• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tortellini

A keresés eredménye

Tortellini - Import export

 1. PASTA BERRUTO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company Pasta Berruto, based at Via Sommariva, 139 in Carmagnola (TO), has been applying all its passion to manufacturing pasta since 1881. The Berruto family has the strength of a century's experience in the cereals and pasta-making market. For the Italian market, the company works through chain retailers, with its own or its clients' brands, in collaboration with the country's leading chains.

 2. FOOD VALLEY S.R.L.

  Olaszország

  A FOOD VALLEY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, pumpkin tortelli, és tortelli. Székhelye Collecchio, Olaszország.

 3. PASTIFICIO DAVENA SRL

  Olaszország

  A PASTIFICIO DAVENA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh stuffed pasta, és tortellini. Székhelye Brusaporto, Olaszország.

 4. MOSNA GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOSNA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Tortellini, Tésztaáruk, és Tortellini. Székhelye Troisdorf, Németország.

 5. IL BUON TORTELLINO

  Olaszország

  A IL BUON TORTELLINO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tortellini, és fresh pasta products. Székhelye Valeggio Sul Mincio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STEMARPAST S.R.L.

  Olaszország

  A STEMARPAST S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Genova, Olaszország.

 2. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye MUGGIO', Olaszország.

 3. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Osimo, Olaszország.

 4. IL PASTAIO S.R.L.

  Olaszország

  A IL PASTAIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Rodengo Saiano, Olaszország.

 5. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Olaszország

  A MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Casciana Terme Lari, Olaszország.

 1. DELLANONNA S.R.L.

  Olaszország

  A DELLANONNA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bedonia, Olaszország.

 2. PASTIFICIO NOVELLA

  Olaszország

  A PASTIFICIO NOVELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Sori, Olaszország.

 1. POIATTI S.P.A.

  Olaszország

  A POIATTI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Mazara Del Vallo, Olaszország.

 2. PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS

  Olaszország

  A PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Valeggio Sul Mincio, Olaszország.

 3. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A.

  Olaszország

  A RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pianella, Olaszország.

 5. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Olaszország

  A L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Cortemaggiore, Olaszország.

 6. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO ZANINI S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Modena, Olaszország.

 7. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Sommacampagna, Olaszország.

 8. MILONE GIUSEPPE

  Olaszország

  A MILONE GIUSEPPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Trecastagni, Olaszország.

 1. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Olaszország

  A ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. PASTA IRIS S.R.L.

  Olaszország

  A PASTA IRIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Fano, Olaszország.

 3. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Olaszország

  A LA BOLOGNESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Contursi Terme, Olaszország.

 4. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Olaszország

  A LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Fabriano, Olaszország.

 5. PASTA NARDI S.R.L.

  Olaszország

  A PASTA NARDI S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Montirone, Olaszország.

 6. SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L.

  Olaszország

  A SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Verghereto, Olaszország.

 7. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Olaszország

  A ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Villafranca Di Verona, Olaszország.

 8. LA LANTERNA S.R.L.

  Olaszország

  A LA LANTERNA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 9. DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A.

  Olaszország

  A DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Gragnano, Olaszország.

 10. BIOALIMENTA S.R.L.

  Olaszország

  A BIOALIMENTA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Fara San Martino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes