• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textil növények

A keresés eredménye

Textil növények - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Németország

  Verified by europages badge

  GKR Hydro GmbH develops, produces and markets Hydro Profi Line® greening systems for sustainable and functional greening on all sealed surfaces, surfaces without soil and buildings. The Hydro Profi Line® plant systems offer the following advantages: • Sustainable reduction in water consumption for greening by up to 80%.• Unique root vegetation space with air and water for perfect root ventilation.• No root compaction or decay in the floor area as there is no filling material around the pot.• Large water reservoir as there is no displacement by plant substrates.• Unique Quick Change System to quickly change plants without difficulty.• Suitable for all plants in soil and hydroponics.• Suitable for any location in rooms and open spaces.• For correct watering at any time as it is virtually impossible to pour over the pots

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanyolország

  A KROM TEXTILS I RECANVIS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fireproof fabric. Székhelye Hostalric, Spanyolország.

 3. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgium

  A JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, és vegetable plants. Székhelye Kapellen, Belgium.

 4. ARNAUD ESPACES VERTS

  Franciaország

  A ARNAUD ESPACES VERTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, grass for sports facilities, és sports ground turf regeneration. Székhelye Garidech, Franciaország.

 5. NIRP INTERNATIONAL

  Franciaország

  A NIRP INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Cuers, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgium

  A TUINAANLEG GERT KWANTEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, és landscape gardening consultancy. Székhelye Neerpelt, Belgium.

 2. VIRIDEE

  Belgium

  A VIRIDEE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet - kertművészet, Textil növények, Műkertészet - kertművészet, garden work, és vegetable growing. Székhelye Hoeilaart, Belgium.

 3. JOS VAN VLIERDEN

  Belgium

  A JOS VAN VLIERDEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Sint-Huibrechts-Lille, Belgium.

 4. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgium

  A WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Kertépítészet - tervező irodák, Kerti díszek, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Kertépítészet - tervező irodák, és Kerti díszek. Székhelye Beringen, Belgium.

 5. BECAUS

  Belgium

  A BECAUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Kert- és tájépítés, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Kert- és tájépítés, és private pools. Székhelye Wetteren, Belgium.

 1. HEGAU KOI

  Németország

  A HEGAU KOI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Kertészeti termékek - import / export, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Kertészeti termékek - import / export, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Hilzingen, Németország.

 2. M. HOLL GMBH

  Németország

  A M. HOLL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Neustadt, Németország.

 1. GEBRÜDER KÖNIG

  Ausztria

  A GEBRÜDER KÖNIG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Márvány és természetes kő, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Márvány és természetes kő. Székhelye Enzenkirchen, Ausztria.

 2. FRANZ IHRIG

  Ausztria

  A FRANZ IHRIG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Nenzing, Ausztria.

 3. ASLAN ALTUNSOY

  Németország

  A ASLAN ALTUNSOY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Monheim, Németország.

 4. GUNTER BEIN

  Németország

  A GUNTER BEIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Nyers (megmunkálatlan) fa, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Westheim, Németország.

 5. PIEPENBROCK DIENSTLEISTUNGEN GMBH + CO. KG

  Németország

  A PIEPENBROCK DIENSTLEISTUNGEN GMBH + CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Kert- és tájépítés, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Kert- és tájépítés. Székhelye Bautzen, Németország.

 6. REINIGUNGS SERVICE DROSKE GMBH & CO. KG

  Németország

  A REINIGUNGS SERVICE DROSKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Szakipari munka, Festés és mázolás, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Szakipari munka, és Festés és mázolás. Székhelye Essen, Németország.

 7. MEINOLF KRUSE

  Németország

  A MEINOLF KRUSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Alapmunkálatok. Székhelye Lippstadt, Németország.

 8. MODERNE TECHNIK GMBH & CO KG

  Németország

  A MODERNE TECHNIK GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Borken, Németország.

 1. ISU PLAN

  Németország

  A ISU PLAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Vasút - vágányfektetés és karbantartás, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Vasút - vágányfektetés és karbantartás. Székhelye Berlin, Németország.

 2. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU FISCHER

  Németország

  A GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU FISCHER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Alapmunkálatok. Székhelye Aichtal, Németország.

 3. MARIO SMOLINSKI

  Németország

  A MARIO SMOLINSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Bad Freienwalde (oder), Németország.

 4. ANDREAS GOECKE

  Németország

  A ANDREAS GOECKE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Alapmunkálatok. Székhelye Waldbröl, Németország.

 5. INGO WALLNER

  Németország

  A INGO WALLNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Bad Münder, Németország.

 6. FLORATEC GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A FLORATEC GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Mennyezetek (beltéri), Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Mennyezetek (beltéri). Székhelye Rehlingen-Siersburg, Németország.

 7. LSG LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH

  Németország

  A LSG LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Alapmunkálatok. Székhelye Annaberg-Buchholz, Németország.

 8. HAUCK GARTEN + LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Németország

  A HAUCK GARTEN + LANDSCHAFTSBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Bosenbach, Németország.

 9. CHRISTIANE GRIMM

  Németország

  A CHRISTIANE GRIMM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Nyers (megmunkálatlan) fa, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Speyer, Németország.

 10. PFLASTER-, TIEF- UND STRASSENBAU HESSELER

  Németország

  A PFLASTER-, TIEF- UND STRASSENBAU HESSELER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Műkertészet, faiskola és erdészet, Textil növények, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Oberhausen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textil növények - Import export

Találatok száma

6202 Vállalat