDLERS (FARM EQUIPMENT) LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Grantham, Egyesült Királyság.

 9. EWPA MAJSTER SPO Z OO

  Lengyelország

  A EWPA MAJSTER SPO Z OO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok, kertészeti, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 10. FURI NAGYKERESKEDELMI KFT

  Magyarország

  A FURI NAGYKERESKEDELMI KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok, kertészeti, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Velence, Magyarország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes