• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textilbevonó gépek

A keresés eredménye

Textilbevonó gépek - Import export

 1. SALER SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Saler has been producing artists' canvases under the Caravaggio® brand name since 1966. Our canvases use different types of fibre, cotton, linen, jute and polyester and are made entirely at our own premises, from the preparatory treatment of the raw fabrics to the coating and final packaging, including all the quality control operations. Our wide selection of canvases meets every possible artistic requirement and is sold in Italy, Europe, and worldwide.

 2. KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI

  Törökország

  A KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc conveyor belts, polytetrafluorethylene, és conveyor belts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ELEKTROSIS

  Törökország

  A ELEKTROSIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. GROUP MEERSSCHAERT

  Belgium

  A GROUP MEERSSCHAERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textile machine manufacture, fashion accessories, és textile industry. Székhelye Kuurne, Belgium.

 5. PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA

  Spanyolország

  A PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilbevonó gépek, supplies and accessories for the clothing industry, sewing machines, és Textilbevonó gépek. Székhelye Priego De Córdoba, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECNO PETTINI

  Olaszország

  A TECNO PETTINI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Carpiano, Olaszország.

 2. COBRA S.R.L.

  Olaszország

  A COBRA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Castel Goffredo, Olaszország.

 3. A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C.

  Olaszország

  A A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C., tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Como, Olaszország.

 4. GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A.

  Olaszország

  A GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Como, Olaszország.

 5. COLCIAGO

  Olaszország

  A COLCIAGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Carate Brianza, Olaszország.

 1. O.M.R. S.R.L.

  Olaszország

  A O.M.R. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Torre Boldone, Olaszország.

 2. R.M.B. MASSARDI

  Olaszország

  A R.M.B. MASSARDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Brescia, Olaszország.

 1. SAVIO MACCHINE S.R.L.

  Olaszország

  A SAVIO MACCHINE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Lainate, Olaszország.

 2. A.T.S. ZAMARETTI

  Olaszország

  A A.T.S. ZAMARETTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Legnano, Olaszország.

 3. PROSINO S.R.L.

  Olaszország

  A PROSINO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Grignasco, Olaszország.

 4. CASTELLO OFFICINE S.R.L.

  Olaszország

  A CASTELLO OFFICINE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Valdilana, Olaszország.

 5. MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA

  Spanyolország

  A MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Santa Cruz De Tenerife, Spanyolország.

 6. SER.MA.TES. S.R.L.

  Olaszország

  A SER.MA.TES. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Cologne, Olaszország.

 7. ALBA S.R.L.

  Olaszország

  A ALBA S.R.L., tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Casarano, Olaszország.

 8. BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L.

  Olaszország

  A BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Verbania, Olaszország.

 1. MA-TEX

  Olaszország

  A MA-TEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Sirone, Olaszország.

 2. LAUREX L. BUSSOLOTTI

  Olaszország

  A LAUREX L. BUSSOLOTTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Travedona Monate, Olaszország.

 3. RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S.

  Olaszország

  A RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S., tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Pollone, Olaszország.

 4. EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Törökország

  A EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Székhelye Corlu, Törökország.

 5. T.A.T. S.R.L.

  Olaszország

  A T.A.T. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Prato, Olaszország.

 6. ECLAIR VALTER

  Olaszország

  A ECLAIR VALTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Muzzano, Olaszország.

 7. MEC 04 S.R.L.

  Olaszország

  A MEC 04 S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Olginate, Olaszország.

 8. GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES

  Olaszország

  A GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Prato, Olaszország.

 9. TUBETTIFICIO SENESE S.R.L.

  Olaszország

  A TUBETTIFICIO SENESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textilbevonó gépek, Textil - gépek és eszközök, és Textilbevonó gépek. Székhelye Trequanda, Olaszország.

 10. SONICK

  Görögország

  A SONICK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilbevonó gépek. Székhelye Sindos, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes