• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilnyomógépek és eszközök

A keresés eredménye

Textilnyomógépek és eszközök - Import export

 1. FUCHS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FUCHS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Geretsried, Németország.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GRAPHIC INVEST & CONSULT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Ofszetnyomógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Könyvkötészet - beszállítói cikkek, Szitanyomás, segédanyagok, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Nyomdaipar. Székhelye Pontillas, Belgium.

 3. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textilfestőgépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, industrial textile machine supplies and accessories, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Esparreguera-Barcelona, Spanyolország.

 4. BELTEX DISTRIBUTION

  Belgium

  Verified by europages badge

  A BELTEX DISTRIBUTION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Textilnyomógépek és eszközök, Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Textilnyomógépek és eszközök, digital printing medium, polyester textile, és biodegradable tarpaulin. Székhelye Mont-Saint-Guibert, Belgium.

 5. SIMON GMBH

  Németország

  A SIMON GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Wyhl, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Törökország

  A DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Németország

  A MULTI-PLOT EUROPE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, CAD applications for cutting, és electronic tintometers. Székhelye Bad Emstal, Németország.

 3. SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Shenzhen, Kína.

 4. TISSUS PRINT

  Franciaország

  A TISSUS PRINT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Cuers, Franciaország.

 5. ACM

  Belgium

  A ACM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, textile industry, promotional prints, és communication agency. Székhelye St-Truiden, Belgium.

 1. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Németország

  A DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Flexo direct printing, Label printing systems, Textilnyomógépek és eszközök, és sheeting lines. Székhelye Renchen, Németország.

 2. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kína

  A NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Ningbo, Kína.

 1. FRANCE TEINTURE

  Franciaország

  A FRANCE TEINTURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés, textíliák, és Festés, textíliák. Székhelye Troyes, Franciaország.

 2. HASSOPRINT

  Belgium

  A HASSOPRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Digitális nyomtatás, Textilnyomógépek és eszközök, és Digitális nyomtatás. Székhelye Hasselt, Belgium.

 3. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, inkjet file printing, Textilnyomógépek és eszközök, cutting machines and equipment for the clothing industry, és ink-jet printer. Székhelye Herrsching, Németország.

 4. LECTRA SA

  Franciaország

  A LECTRA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Műszaki textíliák, Textilnyomógépek és eszközök, Műszaki textíliák, compound materials, és cadm design. Székhelye Cestas, Franciaország.

 5. ADELCO SCREEN PROCESS LTD.

  Egyesült Királyság

  A ADELCO SCREEN PROCESS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Bordon, Egyesült Királyság.

 6. EMF TEXTIELDRUKKERIJ

  Belgium

  A EMF TEXTIELDRUKKERIJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Szitanyomás, textilre, Textilnyomás, Szitanyomás, textilre, textile marking, és graphical creation. Székhelye Deinze, Belgium.

 7. CREDECO

  Belgium

  A CREDECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Szitanyomás (reklám), Textilnyomás, Szitanyomás (reklám), articles and items for advertising and promotions, és personalizing objects. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. KLISJEE CREATIEF

  Belgium

  A KLISJEE CREATIEF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Hímzések, Textilnyomás, Hímzések, banners, és photography. Székhelye Aalst, Belgium.

 1. L'ATELIER DU TOTE BAG

  Franciaország

  A L'ATELIER DU TOTE BAG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Boulogne-Billancourt, Franciaország.

 2. MULTI PRINT

  Belgium

  A MULTI PRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, offset printing machines, screen printing for clothing, és foil-stamping. Székhelye Mons, Belgium.

 3. IMPRIM'SPORT

  Belgium

  A IMPRIM'SPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, posters, advertising stickers, és commercial printed matter. Székhelye Franc Waret (fernelmont), Belgium.

 4. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgium

  A COMHAIRE INTERNATIONAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és machines for treating and finishing textile fibres. Székhelye Gent, Belgium.

 5. BEE BRANDED

  Egyesült Királyság

  A BEE BRANDED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Long Eaton, Nottingham, Egyesült Királyság.

 6. MARQUET S.T.P

  Belgium

  A MARQUET S.T.P, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, silkscreen printing on cotton, serigraphy, és personalizing objects. Székhelye Arlon, Belgium.

 7. JESYPRINT

  Belgium

  A JESYPRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, textile marking, és labels for offset printing. Székhelye Herselt, Belgium.

 8. NEGOCEPT

  Franciaország

  A NEGOCEPT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tanácsadás, Textilnyomógépek és eszközök, Tanácsadás, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye La Seyne-Sur-Mer, Franciaország.

 9. DV TEXTILES

  Belgium

  A DV TEXTILES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, restaurant and institution workwear rental, work apparel printing, és technical work clothes. Székhelye Aubel, Belgium.

 10. DURST GROUP AG

  Olaszország

  A DURST GROUP AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is large format digital printing. Székhelye Brixen, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes