• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilkikészítő-gépek és -eszközök

A keresés eredménye

Textilkikészítő-gépek és -eszközök - Import export

 1. ATAK TEXTILE

  Törökország

  Verified by europages badge

  Atak Textile Company is a cotton yarn, cotton knitted fabric and woven fabric supplier located in Gaziantep/TURKEY. For now, we supply single jersey fabric, fleece fabric, french terry fabric, rib fabric, cardigan fabric, pique fabric. Atak Textile Company serves to its wholesaler and garment manufacturer customers all over the world, with its high quality and fast service. FABRIC RANGE : 1.SINGLE JERSEY, FULL ELASTANE SINGLE JERSEY 2.PIQUE (DOUBLE PIQUE, SINGLE PIQUE, FULL ELASTANE SINGLE PIQUE) 3.INTERLOCK 4.1x1 RIB, 2x1 RIB, RIB WITH ELASTANE, FULL ELASTANE RIB 5.FRENCH TERRY, COT/PES FRENCH TERRY, FULL ELASTANE FRENCH TERRY 6.COTTON FLEECE, COTTON/PES FLEECE, BRUSHED FLEECE, UNBRUSHED FLEECE FINISHING: 1.THERMOFIXING 2.SINGLE DYEING 3.DOUBLE DYEING 4.ENZYME TREATMENT 5.SILICON SOFTENING 6.SANFORIZING 7.BRUSHING 8.CARBON BRUSH (PEACH EFFECT) 9.SHEARING MACHINERY: 1.KNITTING MACHINES (x45) 2.RAW FABRIC QUALITY CONTROL (x2) 3.HT DYEING MACHINES (x11) 4.STENTER MACHINE (THERMOFIXING/HEATSETTING) (x2) 5.SANFORIZING (COMPACTOR) MACHINE (x2) 6.BALLOON SQUEZEING MACHINE (ROPE OPENER) (x2) 7.DRYING MACHINE (x1) 8.BRUSHING (x2) 9.CARBON BRUSH (PEACH EFFECT) (x1) 10.FINISHED QUALITY CONTROL (X2) COLOURS: 1.ATAK TEXTILE COLOUR CHART 2.PANTONE COLOURS 3.ORIGINAL CUSTOMER COLOURS YARNS THAT USED: 1.OE COTTON 2.VORTEX COTTON 3. RING COTTON 4.COMPACT COMBED COTTON 5.VISCOSE YARN 6.ELASTANE YARN 7.POLYESTER YARN Contact us for more information !

 2. TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES

  Brazília

  A TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítés, és Textilkikészítés. Székhelye Estancia Velha, Brazília.

 3. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Németország

  A GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, embroidery machines, Hímzőgépek és tartozékok, Machines, custom-built, és embroidered clothing. Székhelye Konken, Németország.

 4. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanyolország

  A COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Esparreguera-Barcelona, Spanyolország.

 5. PUMA PRO PARTS LTD

  Törökország

  A PUMA PRO PARTS LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, pump accessories for concrete, Rubber - pipes, tubes and hoses, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és accessories and spare parts. Székhelye Tekirdag, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GRANDIS SRL

  Olaszország

  A GRANDIS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile dyeing machines, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 2. ASTENJOHNSON

  Belgium

  A ASTENJOHNSON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítés, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Gyapot (pamut-) szövetek, Szintetikus szövetek, Textilkikészítés, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Gyapot (pamut-) szövetek, és Szintetikus szövetek. Székhelye Eupen, Belgium.

 3. RED CARPET S.R.L.

  Olaszország

  A RED CARPET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, thread decatizing machines, és decatising fabrics and textile products. Székhelye Carre', Olaszország.

 4. NOSEDA S.R.L.

  Olaszország

  A NOSEDA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Tavernerio, Olaszország.

 5. SEKAISA

  Spanyolország

  A SEKAISA, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalógépek, ipari, Vasalógépek, ipari, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, és textile machine repair. Székhelye Banyoles - Girona, Spanyolország.

 1. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Olaszország

  A DANTI PAOLO & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítés, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilkikészítés. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 2. MAQUINAS DE COSER

  Spanyolország

  A MAQUINAS DE COSER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sewing machines, used sewing machines, és Sewing machines for textiles. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 1. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Írország

  A ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, machines and equipment for spinning and twisting, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és parts and accessories for textile machines. Székhelye Galway, Írország.

 2. OFFICINA MASTER S.P.A

  Olaszország

  A OFFICINA MASTER S.P.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Székhelye Prato, Olaszország.

 3. INNOTRANSFERS

  Spanyolország

  A INNOTRANSFERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítés, protective work masks, Textilkikészítés, és professional protection items. Székhelye Montornes Del Valles, Spanyolország.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Németország

  A GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coupling machines. Székhelye Grossostheim, Németország.

 5. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franciaország

  A ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és textile industry. Székhelye Elbeuf, Franciaország.

 6. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Németország

  A STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Köln, Németország.

 7. SECOND HAND TEXTILE

  Olaszország

  A SECOND HAND TEXTILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is second hand weaving machines, machines and equipment for finishing yarn, sale of used textile machinery, és machinery for treating and finishing fabrics. Székhelye Gerenzano, Olaszország.

 8. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Németország

  A ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Aachen, Németország.

 1. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Németország

  A SCHENK-TEXTILMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 2. LAFER S.P.A.

  Olaszország

  A LAFER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grinders, machines and equipment for teaseling fabrics, és machines for shearing yarns. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

  Németország

  A KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. E.J. CZIRAKY

  Németország

  A E.J. CZIRAKY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Tegernsee, Németország.

 5. HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A.

  Spanyolország

  A HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, yarn spinning machine, textile machinery, és Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH

  Németország

  A THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Schwarzenbach a Wald, Németország.

 7. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

  Németország

  A ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Dülmen, Németország.

 8. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Németország

  A BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Nettetal, Németország.

 9. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

  Németország

  A HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, és Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Székhelye Wagenfeld, Németország.

 10. NOWOTECMA GMBH

  Ausztria

  A NOWOTECMA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, és Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Székhelye Neuhofen An Der Krems, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textilkikészítő-gépek és -eszközök - Import export

Találatok száma

28 103 Vállalat