• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tojástermékek

A keresés eredménye

Tojástermékek - Import export

 1. COCOTINE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A COCOTINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, és Poached eggs for collective catering. Székhelye Ploërmel Cedex, Franciaország.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HOLZMANN GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Schwanenstadt, Ausztria.

 3. TRAWOSA AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A TRAWOSA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye St. Gallen, Svájc.

 4. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Törökország

  A ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Tojás, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, és syringes. Székhelye Balikesir/bandirma, Törökország.

 5. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugália

  A DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Szárított és folyékony tojássárgája, és liquid egg products. Székhelye Pombal, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OVOSTAR

  Ukrajna

  A OVOSTAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, hen egg, liquid egg products, Szárított és folyékony tojássárgája, és egg whites. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. BOLDERHOF

  Belgium

  A BOLDERHOF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Biológiai - élelmiszerek, Tojástermékek, poultry, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 3. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Törökország

  A HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is class a eggs, white shell eggs, és eggs from free-range hens. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. GROWARD GROUP UAB

  Észtország

  A GROWARD GROUP UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított és folyékony tojássárgája. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Tojástermékek, egg whites, Tojás, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Tojástermékek. Székhelye Kaunas, Észtország.

 5. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Németország

  A OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Tojás, Tojástermékek, egg whites, egg yokes, és Tojás. Székhelye Neumarkt-Sankt Veit, Németország.

 1. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgium

  A HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, és small eggs. Székhelye Sint-Niklaas, Belgium.

 2. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Törökország

  A UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, egg poultry, chicken, Szénsavas italok, és Cleaning products. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanyolország

  A PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, egg whites, egg yokes, és sale of pasteurized products and eggs. Székhelye Reus, Spanyolország.

 2. EUROVO S.R.L.

  Olaszország

  A EUROVO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, Tojástermékek, eggs for consumption, Szárított és folyékony tojássárgája, egg whites, és Tojástermékek. Székhelye Santa Maria In Fabriago, Olaszország.

 3. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgium

  A LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pasteurized eggs, egg yokes, és egg whites. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 4. OVOBEL

  Belgium

  A OVOBEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, plant and equipment for the egg industry, Tojástermékek, egg processing and packaging plants, és egg-shelling for the food industry. Székhelye Brugge, Belgium.

 5. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanyolország

  A PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, és egg whites. Székhelye Reus, Spanyolország.

 6. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Észtország

  A DAVA FOODS ESTONIA AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, és Tojás. Székhelye Loo Harjumaa, Észtország.

 7. ASKAY MAKINA

  Törökország

  A ASKAY MAKINA, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, import and export declarations, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, egg boxes, és CNC processing. Székhelye Denizli, Törökország.

 8. ANTONIO ARISO

  Spanyolország

  A ANTONIO ARISO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, és precision scales. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgium

  A EIERHANDEL HOLEMANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Tojástermékek, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, és packaged grapes. Székhelye Herselt, Belgium.

 2. LECOQUE EGGS

  Belgium

  A LECOQUE EGGS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Tojás, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, és decorated eggs. Székhelye Tongeren, Belgium.

 3. DAVA FOODS ESTONIA

  Észtország

  A DAVA FOODS ESTONIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, és Tojás. Székhelye Loo, Észtország.

 4. MILENYUM YUMURTA

  Törökország

  A MILENYUM YUMURTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is white shell eggs, és hen egg. Székhelye Malatya, Törökország.

 5. JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA"

  Belorusszia

  A JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Slonim, Belorusszia.

 6. OVOCONCEPT

  Franciaország

  A OVOCONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Ploufragan, Franciaország.

 7. ROZENHOEVE

  Belgium

  A ROZENHOEVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Horebeke, Belgium.

 8. KOPPENHÖFER OHG

  Németország

  A KOPPENHÖFER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Étolajok és ételzsírok, Tojástermékek, Tejipari termékek, Étolajok és ételzsírok, és Tojástermékek. Székhelye Böhmenkirch, Németország.

 9. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bulgária

  A GREEN LIVING FARM LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, quail eggs, és Tojástermékek. Székhelye Zlatusha, Bulgária.

 10. EURO EI

  Belgium

  A EURO EI, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Diétás- és biotáplálékok, Tojástermékek, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes