• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • természetes ásványvizek

A keresés eredménye

Természetes ásványvizek - Import export

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DRINK SHOP ONLINE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Sör, Természetes ásványvizek, Pezsgők és habzóborok, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Italok - import / export, és Online sales of beer. Székhelye Nave, Olaszország.

 2. ORGONE SPRING WATER

  Ukrajna

  Kárpátalja természeti kincseiből egy forráskut és további két artézi kut csarnokkal együtt minimális áron értékesitésre vár. Minimális befektetéssel több megyét el lehet látni forrásvizzel vagy természetes ásványvizzel. Az olcsó erőforrásokat kihasználva maximális profitot lehet generálni. A terület 50 méterre van a vasuttól, 5km re a magyar, 65km re a szlovák és 75 km re a román határtól. Az ásványvizet a szomszéd megyéből szállitják. A volt konzervgyár a szovjet rendszer alatt a megye 3 legnagyobb feldolgozója volt, ami lassan az enyészetté válik . A terület jelenleg egy családi ház áráért eladó.

 3. DINÇ SU

  Törökország

  A DINÇ SU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Víztermelés, natural waters, spring water, Természetes ásványvizek, és Víztermelés. Székhelye Domaniç, Törökország.

 4. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Egyesült Királyság

  A OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is health mineral waters, spring water, és drinking water - function. Székhelye Windsor, Egyesült Királyság.

 5. AGUA SANA

  Spanyolország

  A AGUA SANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, és Ásványvizek. Székhelye Baiona-Pontevedra, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOTELLEROS CMA

  Spanyolország

  A BOTELLEROS CMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, bottle rack, Konténergyártás, és rack. Székhelye Hostalric, Spanyolország.

 2. WATERBOY LTD

  Egyesült Királyság

  A WATERBOY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ivóvízszolgáltató berendezések, water cooler, és Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Rawtenstall, Egyesült Királyság.

 3. ISTOK

  Oroszország

  A ISTOK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale mineral water, és non-alcoholic drinks. Székhelye Penza, Oroszország.

 4. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Olaszország

  A SICIL ACQUE MINERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Modica, Olaszország.

 5. OVIO CORPORATION

  Dél-Korea

  A OVIO CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Székhelye Hwasung City, Dél-Korea.

 1. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Törökország

  A AQUA ANA MESRUBAT A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. FONTI PREALPI S.R.L.

  Olaszország

  A FONTI PREALPI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, carbonated beverages, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Almè, Olaszország.

 1. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Törökország

  A INTEXIMA DIS TICARET AS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biológiai - élelmiszerek, Automotive parts, Biológiai - élelmiszerek, Food vacuum packing machine, és honey separators for beekeeping. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugália

  A ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Santinhos, Portugália.

 3. GREEN LAKE

  Törökország

  A GREEN LAKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Food Manufacturer, és export. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Marokkó

  A LES EAUX MINERALES D'OULMES, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, soda, soda waters, Ásványvizek, és mineral waters. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 5. FONTAINE JOLIVAL

  Franciaország

  A FONTAINE JOLIVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Vízgazdálkodás, és spring water. Székhelye Vœuil-Et-Giget, Franciaország.

 6. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Franciaország

  A WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztermelés, Vízszállító berendezések és felszerelések, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Víztermelés, és Vízszállító berendezések és felszerelések. Székhelye Aix En Provence, Franciaország.

 7. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugália

  A AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Pernes, Portugália.

 8. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litvánia

  A BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, Italok - import / export, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, és Italok - import / export. Székhelye TELSIAI, Litvánia.

 1. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, és Csomagolóvállalatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanyolország

  A AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Ásványvizek, oligo-mineral waters, plain oligo-mineral waters, és wholesale mineral water. Székhelye Molina De Segura, Spanyolország.

 3. YOI WATER SL

  Spanyolország

  A YOI WATER SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztermelés, Különleges csomagolások, Víztermelés, biodegradable packaging, és Különleges csomagolások. Székhelye Saldaña, Spanyolország.

 4. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Törökország

  A ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, advertising signs, heat insulation panels, supermarket baskets, és Természetes ásványvizek. Székhelye Konya, Törökország.

 5. VILLERS MONOPOLE

  Belgium

  A VILLERS MONOPOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, és Sparkling fruit-flavoured water. Székhelye Villers-Le-Gambon, Belgium.

 6. ALVINA

  Franciaország

  A ALVINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food additives, natural medicines, és naturopathic products. Székhelye Alvignac, Franciaország.

 7. ESPACE EDENA

  Réunion

  A ESPACE EDENA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is custom fountains. Székhelye La Possession, Réunion.

 8. MFU FOREIGN TRADE

  Törökország

  A MFU FOREIGN TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Székhelye Konya, Törökország.

 9. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Törökország

  A PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. FOOD & MOOD SRO

  Szlovákia

  A FOOD & MOOD SRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, és Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás. Székhelye Trnava, Szlovákia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Természetes ásványvizek - Import export

Találatok száma

238 Vállalat