• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • természetes ragasztók

A keresés eredménye

Természetes ragasztók - Import export

 1. FRABO ADESIVI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our products are used to carry out work with footwear, leather goods and mattress manufacturers. We produce adhesives for wood, vinyl adhesives, catalysers, adhesives for insulation, adhesives for upholstered furniture, solvents, thermofusing, glues, solvent-free hot melt and cold adhesives, cyanoacrylates, vinyl glues and for special applications.

 2. DEKA KLEBEN & DICHTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DEKA KLEBEN & DICHTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Székhelye Ranstadt, Németország.

 3. PROEND HOTMELT WAX

  Törökország

  A PROEND HOTMELT WAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive, Waxes, furniture waxes, és wax paper. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 4. PSA SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A PSA SOLUTIONS, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Ullesthorpe, Egyesült Királyság.

 5. SOCIETE LISSE ECLAIR

  Franciaország

  A SOCIETE LISSE ECLAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Természetes ragasztók, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, finish coat, Természetes ragasztók, és plaster slabs. Székhelye Forbach, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NORDSON BENELUX

  Hollandia

  A NORDSON BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolás, measuring systems, Csomagolás, industrial gluing machines, és packaging labels. Székhelye Maastricht, Hollandia.

 2. HENKEL AG &CO. KGAA

  Németország

  A HENKEL AG &CO. KGAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Háztartási cikkek, gumiból, Vizsgálófelszerelések, Természetes ragasztók, Háztartási cikkek, gumiból, és Vizsgálófelszerelések. Székhelye Garching, Németország.

 3. NAUMANN GELATINE UND LEIM GMBH

  Németország

  A NAUMANN GELATINE UND LEIM GMBH, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Gépek és eszközök, vegyipari, Természetes ragasztók, és Gépek és eszközök, vegyipari. Székhelye Memmingen, Németország.

 4. SEALOCK

  Egyesült Királyság

  A SEALOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Andover, Egyesült Királyság.

 5. HINTERWALDNER CONSULTING & PARTNER GBR

  Németország

  A HINTERWALDNER CONSULTING & PARTNER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glues and sealants. Székhelye Kirchseeon, Németország.

 1. SIFCOL

  Tunézia

  A SIFCOL, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot-melt adhesive, és powder glues. Székhelye Sfax, Tunézia.

 2. ROSNER LUDWIG KG

  Németország

  A ROSNER LUDWIG KG, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések és szerkezetek építése, Festékek és lakkok, Ipari berendezések és szerkezetek építése, és Festékek és lakkok. Székhelye Geretsried, Németország.

 1. MS DUROPLAST GMBH

  Németország

  A MS DUROPLAST GMBH, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Gépek és eszközök, vegyipari, Természetes ragasztók, és Gépek és eszközök, vegyipari. Székhelye Schierling, Németország.

 2. WFF WERDENFELSER FARBENFABRIK GMBH

  Németország

  A WFF WERDENFELSER FARBENFABRIK GMBH, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Természetes ragasztók, Gépek és eszközök, vegyipari, és Természetes ragasztók. Székhelye Wassertrüdingen, Németország.

 3. FOURNY

  Belgium

  A FOURNY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Természetes ragasztók, és spray adhesive. Székhelye Willebroek, Belgium.

 4. DEMCOPACK DAVIS

  Belgium

  A DEMCOPACK DAVIS, tevékenységi ágazata Természetes ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bonding agents for paper making, és glue for paper. Székhelye Lokeren, Belgium.

 5. STEYPORT LTD

  Egyesült Királyság

  A STEYPORT LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Blackburn, Egyesült Királyság.

 6. CARTELL

  Egyesült Királyság

  A CARTELL, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Corby, Egyesült Királyság.

 7. AMI-CON SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A AMI-CON SUPPLIES LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Dartford, Egyesült Királyság.

 8. GAWLER TAPES & PLASTICS LTD

  Egyesült Királyság

  A GAWLER TAPES & PLASTICS LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 1. LEUENBERGER & C. S.P.A.

  Olaszország

  A LEUENBERGER & C. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Ragasztópaszták, Természetes ragasztók, és Ragasztópaszták. Székhelye CREMA, Olaszország.

 2. PUROLITE INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A PUROLITE INTERNATIONAL LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Pontyclun, Egyesült Királyság.

 3. STICKWITHUS LTD

  Egyesült Királyság

  A STICKWITHUS LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Rossendale, Egyesült Királyság.

 4. GIANCOL S.P.A.

  Olaszország

  A GIANCOL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Ragasztópaszták, Természetes ragasztók, és Ragasztópaszták. Székhelye Due Carrare, Olaszország.

 5. UK TAPES LTD

  Egyesült Királyság

  A UK TAPES LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Braintree, Egyesült Királyság.

 6. APOLLO CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A APOLLO CHEMICALS LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Tamworth, Egyesült Királyság.

 7. TILEMASTER ADHESIVES LTD

  Egyesült Királyság

  A TILEMASTER ADHESIVES LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Leyland, Egyesült Királyság.

 8. EXTREME PRODUCTS

  Egyesült Királyság

  A EXTREME PRODUCTS, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Ossett, Egyesült Királyság.

 9. FOSSEWAY TAPES & FIXINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A FOSSEWAY TAPES & FIXINGS LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Lutterworth, Egyesült Királyság.

 10. FASTGLOBE MASTICS LTD

  Egyesült Királyság

  A FASTGLOBE MASTICS LTD, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes