• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tojástermékek

A keresés eredménye

Tojástermékek - Import export

 1. COCOTINE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A COCOTINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, és Poached eggs for collective catering. Székhelye Ploërmel Cedex, Franciaország.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HOLZMANN GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Schwanenstadt, Ausztria.

 3. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A INGENIERÍA AVÍCOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, metal structures, farm buildings, aviculture, farm projects, industrial sheds, Tojástermékek, és poultry machines. Székhelye Boecillo, Spanyolország.

 4. TRAWOSA AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A TRAWOSA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye St. Gallen, Svájc.

 5. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Törökország

  A ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Tojás, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, és syringes. Székhelye Balikesir/bandirma, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugália

  A DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Szárított és folyékony tojássárgája, és liquid egg products. Székhelye Pombal, Portugália.

 2. OVOSTAR

  Ukrajna

  A OVOSTAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, hen egg, liquid egg products, Szárított és folyékony tojássárgája, és egg whites. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgium

  A HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, és small eggs. Székhelye Sint-Niklaas, Belgium.

 4. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgium

  A LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pasteurized eggs, egg yokes, és egg whites. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 5. BOLDERHOF

  Belgium

  A BOLDERHOF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Biológiai - élelmiszerek, Tojástermékek, poultry, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 1. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Törökország

  A UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, egg poultry, chicken, Szénsavas italok, és Cleaning products. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. EUROVO S.R.L.

  Olaszország

  A EUROVO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított és folyékony tojássárgája, Tojástermékek, eggs for consumption, Szárított és folyékony tojássárgája, egg whites, és Tojástermékek. Székhelye Santa Maria In Fabriago, Olaszország.

 1. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Törökország

  A HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is class a eggs, white shell eggs, és eggs from free-range hens. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. GROWARD GROUP UAB

  Észtország

  A GROWARD GROUP UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított és folyékony tojássárgája. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Tojástermékek, egg whites, Tojás, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Tojástermékek. Székhelye Kaunas, Észtország.

 3. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanyolország

  A PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, egg whites, egg yokes, és sale of pasteurized products and eggs. Székhelye Reus, Spanyolország.

 4. OVOBEL

  Belgium

  A OVOBEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, plant and equipment for the egg industry, Tojástermékek, egg processing and packaging plants, és egg-shelling for the food industry. Székhelye Brugge, Belgium.

 5. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Németország

  A OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Tojás, Tojástermékek, egg whites, egg yokes, és Tojás. Székhelye Neumarkt-Sankt Veit, Németország.

 6. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Észtország

  A DAVA FOODS ESTONIA AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, és Tojás. Székhelye Loo Harjumaa, Észtország.

 7. WAHAT ELAZHAR

  Egyiptom

  A WAHAT ELAZHAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Kafrelsheikh, Egyiptom.

 8. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgium

  A EIERHANDEL HOLEMANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Tojástermékek, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, és packaged grapes. Székhelye Herselt, Belgium.

 1. ANTONIO ARISO

  Spanyolország

  A ANTONIO ARISO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, és precision scales. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. LECOQUE EGGS

  Belgium

  A LECOQUE EGGS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Tojás, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, és decorated eggs. Székhelye Tongeren, Belgium.

 3. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanyolország

  A PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, és egg whites. Székhelye Reus, Spanyolország.

 4. ASKAY MAKINA

  Törökország

  A ASKAY MAKINA, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, import and export declarations, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, egg boxes, és CNC processing. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. ROZENHOEVE

  Belgium

  A ROZENHOEVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Horebeke, Belgium.

 6. VEOS

  Belgium

  A VEOS, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Proteinek - élelmiszeripari adalékanyagok, Proteinek - élelmiszeripari adalékanyagok, és egg powder products. Székhelye Wingene, Belgium.

 7. EURO EI

  Belgium

  A EURO EI, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, Diétás- és biotáplálékok, Tojástermékek, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 8. OVOCONCEPT

  Franciaország

  A OVOCONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojástermékek. Székhelye Ploufragan, Franciaország.

 9. KOPPENHÖFER OHG

  Németország

  A KOPPENHÖFER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Étolajok és ételzsírok, Tojástermékek, Tejipari termékek, Étolajok és ételzsírok, és Tojástermékek. Székhelye Böhmenkirch, Németország.

 10. LODEWIJCKX

  Belgium

  A LODEWIJCKX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, eggs for cake shops, és Tojástermékek. Székhelye Veerle-Laakdal, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes