• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok

A keresés eredménye

Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok - Import export

 1. RVG MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Trade - Reprocessing - Removal. RVG mbH, founded in January 2001 in Dinslaken, is an internationally active company trading with solid and liquid by-products, energy sources, substitute reduction agents, chemicals and waste products. Especially in our modern age, it is becoming ever more important to treat the precious raw materials provided by the Earth carefully. In close collaboration with industry, we consistently further develop the efficient use of industrial waste and by-products. A solution should therefore be both an environmentally friendly as well as a cost effective waste disposal or reprocessing method for our customers.

 2. ATON SERVICE

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ATON SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrés - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gáz- és füstelszívó berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Szellőzők, ipari -, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, Ipari elszívó berendezések, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Gáz- és füstelszívó berendezések. Székhelye Kolchyno, Ukrajna.

 3. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Törökország

  A PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, garbage compactors, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és telescopic platforms. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. CONSULPROGETT SRL

  Olaszország

  A CONSULPROGETT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers. Székhelye Recanati, Olaszország.

 5. BIO SIL AIR

  Franciaország

  A BIO SIL AIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Plogastel Saint Germain, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SERPRO LTD

  Egyesült Királyság

  A SERPRO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is absorbents. Székhelye Maidstone, Egyesült Királyság.

 2. DRAIWAT SYSTEM

  Olaszország

  A DRAIWAT SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Milazzo, Olaszország.

 3. MAKKO MAKINA

  Törökország

  A MAKKO MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking water transport. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. CRIELEC MEDIAMBIENT

  Spanyolország

  A CRIELEC MEDIAMBIENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, engineering for waste treatment plants, Pollution - services for the environment, Water Treatment Equipment, és Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Székhelye Sentmenat, Spanyolország.

 5. ZWANNY LTD

  Egyesült Királyság

  A ZWANNY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Cwmbran, Egyesült Királyság.

 1. ÜÇTEM-PLAS PLASTIK

  Törökország

  A ÜÇTEM-PLAS PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacturer of cleaning products, hotel equipment, és Hospital carts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. DESMI FRANCE

  Franciaország

  A DESMI FRANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Centrifugális szivattyúk, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Centrifugális szivattyúk, pumping stations, diaphragms for pumps, és Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Voisins-Le-Bretonneux, Franciaország.

 1. JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA.

  Portugália

  A JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Trofa, Portugália.

 2. BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES

  Spanyolország

  A BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fire prevention. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. RM BEHÄLTERBAU GMBH

  Németország

  A RM BEHÄLTERBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen pasta products, és superficial foundations for buildings. Székhelye Wesel, Németország.

 4. ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  A ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Viseu, Portugália.

 5. RÜMPELROBBE

  Németország

  A RÜMPELROBBE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial clearance, clearing offices, warehouses and stores, és waste disposal advice. Székhelye Trier, Németország.

 6. RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG

  Németország

  A RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial clearance. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 7. SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL

  Spanyolország

  A SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is absorbents. Székhelye La Rinconada, Spanyolország.

 8. ENTRUEMPELUNG.WIEN

  Ausztria

  A ENTRUEMPELUNG.WIEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

 1. INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Németország

  A INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Distribution bins. Székhelye Köln, Németország.

 2. FRANZ KAHL GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRANZ KAHL GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

 3. RÜMPEL ENGEL®

  Németország

  A RÜMPEL ENGEL®, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Dorsten, Németország.

 4. DIMASA GRUPO

  Spanyolország

  A DIMASA GRUPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is storage tanks, rubbish dump biogas purification and re utilisation plants, water purifying plants, és water deodorising plants. Székhelye Vacarisses, Spanyolország.

 5. EKOP D.O.O.

  Szlovénia

  A EKOP D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Ribnica, Szlovénia.

 6. PARTSLIFE GMBH

  Németország

  A PARTSLIFE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, Irodai és titkársági szolgáltatások, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Neu-Isenburg, Németország.

 7. REMITEX GMBH

  Németország

  A REMITEX GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, Környezetvédelem, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, és Környezetvédelem. Székhelye Germersheim, Németország.

 8. ROKA HALLE

  Németország

  A ROKA HALLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Halle, Németország.

 9. REGIO RECYCLING MÜLLHEIM AG

  Svájc

  A REGIO RECYCLING MÜLLHEIM AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Közúti szállítás. Székhelye Müllheim Dorf, Svájc.

 10. ABFALLWIRTSCHAFT SCHLESWIG-FLENSBURG GMBH

  Németország

  A ABFALLWIRTSCHAFT SCHLESWIG-FLENSBURG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, Hulladékszállítás, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, Közúti szállítás, és Hulladékszállítás. Székhelye Schleswig, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok - Import export

Találatok száma

772 Vállalat