• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek

A keresés eredménye

Textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek - Import export

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textilfestőgépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, industrial textile machine supplies and accessories, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Esparreguera-Barcelona, Spanyolország.

 2. MARIO CROSTA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MARIO CROSTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile machinery, shearing machines, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, fleecers, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, grinding machines, és textile accessories. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 3. ONURAY

  Törökország

  A ONURAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, finishing and dyeing textile fibers and yarns, és finishing and dyeing of fabrics and textile products. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHINE CARU' S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, és Laser engraving machines. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 5. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Olaszország

  A BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, és research and development for the textile sector. Székhelye Prato, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Törökország

  A ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Készülékek és műszerek, laboratóriumi, machinery for textile products, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Székhelye Çerkezkoy/tekirdag, Törökország.

 2. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Ausztria

  A BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Ternitz, Ausztria.

 3. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugália

  A YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Braga, Portugália.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Németország

  A GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Großostheim, Németország.

 5. MISTER TEE

  Belgium

  A MISTER TEE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, customised polo shirts, custom t - shirts, és custom uniforms. Székhelye Liège, Belgium.

 1. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, inkjet file printing, Textilnyomógépek és eszközök, cutting machines and equipment for the clothing industry, és ink-jet printer. Székhelye Herrsching, Németország.

 2. HENRI PETIT & CIE

  Franciaország

  A HENRI PETIT & CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Székhelye Aubenas, Franciaország.

 1. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Franciaország

  A ALLIANCE MACHINES TEXTILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finishing machines for hide and leathers. Székhelye Miribel, Franciaország.

 2. GRANDIS SRL

  Olaszország

  A GRANDIS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile dyeing machines, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 3. PRINTSOME

  Spanyolország

  A PRINTSOME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. S.P. JOVER

  Spanyolország

  A S.P. JOVER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Elche, Spanyolország.

 5. L.A.I.P. S.R.L.

  Olaszország

  A L.A.I.P. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőgépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Prato, Olaszország.

 6. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Olaszország

  A POZZI LEOPOLDO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textil - gépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textil - gépek és eszközök, és heat regeneration systems. Székhelye Barlassina, Olaszország.

 7. PROMATTEX

  Franciaország

  A PROMATTEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile marking. Székhelye Neuilly-Sur-Marne, Franciaország.

 8. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. OFFICINA MASTER S.P.A

  Olaszország

  A OFFICINA MASTER S.P.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Székhelye Prato, Olaszország.

 2. COST - FER S.R.L.

  Olaszország

  A COST - FER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, products and supplies for air pollution purification, tangential flow filtration, és water filtering plants. Székhelye Gerenzano, Olaszország.

 3. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Olaszország

  A DANTI PAOLO & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítés, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilkikészítés. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 4. NOSEDA S.R.L.

  Olaszország

  A NOSEDA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilfestőgépek és -eszközök, és textile dyeing machines. Székhelye Tavernerio, Olaszország.

 5. SUPERBA SAS

  Franciaország

  A SUPERBA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for treating and finishing textile fibres, weaving, és weaving looms. Székhelye Mulhouse, Franciaország.

 6. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyed fabric, és fabrics and materials. Székhelye Çanakkale, Törökország.

 7. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kína

  A NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Ningbo, Kína.

 8. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franciaország

  A ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és textile industry. Székhelye Elbeuf, Franciaország.

 9. ALFATEX

  Belgium

  A ALFATEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és pressure-sensitive tapes. Székhelye Petegem-Leie, Belgium.

 10. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgium

  A BONAS TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Marke, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Textíliák - kikészítő-- nyomó- és festőgépek - Import export

Találatok száma

1 106 Vállalat