• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textil - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Textil - gépek és eszközök - Import export

 1. PIANEX

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  PIANEX is a Polish family business where knowledge and skills are passed down from generation to generation. We have been producing high-quality nonwovens and polyester fillings since 1998. Our products are used by representatives of the automotive, furniture, glass, footwear and steel industries. We have been producing felt for many years, so we offer felt fibres at a very reasonable price. Our geotextiles extremely durable and resistant are used as filtering, separating and protective layers. They can isolate water and waste water or protect against erosion. They are also used as a layer separating natural ground from pavement, road or waste tanks. Needled nonwovens are materials that are also resistant to temperatures. They have a long lifetime, so they are used mainly in the manufacture of footwear, furniture or upholstery. Thanks to our reliability, many recipients in Poland and abroad have trusted us. Our nonwovens and fillings are top-class products characterized not only by excellent quality, but also by the fact of meeting European standards. Our goal is to create unrivaled best products on the market and deliver them at an affordable price. During the production of this material, we take into account individual needs of the Customer in terms of dimensions and weight of the nonwoven fabric. Our commitment to quality entails the development of pro-ecological technologies. By improving our waste management, we have virtually eliminated waste in the production process

 2. SALER SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Saler has been producing artists' canvases under the Caravaggio® brand name since 1966. Our canvases use different types of fibre, cotton, linen, jute and polyester and are made entirely at our own premises, from the preparatory treatment of the raw fabrics to the coating and final packaging, including all the quality control operations. Our wide selection of canvases meets every possible artistic requirement and is sold in Italy, Europe, and worldwide.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  A SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kapcsok és csatok, Címkék / ruhaipar, Műanyag filmek és fóliák, Műanyag termékek, ruhaipari, Táskák és utazási cikkek, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, fashion accessories, és Kapcsok és csatok. Székhelye Songjiang District, Shanghai, Kína.

 4. WEMADE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A WEMADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import / export - textíliák és ruházat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, konfekcióipari -, Papír- és kartonpapírgyártás, Szövetek, Fürdőruhák, Textíliák - import / export, Textil - gépek és eszközök, swimsuit fabrics, textile industry, és Gépek és eszközök, konfekcióipari -. Székhelye Marseille, Franciaország.

 5. MARIO CROSTA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MARIO CROSTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile machinery, shearing machines, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, fleecers, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, grinding machines, és textile accessories. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DAAL-CON KFT

  Magyarország

  Az EXANDAIR textil légcsatorna gyártójaként több mint tíz évre visszatekintően rendelkezünk tapasztalatokkal a hűtés-fűtés területén, legyen szó ipari vagy lakossági területről. Olyan tervezői és gyártói eszköz háttérrel rendelkezünk, amivel minden igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani a megrendelőink részére. A textil légcsatornák egyedi felmérés alapján kerülnek gyártásra különböző alakban, színben és tűzállósági osztályban, a megrendelőink igénye szerinti függesztéssel, törekedve az optimális megoldásra. A munkakörnyezet kialakításakor a megfelelő hőmérséklet és légeloszlás megteremtése kardinális fontosságú. Egy rosszul kialakított rendszer huzathatással, egyenetlen légeloszlással járhat, melynek negatív hatását hosszabb távon kénytelen aztán a beruházó elviselni. Éppen ezért a kiválasztás és tervezés kulcsfontosságú a döntési folyamatban. Ezért minden mérnöki tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal a Budapesti Műszaki Egyetemmel karöltve azon dolgozunk, hogy saját gyártású EXANDAIR textil légcsatornáinkkal partnereink jobb levegőjű munkahelyeket, jobb munkakörülmények tudjanak kialakítani maguknak. Fontosnak tartjuk, hogy a gyakorlati tapasztalatainkat beépítésük a mindennapokba, ezért EXANDAIR textil légcsatornáinkat saját kutatás-fejlesztési részlegünkön folyamatosan tökéletesítjük és továbbgondoljuk.

