• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilfestőanyagok

A keresés eredménye

Textilfestőanyagok - Import export

 1. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Metzingen, Németország.

 2. TEXDALE UK LTD

  Egyesült Királyság

  A TEXDALE UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. TEKSTYLEK

  Lengyelország

  A TEKSTYLEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paints - production, dyes for the textile and clothing industry, haberdashery, és textile spare parts. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. EVERLIGHT EUROPE

  Hollandia

  A EVERLIGHT EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyes for the textile and clothing industry, és dyes for leather goods. Székhelye Capelle Aan Den Ijssel, Hollandia.

 5. REKOL

  Lengyelország

  A REKOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, wholesale paints, és Textilfestőanyagok. Székhelye Radziszów, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LONTEX GMBH

  Németország

  A LONTEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Textilfestőanyagok, Festékek és lakkok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Textilfestőanyagok, és Festékek és lakkok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 2. P.P.U.H. TRANSIKAL

  Lengyelország

  A P.P.U.H. TRANSIKAL, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, Csipke, hímzés, szalagok és tüll, serigraphy, Textilfestőanyagok, és Csipke, hímzés, szalagok és tüll. Székhelye Bydgoszcz, Lengyelország.

 3. VERG

  Tunézia

  A VERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive and polishing products. Székhelye Mor, Tunézia.

 4. EVERGREEN INDUSTRIES

  India

  A EVERGREEN INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyes for the textile and clothing industry. Székhelye Ahmedabad, India.

 5. SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD

  Kína

  A SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finishing and dyeing of fabrics and textile products. Székhelye Kunshan, Kína.

 1. DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD.

  Kína

  A DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Ningbo, Kína.

 2. HERBA

  Törökország

  A HERBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural dyes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA

  Portugália

  A TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, Fonóipari és cérnagyári termékek, Textilfestőanyagok, és Fonóipari és cérnagyári termékek. Székhelye Mira De Aire, Portugália.

 2. ANAND INTERNATIONAL

  India

  A ANAND INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Rajkot, India.

 3. KHUSHI DYECHEM

  India

  A KHUSHI DYECHEM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Ahmedabad, India.

 4. EURODYE - CTC

  Belgium

  A EURODYE - CTC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Jodoigne, Belgium.

 5. PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI

  Törökország

  A PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, Bevont szövetek, Textilfestőanyagok, és Bevont szövetek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. KIRI INDUSTRIES LTD

  India

  A KIRI INDUSTRIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Ahmedabad, India.

 7. AUXICOLOR SA

  Spanyolország

  A AUXICOLOR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Textilfestőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Textilfestőanyagok. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 8. COLORMAX

  India

  A COLORMAX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Erode, India.

 1. STAF

  Franciaország

  A STAF, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Henin Beaumont, Franciaország.

 2. EUROPRINT - INTERNATIONAL S.R.L.

  Románia

  A EUROPRINT - INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Timisoara, Románia.

 3. DANDONG FUDA CHEMICALS & DYESTUFFS CO.,LTD

  Kína

  A DANDONG FUDA CHEMICALS & DYESTUFFS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Tangchi, Kína.

 4. GANCHI DYES

  India

  A GANCHI DYES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőanyagok. Székhelye Ahmedabad, India.

 5. EKSOY KIMYA LTD. STI.

  Törökország

  A EKSOY KIMYA LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. J. K. COLORS

  India

  A J. K. COLORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Mumbai, India.

 7. TONELLA (S.R.L.)

  Olaszország

  A TONELLA (S.R.L.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Trivero (bi), Olaszország.

 8. FEUTRIE

  Franciaország

  A FEUTRIE, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Sailly Sur La Lys, Franciaország.

 9. HERKIM POLIMER KIMYA SAN TIC AS

  Törökország

  A HERKIM POLIMER KIMYA SAN TIC AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Izmir, Törökország.

 10. VERBO BOYA KIMYA SANAYI VE TICARET A S

  Törökország

  A VERBO BOYA KIMYA SANAYI VE TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, és Textilfestőanyagok. Székhelye Izmir, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes