• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tejföl

A keresés eredménye

Tejföl - Import export

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Németország

  Verified by europages badge

  As a milk specialist, Uelzena eG produces and markets a wide range of milk-based ingredients such as butter, butterfat, skim milk powder and sweetened condensed milk in its "Uelzena Ingredients" business unit. The Ingredients business unit, which spans several locations, includes three production sites and two distribution sites, as well as a joint venture with the Uelzena Group, a dairy cooperative based in northern Germany. Customers include well-known branded companies and industrial manufacturers of baked goods, confectionery, ice cream, delicatessen, desserts and other food products throughout Europe but also beyond. Assortment: - German brand butter - Butter with vanillin or carotene - Recombined butter - Touring butter - Pure butterfat - Butterfat with vanillin or carotene - customized milk fat mixes - Milk fat fractions - skimmed milk powder - buttermilk powder - sweetened condensed milk (also in BIO quality) - caramelized sweetened condensed milk - delicatessen cream - customized dairy products/compounds Our second core competence is spray drying. On behalf of our customers, we dry products from a wide variety of product groups, such as natural colors, yeast extracts, tea extracts, protein hydrolysates, flavors, vitamins or minerals. Our customers come from the food and ingredients industry. We are certified according to: ISO 9001, FSSC 22000, IFS , ISO 50001, Kosher, Halal, Organic.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Olaszország

  A FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is buffalo-milk mozzarellas, dairy products, buffalo ricotta, és smoked ricotta cheese. Székhelye Perito, Olaszország.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Olaszország

  A LATTERIA SOCIALE NUOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, friss tej, Tejipari termékek, Sajt, Tej, friss tej, Tejipari termékek, és Sajt. Székhelye Bibbiano, Olaszország.

 4. JLC SA

  Moldávia

  A JLC SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Tejföl, ice cream, és cheeses. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Németország

  A GESUND ABNEHMEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fast-food outlet equipment, fast food, és Health Functional Food. Székhelye Reckendorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. APIS AGRO J.D.O.O

  Horvátország

  A APIS AGRO J.D.O.O, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, propolis, és Tejföl. Székhelye Virovitica, Horvátország.

 2. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Olaszország

  A BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butter, és concentrated butter for industry. Székhelye Santeramo In Colle, Olaszország.

 3. LA CONCORDE

  Belgium

  A LA CONCORDE, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Tejföl, és fresh cream. Székhelye Merchtem, Belgium.

 4. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mesterséges csecsemőtej, Tejipari termékek, Sajt, Mesterséges csecsemőtej, Tejipari termékek, és Sajt. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Ausztria

  A KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Tejipari termékek, Hal, Tejföl, Tejipari termékek, és Hal. Székhelye Eisenstadt, Ausztria.

 1. COOPERATIVA CASEARIA SANTA MARIA

  Olaszország

  A COOPERATIVA CASEARIA SANTA MARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Polinago, Olaszország.

 2. CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO

  Olaszország

  A CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Campagnola Emilia, Olaszország.

 1. METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C.

  Olaszország

  A METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Matera, Olaszország.

 2. AGRARIA SAN VITO

  Olaszország

  A AGRARIA SAN VITO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Cellole, Olaszország.

 3. COOPERATIVA CASEARIA S.R.L.

  Olaszország

  A COOPERATIVA CASEARIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Palagano, Olaszország.

 4. LATTERIA VESUVIANA S.R.L.

  Olaszország

  A LATTERIA VESUVIANA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Sant'anastasia, Olaszország.

 5. SIMO S.R.L.

  Olaszország

  A SIMO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Torrile, Olaszország.

 6. CASEIFICIO VAL D'APSA

  Olaszország

  A CASEIFICIO VAL D'APSA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Urbino, Olaszország.

 7. SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Olaszország

  A SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Castelvetro Di Modena, Olaszország.

 8. CASEIFICIO

  Olaszország

  A CASEIFICIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Matera, Olaszország.

 1. LAVIALATTEA S.R.L.

  Olaszország

  A LAVIALATTEA S.R.L., tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Brignano Gera D'adda, Olaszország.

 2. CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L.

  Olaszország

  A CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L., tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Cocconato, Olaszország.

 3. BIRAGHI S.P.A.

  Olaszország

  A BIRAGHI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Cavallermaggiore, Olaszország.

 4. CASEIFICIO BARONE S.R.L.

  Olaszország

  A CASEIFICIO BARONE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Gallipoli, Olaszország.

 5. CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO

  Olaszország

  A CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Codroipo, Olaszország.

 6. CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR.

  Olaszország

  A CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye San Possidonio, Olaszország.

 7. CASEIFICIO DEL SOLE S.N.C.

  Olaszország

  A CASEIFICIO DEL SOLE S.N.C., tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Castrignano De' Greci, Olaszország.

 8. REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L.

  Olaszország

  A REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Sulmona, Olaszország.

 9. CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Matera, Olaszország.

 10. CASEIFICIO PUGLIESE S.R.L.

  Olaszország

  A CASEIFICIO PUGLIESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Sajt, Tejföl, és Sajt. Székhelye Brescia, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes