• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilszabászgépek

A keresés eredménye

Textilszabászgépek - Import export

 1. EUROLASER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Eurolaser is your partner in the world of laser technology, the specialist for laser systems for cutting, engraving and marking of different materials such as acrylic, wood, textiles and plastic films. We provide extensive support from a single source. Our cutting machines are used in the advertising industry, automotive industry, clothing industry, for furniture manufacture and interiors, for membrane keyboards and the electronics industry, for model building and architecture and much more.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Németország

  A MULTI-PLOT EUROPE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, CAD applications for cutting, és electronic tintometers. Székhelye Bad Emstal, Németország.

 3. GARDINERY INTERNATIONAL

  Románia

  A GARDINERY INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes textilszálak, Kevert szövetek, Természetes textilszálak, és Kevert szövetek. Székhelye Cluj-Napoca, Románia.

 4. MIRAMAC MACHINERY

  Törökország

  A MIRAMAC MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgium

  A COMHAIRE INTERNATIONAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és machines for treating and finishing textile fibres. Székhelye Gent, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Németország

  A WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textiltervezés, Textiltervezés, textile machinery, és sample cases. Székhelye Vierkirchen, Németország.

 2. BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE

  Franciaország

  A BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye La Clayette, Franciaország.

 3. DKTEX

  Bulgária

  A DKTEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - hasznosítás és újrahasznosítás, wadding, stapling textiles and textile products, és Textíliák - hasznosítás és újrahasznosítás. Székhelye Shipkovo, Bulgária.

 4. COBBY'S

  Belgium

  A COBBY'S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Maradék árukészletek, Természetes cérnák és fonalak, Textilszabászgépek, Szövetek, Maradék árukészletek, Természetes cérnák és fonalak, Textilszabászgépek, és Szövetek. Székhelye Drongen, Belgium.

 5. HAMON

  Franciaország

  A HAMON, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye Paris, Franciaország.

 1. SANODOR

  Románia

  A SANODOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Férfi konfekció, készáru, Textilszabászgépek, Női konfekció, készáru, Ágyneműk, Férfi konfekció, készáru, Textilszabászgépek, Női konfekció, készáru, és Ágyneműk. Székhelye Piatra Neamt, Románia.

 2. VAELLA MASCHINEN SRL

  Románia

  A VAELLA MASCHINEN SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Bucuresti, Románia.

 1. ZUND BENELUX

  Hollandia

  A ZUND BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters, és Cutting system. Székhelye Eersel, Hollandia.

 2. KONMAKSAN

  Törökország

  A KONMAKSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sewing tables. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Németország

  A STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Textilszabászgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, és Textilszabászgépek. Székhelye Hagen, Németország.

 4. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Amerikai Egyesült Államok

  A FREEMAN SCHWABE MACHINERY, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Textilszabászgépek, Gépek, műanyagok vágására, Papírvágógépek és -eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Textilszabászgépek, és Gépek, műanyagok vágására. Székhelye Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok.

 5. ALPHAFORM AG

  Németország

  A ALPHAFORM AG, tevékenységi ágazata Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyászati-sebészeti optikai műszerek, Textilszabászgépek, Elektromos berendezések és rendszerek, Vizsgálófelszerelések, Gyógyászati-sebészeti optikai műszerek, Textilszabászgépek, Elektromos berendezések és rendszerek, és Vizsgálófelszerelések. Székhelye Feldkirchen, Németország.

 6. CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS

  Portugália

  A CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for textile products, Sewing machines for textiles, textile machinery, és textile machinery maintenance. Székhelye Vila Nova De Famalicão, Portugália.

 7. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Románia

  A INTERFASHION PRODESIGN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítés, Férfi konfekció, készáru, Női konfekció, készáru, Textilkikészítés, Férfi konfekció, készáru, és Női konfekció, készáru. Székhelye Bradu, Románia.

 8. MERCERIE NET

  Románia

  A MERCERIE NET, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Vasalók, háztartási, Textilszabászgépek, Hímzőgépek és tartozékok, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Vasalók, háztartási, Textilszabászgépek, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 1. OZBILIM TEXTILE MACHINERY

  Törökország

  A OZBILIM TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. DUO TAILOR SRL

  Románia

  A DUO TAILOR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Női konfekció, készáru, Férfi konfekció, készáru, Munka- és védőruházat, Hálóruhák, Női konfekció, készáru, Férfi konfekció, készáru, Munka- és védőruházat, és Hálóruhák. Székhelye Brad, Románia.

 3. OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO.

  Törökország

  A OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textile machine manufacture, és Machine manufacturing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. MARIA KILIC

  Törökország

  A MARIA KILIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ágyneműk, Törülközők és fürdőtörülközők, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Ágyneműk, Törülközők és fürdőtörülközők, és Kiegészítők ünnepi ruhákhoz. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. LAMOTEX

  Belgium

  A LAMOTEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye Deerlijk, Belgium.

 6. ZAELLA PARIS

  Franciaország

  A ZAELLA PARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Székhelye Paris, Franciaország.

 7. DEKANTER SERVICE TRENNTECHNIK DST GMBH

  Németország

  A DEKANTER SERVICE TRENNTECHNIK DST GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilszabászgépek, és Textilszabászgépek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 8. SOLBET KOLBUSZOWA S.A.

  Lengyelország

  A SOLBET KOLBUSZOWA S.A., tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilszabászgépek, és Textilszabászgépek. Székhelye Kolbuszowa, Lengyelország.

 9. AMKODOR O A O

  Belorusszia

  A AMKODOR O A O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilszabászgépek, és Textilszabászgépek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 10. PROMEX S.A.

  Románia

  A PROMEX S.A., tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilszabászgépek, és Textilszabászgépek. Székhelye Braila, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textilszabászgépek - Import export

Találatok száma

135 Vállalat