• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok

A keresés eredménye

Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok - Import export

 1. RVG MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Trade - Reprocessing - Removal. RVG mbH, founded in January 2001 in Dinslaken, is an internationally active company trading with solid and liquid by-products, energy sources, substitute reduction agents, chemicals and waste products. Especially in our modern age, it is becoming ever more important to treat the precious raw materials provided by the Earth carefully. In close collaboration with industry, we consistently further develop the efficient use of industrial waste and by-products. A solution should therefore be both an environmentally friendly as well as a cost effective waste disposal or reprocessing method for our customers.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Törökország

  A PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, garbage compactors, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és telescopic platforms. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. CONSULPROGETT SRL

  Olaszország

  A CONSULPROGETT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers. Székhelye Recanati, Olaszország.

 4. BIO SIL AIR

  Franciaország

  A BIO SIL AIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Plogastel Saint Germain, Franciaország.

 5. CRIELEC MEDIAMBIENT

  Spanyolország

  A CRIELEC MEDIAMBIENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, engineering for waste treatment plants, Pollution - services for the environment, Water Treatment Equipment, és Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Székhelye Sentmenat, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAKKO MAKINA

  Törökország

  A MAKKO MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking water transport. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. SERPRO LTD

  Egyesült Királyság

  A SERPRO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is absorbents. Székhelye Maidstone, Egyesült Királyság.

 3. DRAIWAT SYSTEM

  Olaszország

  A DRAIWAT SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Milazzo, Olaszország.

 4. ZWANNY LTD

  Egyesült Királyság

  A ZWANNY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Cwmbran, Egyesült Királyság.

 5. ÜÇTEM-PLAS PLASTIK

  Törökország

  A ÜÇTEM-PLAS PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacturer of cleaning products, hotel equipment, és Hospital carts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. RÜMPEL ENGEL®

  Németország

  A RÜMPEL ENGEL®, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Dorsten, Németország.

 2. BTP GREENZYME EOR

  Amerikai Egyesült Államok

  A BTP GREENZYME EOR, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is storage systems for liquid petroleum products, catalysts for petroleum refining, és consulting for environmental improvement and controls. Székhelye Dallas, Amerikai Egyesült Államok.

 1. DIMASA GRUPO

  Spanyolország

  A DIMASA GRUPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is storage tanks, rubbish dump biogas purification and re utilisation plants, water purifying plants, és water deodorising plants. Székhelye Vacarisses, Spanyolország.

 2. SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL

  Spanyolország

  A SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is absorbents. Székhelye La Rinconada, Spanyolország.

 3. BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES

  Spanyolország

  A BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fire prevention. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. MACCHINE PER L'ECOLOGIA - TRATTAMENTO FANGHI

  Olaszország

  A MACCHINE PER L'ECOLOGIA - TRATTAMENTO FANGHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is complete plants for the treatment of industrial waste waters, screens for waste water filtering, filtration equipment, és complete systems for the treatment and biological conditioning of water. Székhelye Scafati, Olaszország.

 5. INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Németország

  A INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Distribution bins. Székhelye Köln, Németország.

 6. RM BEHÄLTERBAU GMBH

  Németország

  A RM BEHÄLTERBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen pasta products, és superficial foundations for buildings. Székhelye Wesel, Németország.

 7. JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA.

  Portugália

  A JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Trofa, Portugália.

 8. EKOP D.O.O.

  Szlovénia

  A EKOP D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Ribnica, Szlovénia.

 1. RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG

  Németország

  A RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial clearance. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 2. RÜMPELROBBE

  Németország

  A RÜMPELROBBE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial clearance, clearing offices, warehouses and stores, és waste disposal advice. Székhelye Trier, Németország.

 3. ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  A ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Viseu, Portugália.

 4. ENTRUEMPELUNG.WIEN

  Ausztria

  A ENTRUEMPELUNG.WIEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. DESMI FRANCE

  Franciaország

  A DESMI FRANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Centrifugális szivattyúk, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Centrifugális szivattyúk, pumping stations, diaphragms for pumps, és Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Voisins-Le-Bretonneux, Franciaország.

 6. FRANZ KAHL GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRANZ KAHL GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

 7. SPRAYMIST

  Brazília

  A SPRAYMIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dust removal equipment for humidification. Székhelye Santana De Parnaiba, Brazília.

 8. WESTENT GMBH

  Németország

  A WESTENT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Betontermékek és -idomkövek, Közúti szállítás, Hulladékszállítás, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Betontermékek és -idomkövek, Közúti szállítás, és Hulladékszállítás. Székhelye Coesfeld, Németország.

 9. GÜNTER PICCARDI

  Ausztria

  A GÜNTER PICCARDI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Alapmunkálatok, Közúti szállítás, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Alapmunkálatok, és Közúti szállítás. Székhelye Götzendorf, Ausztria.

 10. REMONDIS GMBH REGION SÜD-WEST

  Németország

  A REMONDIS GMBH REGION SÜD-WEST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Alapmunkálatok, Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Alapmunkálatok. Székhelye Bitburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok - Import export

Találatok száma

784 Vállalat