  Minden termék "textil - gépek és eszközök"

 2. TECHNIC ONE

  Belgium

  A TECHNIC ONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárítókemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textil - gépek és eszközök, automated production line, plants and machines for metal zinc plating, és automatic assembly equipment to customer specifications. Székhelye Thimister, Belgium.

 3. ONURAY

  Törökország

  A ONURAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, finishing and dyeing textile fibers and yarns, és finishing and dyeing of fabrics and textile products. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. CETERA S.R.L.

  Olaszország

  A CETERA S.R.L., tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, machinery for textile products, machines and equipment for rugs and braids, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és machines and equipment for finishing yarn. Székhelye Cologno Monzese, Olaszország.

 5. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Németország

  A WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsírtalanítás, acélok és fémek, Tisztítás, maratás, edzés, zsírtalanítás - acélok és fémek, pulverisers, Contracted sand blasting, Zsírtalanítás, acélok és fémek, és Tisztítás, maratás, edzés, zsírtalanítás - acélok és fémek. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 1. KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK

  Törökország

  A KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szövőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Machine manufacturing, Textile machine manufacture, Textil - gépek és eszközök, és machine tools with chip removal for metalworking. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. JEM S.R.L.

  Olaszország

  A JEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sample creation. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Törökország

  A LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalók, háztartási, Textilkikészítés, Textil - gépek és eszközök, ironing boards, Vasalók, háztartási, Textilkikészítés, és Textil - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BENNINGER ZELL GMBH

  Németország

  A BENNINGER ZELL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile machinery. Székhelye Zell Im Wiesental, Németország.

 3. ALLBEMAC - ALL BEDDING MACHINERY

  Törökország

  A ALLBEMAC - ALL BEDDING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Székhelye Kayseri, Törökország.

 4. REBEC SRL

  Olaszország

  A REBEC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coating machines. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 5. TEXTI SONICS

  Franciaország

  A TEXTI SONICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, ultrasound welding machines for plastics, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 6. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Törökország

  A ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textil - gépek és eszközök, és blades. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. ITEMA S.P.A.

  Olaszország

  A ITEMA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, és Szövőgépek és eszközök. Székhelye Colzate, Olaszország.

 8. TECNORAMA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNORAMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adagolás - gépek és felszerelések, és Adagolás - gépek és felszerelések. Székhelye Prato, Olaszország.

 1. FALSETTI MECCANICA

  Olaszország

  A FALSETTI MECCANICA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, precision machining, manufacture of mechanical parts, Textil - gépek és eszközök, és centrifugal compressors. Székhelye Montespertoli, Olaszország.

 2. RTC - RENKES TRADING & CONSULTING

  Németország

  A RTC - RENKES TRADING & CONSULTING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile spare parts. Székhelye Grefrath, Németország.

 3. C.P.S. TEX S.R.L.

  Olaszország

  A C.P.S. TEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spinning wheels, és twisting frames. Székhelye Biella, Olaszország.

 4. MACTEC S.R.L.

  Olaszország

  A MACTEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Bellocchi Di Fano, Olaszország.

 5. TECNOTEAM S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOTEAM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taping machines for packing, packing machines, és cutting machines. Székhelye Cirimido, Olaszország.

 6. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Olaszország

  A MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, textile combing, carding textile fibres and yarns, és machines and equipment for combing and carding cotton. Székhelye Palazzolo S/oglio, Olaszország.

 7. LODOS MACHINE

  Törökország

  A LODOS MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. SAYGIN MAKINA

  Törökország

  A SAYGIN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. LECTRA SA

  Franciaország

  A LECTRA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Műszaki textíliák, Textilnyomógépek és eszközök, Műszaki textíliák, compound materials, és cadm design. Székhelye Cestas, Franciaország.

 10. LE CLAIR & MEERT

  Belgium

  A LE CLAIR & MEERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile sector consultants, textile industry-related services and activities, textile accessories, és textile industry. Székhelye Kruishoutem, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textil - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

30 089 Vállalat