• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilfestőgépek és -eszközök

A keresés eredménye

Textilfestőgépek és -eszközök - Import export

 1. CEDIT MACHINERY

  Törökország

  A CEDIT MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Törökország

  A ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Készülékek és műszerek, laboratóriumi, machinery for textile products, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Székhelye Çerkezkoy/tekirdag, Törökország.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Olaszország

  A NOSEDA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Tavernerio, Olaszország.

 4. BEXCO

  Belgium

  A BEXCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vegyi szálak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki textíliák, Műszaki textíliák szállítóipari alkalmazásokhoz, Textilfestőgépek és -eszközök, Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, Műszaki textíliák, Műszaki textíliák szállítóipari alkalmazásokhoz, Textilfestőgépek és -eszközök, és Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz. Székhelye Hamme, Belgium.

 5. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Törökország

  A DORU MAKINA VE DIS TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Textilfestőgépek és -eszközök, finishing and dyeing of fabrics and textile products, és textile dyeing machines. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Olaszország

  A GASPARINI FRIGORIFERI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Maerne, Olaszország.

 2. L.A.I.P. S.R.L.

  Olaszország

  A L.A.I.P. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Prato, Olaszország.

 3. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Németország

  A AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Textilfestőgépek és -eszközök, Gépek és berendezések, fémipari, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Acélhuzalok és kábelek, Textilfestőgépek és -eszközök, Gépek és berendezések, fémipari, és Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Königsbrunn, Németország.

 4. UGOLINI S.R.L.

  Olaszország

  A UGOLINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drying machinery and equipment, és dry-cleaning automation. Székhelye Schio, Olaszország.

 5. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövetek, Lenvászon, cotton, jacquards, Szövetek, és Lenvászon. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BENEKS

  Törökország

  A BENEKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for treating and finishing fabrics. Székhelye Beylikduzu/istanbul, Törökország.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Törökország

  A ENTEMA LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 1. WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kína

  A WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye wuxi city, Kína.

 2. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Törökország

  A GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 3. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Svájc

  A ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Zuoz, Svájc.

 4. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Németország

  A TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Textilnyomógépek és eszközök, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Berlin, Németország.

 5. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Egyesült Királyság

  A EVANS TEXTILE GROUP LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festés, textíliák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Textilfestőgépek és -eszközök, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 6. POLSTAR TEKSTIL

  Törökország

  A POLSTAR TEKSTIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilfestőgépek és -eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Loughborough, Egyesült Királyság.

 8. OBEM S.P.A.

  Olaszország

  A OBEM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Biella, Olaszország.

 1. TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI.

  Törökország

  A TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szövőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Bernkastel-Kues, Németország.

 3. POLANI CORPORATION

  Pakisztán

  A POLANI CORPORATION, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Karachi, Pakisztán.

 4. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Németország

  A SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Münster, Németország.

 5. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Törökország

  A ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Gebze / Kocaeli, Törökország.

 6. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Printing - machines and equipment, és plants and machinery for producing round metal bars. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Németország

  A OTTO FUNKE GMBH & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Wuppertal, Németország.

 8. DADE EQUIPMENT

  Amerikai Egyesült Államok

  A DADE EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cotton yarns, és Hand knitting yarn. Székhelye Central Bronx, Amerikai Egyesült Államok.

 9. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Németország

  A THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Schwäbisch Hall, Németország.

 10. SEDO TREEPOINT GMBH

  Németország

  A SEDO TREEPOINT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Mengerskirchen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes