• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek

A keresés eredménye

Textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek - Import export

 1. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Olaszország

  A BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, és research and development for the textile sector. Székhelye Prato, Olaszország.

 2. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHINE CARU' S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, és Laser engraving machines. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 3. ONURAY

  Törökország

  A ONURAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, finishing and dyeing textile fibers and yarns, és finishing and dyeing of fabrics and textile products. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Törökország

  A ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Készülékek és műszerek, laboratóriumi, machinery for textile products, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Székhelye Çerkezkoy/tekirdag, Törökország.

 5. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Ausztria

  A BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Ternitz, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugália

  A YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Braga, Portugália.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanyolország

  A COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Esparreguera-Barcelona, Spanyolország.

 3. MARIO CROSTA

  Olaszország

  A MARIO CROSTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile machinery, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Németország

  A GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Großostheim, Németország.

 5. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Olaszország

  A DANTI PAOLO & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítés, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilkikészítés. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 1. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MACTEC S.R.L.

  Olaszország

  A MACTEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Bellocchi Di Fano, Olaszország.

 1. COST - FER S.R.L.

  Olaszország

  A COST - FER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, products and supplies for air pollution purification, tangential flow filtration, és water filtering plants. Székhelye Gerenzano, Olaszország.

 2. MECATEX S.R.L.

  Olaszország

  A MECATEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és machines and equipment for spinning and twisting. Székhelye Terranuova Bracciolini, Olaszország.

 3. S.P. JOVER

  Spanyolország

  A S.P. JOVER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Elche, Spanyolország.

 4. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Olaszország

  A POZZI LEOPOLDO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textil - gépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textil - gépek és eszközök, és heat regeneration systems. Székhelye Barlassina, Olaszország.

 5. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, inkjet file printing, Textilnyomógépek és eszközök, cutting machines and equipment for the clothing industry, és ink-jet printer. Székhelye Herrsching, Németország.

 6. SUPERBA SAS

  Franciaország

  A SUPERBA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for treating and finishing textile fibres, weaving, és weaving looms. Székhelye Mulhouse, Franciaország.

 7. NOSEDA S.R.L.

  Olaszország

  A NOSEDA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Tavernerio, Olaszország.

 8. L.A.I.P. S.R.L.

  Olaszország

  A L.A.I.P. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Prato, Olaszország.

 1. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyed fabric, és fabrics and materials. Székhelye Çanakkale, Törökország.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgium

  A BONAS TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Marke, Belgium.

 3. GRANDIS SRL

  Olaszország

  A GRANDIS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile dyeing machines, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 4. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kína

  A NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Ningbo, Kína.

 5. MAYSER GMBH & CO. KG

  Németország

  A MAYSER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalapok és sapkák, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Foams, synthetic, Kalapok és sapkák, sensors, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Lindenberg I. Allgäu, Németország.

 6. MISTER TEE

  Belgium

  A MISTER TEE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, customised polo shirts, custom t - shirts, és custom uniforms. Székhelye Liège, Belgium.

 7. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franciaország

  A ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és textile industry. Székhelye Elbeuf, Franciaország.

 8. PRINTSOME

  Spanyolország

  A PRINTSOME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 9. RED CARPET S.R.L.

  Olaszország

  A RED CARPET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, thread decatizing machines, és decatising fabrics and textile products. Székhelye Carre', Olaszország.

 10. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Franciaország

  A ALLIANCE MACHINES TEXTILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finishing machines for hide and leathers. Székhelye Miribel, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek - Import export

Találatok száma

1106 Vállalat