• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tekercselőgépek

A keresés eredménye

Tekercselőgépek - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Németország

  Verified by europages badge

  A CABLE EQUIPEMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Köln, Németország.

 4. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Németország

  A KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, wrappers, és Tekercselőgépek. Székhelye Glatten, Németország.

 5. RUFF GMBH

  Németország

  A RUFF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coiling machines for wires, winders, és cutters for rubber. Székhelye Grafing, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CHERUBINI S.P.A.

  Olaszország

  A CHERUBINI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Bedizzole, Olaszország.

 2. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, Tekercselőgépek, és toothed belts. Székhelye Mielkendorf, Németország.

 3. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Németország

  A BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Hannover, Németország.

 4. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Ausztria

  A THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. PAFF MAKINA

  Törökország

  A PAFF MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical engineering, powder glues, manufacture of special machinery, és ERP - integrated management software. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  Kína

  A CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Changzhou, Kína.

 2. TRATOS CAVI S.P.A.

  Olaszország

  A TRATOS CAVI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos- és telefonkábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, Kábelek és hálózatok, Tekercselőgépek, és Kábelek és hálózatok. Székhelye Pieve Santo Stefano, Olaszország.

 1. CABLELETTRA S.P.A.

  Olaszország

  A CABLELETTRA S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Tekercselőgépek, Villamos- és telefonkábelek, és Tekercselőgépek. Székhelye Robbio, Olaszország.

 2. COIEC ELETTRODOTTI

  Olaszország

  A COIEC ELETTRODOTTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Domotika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, Villanyszerelés, Tekercselőgépek, és Villanyszerelés. Székhelye Crespina Lorenzana, Olaszország.

 3. MECATRONIC S.R.L.

  Olaszország

  A MECATRONIC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, systems and machines for drawing metal wire, és Tekercselőgépek. Székhelye Grugliasco, Olaszország.

 4. H O P T G.M.B.H.

  Németország

  A H O P T G.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercsek és hengeres tekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Tekercselőgépek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Tekercselőgépek. Székhelye Schömberg, Németország.

 5. B F C MACCHINE S.R.L.

  Olaszország

  A B F C MACCHINE S.R.L., tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, electric winders, és Tekercselőgépek. Székhelye Carrara, Olaszország.

 6. EUROWINDINGS LTD

  Spanyolország

  A EUROWINDINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Lorca, Spanyolország.

 7. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  Kína

  A JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winding machines. Székhelye Xiamen, Kína.

 8. EDSON MACHINERY CO LTD

  Egyesült Királyság

  A EDSON MACHINERY CO LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercselőgépek, és Tekercselőgépek. Székhelye Crawley, Egyesült Királyság.

 1. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Olaszország

  A ELEKTRA WIRE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos- és telefonkábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tekercselőgépek, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, és Tekercselőgépek. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Németország

  A HACOBA SPULTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, és Tekercsek és hengeres tekercsek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japán

  A SUZUKI CONTACT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercselőgépek. Székhelye Yamato, Japán.

 4. I.T.E.M. S.R.L.

  Olaszország

 5. 2 L TECNOELETTRONICA S.A.S. DI LUCCHESE LUCIANO & C.

  Olaszország

 6. COMTEC S.R.L.

  Olaszország

 7. PALMARIN TAPING SOLUTION S.R.L.

  Olaszország

 8. EUGENE MURPHY

  Egyesült Királyság

 9. EMME BI CABLAGGI S.R.L.

  Olaszország

 10. AEC ITALIA

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes