• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • tengelyek- járművekhez

A keresés eredménye

Tengelyek- járművekhez - Import export

  1. GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH

    Németország

    A GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Axels, farming application axles, CNC processing, és axles for trailers. Székhelye Gotha, Németország.

  2. STEAG HANDELS AG

    Svájc

    A STEAG HANDELS AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Horgen, Svájc.

  3. ESSIEUX BOURGOGNE

    Franciaország

    A ESSIEUX BOURGOGNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Molinet, Franciaország.

  4. RASTGAR ENGINEERING COMPANY

    Pakisztán

    A RASTGAR ENGINEERING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Islamabad, Pakisztán.

  5. HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG

    Németország

    A HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is springs, chain strainers, pneumatic suspension, és air springs. Székhelye Haan, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. BORGHI ASSALI SRL

    Olaszország

    A BORGHI ASSALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges kerekek, magliocco canino, nerello, Különleges kerekek, és motor vehicle axles. Székhelye Bomporto, Olaszország.

  2. AKKAR GROUP CO.

    Törökország

    A AKKAR GROUP CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is axles for trailers. Székhelye Konya, Törökország.

  3. GRANNING AXLES

    Írország

    A GRANNING AXLES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is axles for trailers, vehicle suspensions, parts for agricultural machinery, és chassis for semitrailers. Székhelye Naas, Írország.

  4. PETER RENZ SP. Z O.O.

    Lengyelország

    A PETER RENZ SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, Kormánykerekek és kormányoszlopok, coaxial reducers, Tengelyek, járművekhez, Kormánykerekek és kormányoszlopok, és electrical and electronic components for motor vehicles. Székhelye Grójec, Lengyelország.

  5. KALAMARIOTES

    Görögország

    A KALAMARIOTES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Ionia, Görögország.

  1. OZDEN

    Törökország

    A OZDEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, agricultural machinery and equipment, Tengelyek, járművekhez, axles for trailers, és wheel hubs. Székhelye Selçuklu/konya, Törökország.

  2. MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY

    Törökország

    A MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laprugók, és Laprugók. Székhelye Selcuklu, Törökország.

  1. LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD

    Kína

    A LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Xingtai, Kína.

  2. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

    Ausztria

    A KNOTT HANDELSGES.M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, Fékek, szervofékek és kellékek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. REMORQUES VAL DE SEINE

    Franciaország

    A REMORQUES VAL DE SEINE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tow cars and trailers for luggage and freight, Trailer platforms, és Utility trailer. Székhelye Notre Dame De L'isle, Franciaország.

  4. YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY

    Kína

    A YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is constant velocity joints. Székhelye Yuhuan, Kína.

  5. BORHAF METAL FABRICATOR LTD

    Egyesült Királyság

    A BORHAF METAL FABRICATOR LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Northamptonshire, Egyesült Királyság.

  6. LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU

    Svájc

    A LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Erlinsbach, Svájc.

  7. ATW S.A.

    Lengyelország

    A ATW S.A., tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kamionok - felfekvőszerkezetek, motor vehicle axles, pressure staves for position stops, Kamionok - felfekvőszerkezetek, és semi-trailers. Székhelye Zagorz, Lengyelország.

  8. FPW AXLES

    Egyesült Királyság

    A FPW AXLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, gear boxes, design, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Accrington, Egyesült Királyság.

  1. H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG

    Németország

    A H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Solingen, Németország.

  2. EPV HACKENFORT GMBH

    Németország

    A EPV HACKENFORT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villástargoncák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzoltás - eszközök és berendezések, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Tűzoltás - eszközök és berendezések, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, és Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Székhelye Ahaus, Németország.

  3. CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD

    Kína

    A CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Changzhou, Kína.

  4. VIVAVITE

    Franciaország

    A VIVAVITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Montreuil, Franciaország.

  5. EU-PARTS COMPANIES GROUP

    Törökország

    A EU-PARTS COMPANIES GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

  6. AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA

    Spanyolország

    A AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vonóhorgok, járművekhez, Vonóhorgok, járművekhez, és accessories. Székhelye Guarnizo - Cantabria, Spanyolország.

  7. ETS BILLIG SARL

    Franciaország

    A ETS BILLIG SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, Tengelyek, járművekhez, és welding shops. Székhelye Folgensbourg, Franciaország.

  8. OZKOC AXLE CO

    Törökország

    A OZKOC AXLE CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-trailers, és trailer. Székhelye Konya, Törökország.

  9. AUTOANKAUF-TOM.DE

    Németország

    A AUTOANKAUF-TOM.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Datteln, Németország.

  10. ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD

    Kína

    A ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelyek, járművekhez. Székhelye Taizhou, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes