• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tortellini

A keresés eredménye

Tortellini - Import export

 1. PASTA BERRUTO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company Pasta Berruto, based at Via Sommariva, 139 in Carmagnola (TO), has been applying all its passion to manufacturing pasta since 1881. The Berruto family has the strength of a century's experience in the cereals and pasta-making market. For the Italian market, the company works through chain retailers, with its own or its clients' brands, in collaboration with the country's leading chains.

 2. FOOD VALLEY S.R.L.

  Olaszország

  A FOOD VALLEY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, pumpkin tortelli, és tortelli. Székhelye Collecchio, Olaszország.

 3. PASTIFICIO DAVENA SRL

  Olaszország

  A PASTIFICIO DAVENA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh stuffed pasta, és tortellini. Székhelye Brusaporto, Olaszország.

 4. MOSNA GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOSNA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Tortellini, Tésztaáruk, és Tortellini. Székhelye Troisdorf, Németország.

 5. IL BUON TORTELLINO

  Olaszország

  A IL BUON TORTELLINO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tortellini, és fresh pasta products. Székhelye Valeggio Sul Mincio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TORTILLERIAS BENELUX

  Belgium

  A TORTILLERIAS BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tortellini. Székhelye Hoeilaart, Belgium.

 2. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Olaszország

  A ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Villafranca Di Verona, Olaszország.

 3. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Olaszország

  A ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 4. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO OROBICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye San Paolo D'argon, Olaszország.

 5. TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C

  Olaszország

  A TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Anghiari, Olaszország.

 1. PASTA FRESCA DEL TITANO

  San Marino

  A PASTA FRESCA DEL TITANO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Repubblica Di San Marino, San Marino.

 2. PASTIFICIO AVESANI S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO AVESANI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bussolengo, Olaszország.

 1. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pietragalla, Olaszország.

 2. GENUITALY PRODUZIONE PASTA FRESCA S.R.L.

  Olaszország

  A GENUITALY PRODUZIONE PASTA FRESCA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye San Giorgio Bigarello, Olaszország.

 3. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Olaszország

  A LA BOLOGNESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Contursi Terme, Olaszország.

 4. GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C.

  Olaszország

  A GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Civitanova Marche, Olaszország.

 5. PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pistoia, Olaszország.

 6. MILONE GIUSEPPE

  Olaszország

  A MILONE GIUSEPPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Trecastagni, Olaszország.

 7. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye MUGGIO', Olaszország.

 8. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Torino, Olaszország.

 1. ARTE & PASTA S.R.L.

  Olaszország

  A ARTE & PASTA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Boscoreale, Olaszország.

 2. CASA DEL TORTELLINO S.R.L.

  Olaszország

  A CASA DEL TORTELLINO S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Castelfranco Piandisco', Olaszország.

 3. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Olaszország

  A PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Cagliari, Olaszország.

 4. PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS

  Olaszország

  A PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Valeggio Sul Mincio, Olaszország.

 5. NONNA ANGELA S.R.L.

  Olaszország

  A NONNA ANGELA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Cassola, Olaszország.

 6. ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S.

  Olaszország

  A ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pagani, Olaszország.

 7. PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A.

  Olaszország

  A PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Palomonte, Olaszország.

 8. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Rufina, Olaszország.

 9. PIZZERIA AI FORTI

  Olaszország

  A PIZZERIA AI FORTI, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pornassio, Olaszország.

 10. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Olaszország

  A JOLLY SGAMBARO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Castello Di Godego, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes